Pete pe geanta de piele

Pete pe geanta de piele | Autor: A_Iulia

Link direct la acest mesaj

Am pus o geanta de piele alba peste o geanta de piele neagra. amandoua semi-lacuite (adica nu e lac-lac,dar nici piele mata).

Geanta alba s-a patat! A intrat culoarea neagra in lacul alb respectiv si nu mai pare sa iasa nicicum. Intrucat tin foarte mult la geanta de piele alba (sunt in stare s-o dus si s-o vopsesc, in cazul in care nu rezolv altfel petele!) va rog sa-mi spuneti ce solutii ar fi,inclusiv de vopsire (stiti vreun loc in Bucuresti unde s-ar putea vopsi?)

Am incercat deja asa:
-apa cu bicarbonat
- alcool sanitar (spirt)
- fixativ

A mai patit cineva asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

am citit undeva ca petele de pix de pe piele s-ar lua cu lapte. Nu am incercat ca nu am avut motive inca, dar incearca, poate iese...

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Adina...nu iese...din pacate cu nimic...am patit-o si eu...singura solutie este revopsirea...poate reusesti partiala.

<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Am pus o geanta de piele alba peste o geanta de piele neagra. amandoua semi-lacuite (adica nu e lac-lac,dar nici piele mata).

Geanta alba s-a patat! A intrat culoarea neagra in lacul alb respectiv si nu mai pare sa iasa nicicum. Intrucat tin foarte mult la geanta de piele alba (sunt in stare s-o dus si s-o vopsesc, in cazul in care nu rezolv altfel petele!) va rog sa-mi spuneti ce solutii ar fi,inclusiv de vopsire (stiti vreun loc in Bucuresti unde s-ar putea vopsi?)

Am incercat deja asa:
-apa cu bicarbonat
- alcool sanitar (spirt)
- fixativ

A mai patit cineva asa ceva?

Incearca cu fixativ. Am scos pictura cu pixul facuta de fii-mea de pe canapeaua de piele.

Pune fixativ pe un betigas cu vata si da numai pe un punct mic sa vezi ce efect are, nu pune sprayul direct pe geanta sa n-o faci praf/

Mergi la inceput