Gasca de Constanta***116***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Cuscra...ce dumnezeu faci? Adik .....sa inteleg ca INCA dormi?
Hai mai,..ca acu' vine dupa amaiza si se striga catalogul la sedinta!

Si apoi, ce o sa facem....nepotii sa inteleg ca dimineatza e treaba mea, tu ii faci pasari de noapte!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

'neata si de la mine!!!

nu chiar acum, pe la 10 si ceva ne-am activat...deci, prezent!!!

revin

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Happy concediu placut!!! azi nu venim,era vorba de mine si de Adinutza...am vorbit si posibil pe luni...sunam cand ne mobilizam

Lali ce mica si curioasa esti fata!!!confidentialitatea intalnirii iti spune ceva???...veni, vidi, taci

Crixia eu anul trecut ii culcam pe amandoi pe plaja de la lac, sub cativa maslini...dormeau super, le faceam un soi de cort dintr-un cearceaf si cu o umbrelutza deasupra, pe paturi de plaja, umbra de la pomi...si eu ma balaceam dupa pofta inimii in timpul asta ....Dodo cata dreptate ai! micutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Crixia , in principiu, toata saptamina am liber!Asta , daca nu intervine ceva, si ma cheama la servici.
Lulu, si Dana(madamsadamy) stie de reteta voastra secreta de cola.
Nu mai pot de caldura si de somn!
Revin mai tarziu!

Mergi la inceput

Deci...e ora 13.38 , deci trecut de pranz....unde umblati?
Vreti sa intrati in partid, dar nu participati ACTIV.
Noua, celor din C.A. ne plac membrii activi....deci...pe unde umblati?
La plaja...e prea cald.

La birou...vad ca dormiti(hapymummy)
In rest....ce sa inteleg ? Nu va fie teama, nu exista cotizatie lunara ...deocamdata e gratis.

POZE

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

eu, acasa...prezent, raportez sa traiti!!!!

Mergi la inceput

Mihaela 770 pe unde esti?????...am o prietena economist si expert contabil, mi-am adus aminte ca ea mai tzine contabilitati, daca mai esti interesata pentru fundatie de un contabil, iti pot da numarul ei...detaliile de onorariu le discutati voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

BRAVO!!!!!! Dupa asa activitate salivez. Mamaaaaa , ce de recuperat am avut dar nu ma plang. Chiar mi-a prins bine si ma bucur super tare.

Da , si eu stiu reteta de cola si chiar imi place mult mult, mai ales daca cuburile plutesc(vorba unui om important).

Azi de dimineata am tras o fuga la Eforie, asa ca as fi putut bea o ceasca de cafea(ptr mine ceai)prin zona, dar ar trebui sa am si eu un numar de telefon. Am fost in sud ptr ca m-am tot plans de durere de picior stg si am ajuns la relatiile mele de acolo. Dr Cucu era in co asa ca dl. Dumy m-a prezentat dr Nicolae. Am scapat cu tratament, imi era frica de vreo atela ceva . Am facut entorsa de stat mult timp in picioare si de mers mult. Normal la cate hectare are Scoica cred si eu.
Inainte sa scriu aici, am sunat-o pe Mav, era bine acasa cu cel mic care se auzea zglobiu prin telefon. Poate o sa revina si ea, macar sa citeasca daca nu posteaza.

De la party poze ceva?
Propun un gratar in parcul rece.Saptamana viitoare sunt libera marti si joi daca are cineva chef sa se inscrie. Mancarea o cumparam la gramada, iar bauturile le aduce fiecare dupa bunul plac. Sa te tii atunci cola si cola si cola. Cat despre scaldat pot face baie doar barbatii si femeile mai inimoase, ptr ca exista un fel de cheu de unde se fac sarituri spectaculoase. Nu pot pune poze ca va aratam despre ce e vorba , dar odata ajunsi acolo o sa va indragostiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Azi e ultima zi de scoala la Bogdan si diseara va avea loc serata cu momentele pregatite de copii, de parinti, tombola...distractie, nu gluma.
Cornelia, tu ma intrebai de scoala - a durat o luna, programul se numeste "Vara impreuna" si e realizat de o fundatie catolica.
Programul era de la 9 la 17, intre 12 si 14 pauza de masa(copiii puteau fi luati acasa).
In fiecare saptamana o zi era dedicata excursiilor in locatii foarte pitoresti din judet, sau de cultura din oras.
Activitatile pe care le desfasurau copiii zi de zi erau din sfera abilittilor practice in prima parte a zilei(cursuri de modele din gips, bratari, quilling, birotica, pirogravura, traforaj, desene pe ziduri, teatru, chitara...)iar dupa amiezele erau pentru activitati sportive - intreceri, concursuri, turniruri, olimpiade.
Cred ca e singura scoala la care, sosirea vacantei, nu ii face fericiti pe copii!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC

Mergi la inceput

Mai Dana(madamsadamy)....stai, sa nu intelegem eronat...eu am mintea in colturi acum, la ora asta...dupa ce salivezi tu???Dupa iesirile noastre sau dupa multe pagini scrise?
Si iti prind bine ce? Iesirele sau cititul de acasa din pat...
Scuze, dar la ora asta zau ca io'

POZE

Mergi la inceput