Am pus o geanta de piele alba peste o geanta de piele neagra. amandoua semi-lacuite (adica nu e lac-lac,dar nici piele mata).
Geanta alba s-a patat! A intrat culoarea neagra in lacul alb respectiv si nu mai pare sa iasa nicicum. Intrucat tin foarte mult la geanta de piele alba (sunt in stare s-o dus si s-o vopsesc, in cazul in care nu rezolv altfel petele!) va rog sa-mi spuneti ce solutii ar fi,inclusiv de vopsire (stiti vreun loc in Bucuresti unde s-ar putea vopsi?)
Am incercat deja asa:
-apa cu bicarbonat
- alcool sanitar (spirt)
- fixativ
A mai patit cineva asa ceva?
am citit undeva ca petele de pix de pe piele s-ar lua cu lapte. Nu am incercat ca nu am avut motive inca, dar incearca, poate iese...
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Adina...nu iese...din pacate cu nimic...am patit-o si eu...singura solutie este revopsirea...poate reusesti partiala.
<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Citat: |
citat din mesajul lui A_Iulia Am pus o geanta de piele alba peste o geanta de piele neagra. amandoua semi-lacuite (adica nu e lac-lac,dar nici piele mata). Geanta alba s-a patat! A intrat culoarea neagra in lacul alb respectiv si nu mai pare sa iasa nicicum. Intrucat tin foarte mult la geanta de piele alba (sunt in stare s-o dus si s-o vopsesc, in cazul in care nu rezolv altfel petele!) va rog sa-mi spuneti ce solutii ar fi,inclusiv de vopsire (stiti vreun loc in Bucuresti unde s-ar putea vopsi?) Am incercat deja asa: -apa cu bicarbonat - alcool sanitar (spirt) - fixativ A mai patit cineva asa ceva? |