Prietene la bine si la greu - 31

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Va las, ca mi-a facut mama un bors ca in Moldova...eu nu prea gatesc borsuri aici, ca lui Luci nu ii place ca e acru...si de aia imi era dor...Pupaceala!

Poze noi cu Pinky de la 7 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Padi felicitari ptr. diertatie si sa va traiasca printesa mica, la cat mai multe lunite.
Lavi , asa imi place ca ai spart ghiata si ai spus lucrurilor pe nume
Raluci stii tu de ce.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fetele care m-ati intrebat pe picassa de suzeta cu dinti , am luat-o din State, mi-a adus-o o colega de serviciu. A fost primul lucru cumparat copilului (parinti responsabili ). Destul de aiurea acolo, ca nu au gasit-o in magazin, au trebuit sa faca o comanda si sa astepte livrarea acasa si a fost si cam scumpa. In plus, Santiago o trateaza ca pe orice alta jucarie, adica o roade pe toate partile, preferabil nu de cauciuc . ca sa-i fac poza aia, i-o tot infigeam in gura, luam mainile si pac! tati declansa. Am tras cateva cadre pana am reusit

Diana deloc intamplator

O s-o intreb si eu pe o consultanta LLL ce si cum si daca aflu ceva, iti spun.

Dankutza multa sanatate micutei si necajitei Pinky

Laurairina - nu puteti inchiria apartamentul gol? macar sa nu mai aveti si intretinere la iarna...

Lavi - felicitari pentru vizita super faina de la ai tai . si relaxare de acum, daca ai varsatnaduful la soacra!

Raluci you rock!

Dozz cand vrei parc, dai un semn

Mitzi ce de-a mesaje de la tine! imi place

cred ca mai am ceva de spus, dar pe seara

see ya!

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

legat de patrunjel, cand i-am dat lui bubu primele dati nu s-a blenduit ff bine si facea copilu ca toate alea ca-l zgaria pe gat, asa ca am pus o legatura mare de patrunjel cu putina apa si l-am blenduit de ....acum am in borcanas pasta pe care o adaug la sfarsit

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

rapid-rapid...Andre eu mai sterilizez bibele(ma simt eu mai in siguranta),suzetele ocazional..castronase si lingurite:nu.

va ca deja e plictisit de "alergat" prin patut..

scz..am uitat sa salut..Buna tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

legat de canita cu cioc, remus habar nu are sa traga de acolo, asa ca il mai las, apa bea direct din pahar, dar eu zic ca merge si suculetul pus acolo

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Va invit si eu la o ciorbita de afumatura si la o mancarica de ciuperci cu fasole verde si usturoi.
Pentru cine mai salata de icre de hering cu ceapa facuta in casa.
Geo a inceput sa se tarasca cu o viteza uimitoare,dar cu spatele ca racul.In carut il tin cu hamurile ca se ridica de fund.Vrea in picioare si mi-e frica sa nu il vad in cap.
Andre nici eu nu sterilizez nimic.Legat de bibe pe alea eu le-as steriliza inca.O data la 2 saptamani eu sterilizez tot cu solutie chicco.
Raluci faina baia ta.Eu vroiam sa o fac portocalie pe amea,dar am ajuns la un maro cu alb.Cada m-a dat gata.Am si eu cu hidromasaj dar a ta e mult mai complexa.Sa se bucure Bubu de ea,ca si Geo e topit sa faca baie in cada mare.

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Padi, felicitari pentru disertatie.

de George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Laurairina - nu puteti inchiria apartamentul gol? macar sa nu mai aveti si intretinere la iarna...

l-am inchiria noi, da e baia sparta toata, nu au unde face pishu chiriasii. La fel e sparta si bucataria..cu alte cuvinte e nelocuibil

Faina suzi aia, si eu m-am hlizit cand am vazut-o!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Rares face scandal...il chinuie durerile de dinti!Dintele de sus ii da mari dureri...si mie..dar de cap...acum e si alintat de doua ori mai mult....aaa...am facut si buf...dar de-a binelea, direct pe parchet!Eram toti patru in camera dar s-a tarat asa repede pe pat ca nu am mai avut timp sa ajungem la el....nu cred ca s`a lovit asa tare...a inceput sa planga maimult ca s`a speriat cand a vazut reactia noastra. Acum ramane sa observ reactii adverse!

Mergi la inceput