Aspirante(98)- Polo suntem alaturi de tine
Raspunsuri - Pagina 7
lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babiela lorrin n-ai mai intrat sa ne spui cum a fost la eco, ori ai fugit la mare iar? ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE |
n-am fugit Babi.....dar nici nu m-am simtit foarte bine azi;
stari de lesin, transpiratii reci, palme umede, palpitatii...
acum m-am mai linistit....
la eco, mare dezamagire :
plecam vineri la eco, cu stomacul in gat de emotii, ca niciodata, si surpriza : ajung acolo sa-mi spuna ca programarea s-a anulat, ca nu mai e valabil abonamentul, ca nu s-a semnat nu's ce contract.....va dati seama ce stare de nervi, noroc ca era sotul cu mine si i-a revenit lui sarcina de a se revolta public, de a da telefoanele de rigoare, etc.....concluzia, nu s-a rezolvat nimic, iar eu eram la ora 16 fara nici un fel de programare si cu o tona de nervi !
mi-am sunat medicul "principal", i s-a facut mila de mine si la ora 8 eram la eco, unde am aflat ca bb creste normal, chiar daca eu nu l-am mai simtit in ultima perioada si m-am linistit....
sexul.....un mister in continuare !
acum nu ne ramane decat sa asteptam morfofetala din 26...
is cam ametita azi, asa ca va las pupici si cam atat....

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
babiela spune:
lorrin important e ca bebe creste si sa fie sanatos si la termen, sexul il aflati voi, vrea sa va mai tina in suspans.
super aiurea treaba cu programarea, eu am avut parte de o surpriza placuta, aveam programare la sanador la 32 de sapt pt eco dopler la 15:30 si cu o luna inainte m-au sunat sa-mi spuna ca nu mai poate dr sa ajunga si imi muta programarea la ora 16 si daca e bine asa, am ramas cu gura cascata ma balbaiam la tel, nu ma asteptam ca pt o intarziere de jum de ora sa ma sune.
ai grija de tine, nu te suprasolicita te pup 

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
cora79 spune:
Ola ola fete dragi

Aleeeee,ce mare si frumoasa e bebelina
Lorin,sa fie sanatos(a),nu conteaza sexul prea tare,zic eu
Trutzi,Polo,Sun,Arianna,Lia

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
lorin7774 spune:
ai dreptate, Babi, nu sexul este important ci faptul ca e totul bine...
la Miruna la varsta asta a sarcinii o simteam deja bine de tot, zilnic...
acum nu simt miscarile aproape deloc, de-aia era panicata toata...nici macar in timpul ecografiei, cand bb zburda de colo-colo, vizibil deranjat, eu tot nu am simtit nimic....
alt copil, alta mancare de peste ! trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca nimic nu e si nu va fi la fel...

surprize placute ca a ta, mai rar ! mie mi s-a intamplat sa ma programeze la o anumita ora si sa constat ca toate cele 20 de persoane care erau pe hol erau programate la aceeasi ora, ca nu se stie cum lucreaza d-na dr. si mai bine sa fiti toti aici 

asa idiotenie, mai rar !
ti-am zis, am toate sperantele in morfofetala de la Bucuresti ! sper sa plec de acolo linistita .
mi-am mai revenit din ameteala;
ciudat ca si sotul a trecut pe la mine la birou si se simte la fel de ametit....poate e din cauza vremii, ca e mare zapuseala !
in sud cum stati cu caldura?....cica urmeaza o periada de canicula !!!
cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
babiela spune:
lorrin legat de miscari si eu il simt pe bebe altfel decat simteam sarcina trecuta, bine acum e deja mare si n-am cum sa nu-l simt, dar de ex. la morfofetala de la 22 sapt l-am vazut la eco cum se misca, s-a dat peste cap si eu nu simteam, chiar i-am spus sotului inainte sa intram ca bebe sigur doarme si o sa ne trataze cu spatele si de unde a fost tot o joaca pe el, l-a cam chinuit pe dr pana a reusit sa-l masoare.
si la noi e cald si e rau pt ca cred ca e si umuditatea crescuta si mi se pare ca nu pot respira cum trebuie
, dar eu fiind deja in concediu stau in casa, am aer conditionat,incerc sa ies doar seara la plimbare, trebuie doar sa-mi schimb programul de gatit ca dimineata imi bate soarele in bucatarie.
ai grija, hidrateaza-te ca e foarte important. 
si de un
aici pe pamant 
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
babiela spune:
| citat din mesajul lui cora79 Ola ola fete dragi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aleeeee,ce mare si frumoasa e bebelina ![]() Lorin,sa fie sanatos(a),nu conteaza sexul prea tare,zic eu ![]() Trutzi,Polo,Sun,Arianna,Lia ![]() ![]() ![]() ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
pt mine nici un
? 
si de un
aici pe pamant 
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
Lia73 spune:
helalau fetiliiiiiiiiiiii
da ce faceti voooooooooooi?
v-ati strans cu toatiliii???
cora pup fata 
si pe loricica si pe babiela 
sa ne dea molipsire![]()
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lorin7774 spune:
deci nu sunt singura care nu-si simte copilul in saptamana 20....
ma gandeam ca m-a lovit nesimtirea odata cu varsta....
adevarul e ca trebe sa ma auto-educ din timp, pentru ca am niste asteptari de la tot ceea ce mi se intampla, conform principiului : data trecuta a fost asa...
si nu seamana deloc data asta cu data trecuta... si nici copilul n-o sa fie la fel de cuminte/rau....
trebe sa ma debarasez de comparatii !
la mine dimineata nu e soare pe bucatarie, dar nu sunt acasa
; spre seara ajung si la 40 de grade daca gatesc...asa ca pas! mai ales ca acum suntem numai amandoi, imi permit sa nu am felul 1 si felul 2 mereu.

cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 helalau fetiliiiiiiiiiiii da ce faceti voooooooooooi? v-ati strans cu toatiliii??? cora pup fata ![]() si pe loricica si pe babiela ![]() sa ne dea molipsirepozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
hai cu molipsirea !!!!!!!!!!!!!

cu ajutorul lui Dumnezeu
19+
babiela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
hai cu molipsirea !!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 19+ |
exact HAI CU MOLIPSIREA

si de un
aici pe pamant 
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE