Buna!
Fetelor va rog sa ma ajutati...Acum seara bebita mea de 9 luni a stranutat de cateva ori si a inceput sa-i curga nasucul. Dr. ei este in concediu si nu are semnal la tel...si nu stiu ce sa-i fac ...de fapt cam stiu dar vreau si pareri. Este prima oara cand este racita dar imi amintesc ca dr. ei pediatru mi-a facut odata instructajul si mi-a zis in caz de raceala, mucisori sa-i pun ser fiziologic si sa-i mentin nasucul curat, curatat cu batista bebelusului...dar de altceva parca nu-mi mai amintesc.
Voi ce sfaturi imi dati pana reusesc eu pana la urma sa dau de dr.???
spray-ul cu apa de mare e f bun, dar nu fa abuz. Daca sunt aposi, lasa-i sa curga si sterge-o doar si da-i cu spray de max 2-3 ori/zi. Iar batista foloseste-o doar daca e infundata si are f multi. Daca nu, n-are sens sa-i zgandari ca mai multi face, asa mi-a zis mie un medic ORL f bun - sa curat doar cand e nevoie cat e nevoie.
Altfel, eu i-am mai pus colargol la indicatia medicului. Mai diminueaza productia. Pun cat o pic in fiecare nara de 3 ori/zi, 2-3 zile, dar nu din prima zi, mai intai il las sa vad cum evolueaza. Vezi ca nu se gaseste la orice farmacie, e un produs care se pregateste la ei in laborator.
Atentie insa ca daca sunt aposi si mai si stranuta, poate fi o rinita alergica, si atunci i-ar prinde bine niste Zyrtec. Desi as zice sa nu-i dai fara sa intrebi medicul, ca fiecare e cu parerea lui.
multa sanatate