Prietene la bine si la greu - 31
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Booon... am reusit sa ma uit in gatut si e rosu. am sunat iar la dr si mi-a spus: AMOXICILINA.... CA BISEPTOLUL nu face fata. Voi ce stiti? DIANA!!! |
Mie mi-a dat sora-mea OSPAMOX- Pulbere pt suspensie orala - Amoxacilina sub forma de amoxacilina trihidrat. Asa scrie pe ambalaj. Este o pulbere intr-o sticla. Pui apa fiarta si racita pana semn si agiti bine. Mie mi-a dat 4ml la 8 ore. A facut calculul in functie de greutate. La 6 kg, mi-a dat 4 ml. Pe langa asta Nurofen si Panadol. Cand una, cand aialalta. Dimneata Nurofen, la pranz Panadol, seara Nurofen, dimeneata Panadol. Acum eu nu i-am spus sora-mii, dar am sarit peste astea doua, dupa primele 2 zile de antibiotic. Pinky se simte mult mai bine dupa cateva doze de antibiotic. Mananca si e vesela. Are chef de joaca.
Multa sanatate puiului.
![](pupic.gif)
![](buggy.gif)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">
![](copilas.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Buna ziua,fete dragi.
Am inteles nimic despre dr.H.O sa vad ce zice prietena mea.
Ralu si Dankutza mersi.Vad ca aveti pareri diferite.
Andre saru'mana.Putem sti de ce e tati pedepsit?
Ralu poate lui Matei ii dau dintii.Al meu a stat prins de san pana au iesit cei 2 dinti.Cum ma prindea cum vroia tzitzi.A facut asa de fiecare data cand au plesnit gingiile.Cate o zi pentru fiecare dinte a stat la san.
Raluci spor la treaba.
Monis m-am amuzat cu pataniile tale.
Cred ca baietii nostri s-au vorbit.Eu am gatit ieri asa ca de faza cu mancarea am scapat.Geo a dormit 50 min in 2 reprize.Acum,in sfarsit doarme iar.Sper ca mai mult.A fost cam marait.Aseara s-a trezit din ora in ora sa suga.Ziceai ca e nemancat.A supt cate 10 min de fiecare data.
Andre daca vrei o tzitzi iti dau eu.La mine curge lapte muuult.Tre sa umblu cu tampoane mamare si cand suge consum 2 la sanul nesupt.Ieri si azi m-am muls ca pocnea sanul drept.Am scos cam 130-150 ml de fiecare data.M-am muls cu mana,e mai ok.
Geo azi a papat 200 gr legume cu manuta lui si cu manuta mea.Le-a mestecat.
Am pus poze noi aici si filmuletzul cu diversificarea aici. muciosii si copilasii cu febra.
de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Tina, si al tau pici s-a nascut cu hemangiom in frunte? sau mi s-a parut mie in una din poze..
Felicitari pt lapticu in valuri
Ca veni vorba de laptic, Dana, si eu ca si tine ,numai gandul ca tre sa o intarc odat si odat ma ia cu bazdaci.. Eu care ziceam ca la un an fix o intarc, nu prea ma vad in stare..Bine, mai e pana atunci, dar asa...doar gandu
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tinaAndre saru'mana.![]() |
laurairina13 spune:
Ionela, de unde stii cum arata un rosu in gat? Ca eu habar nu am, nu e mai bine sa mergi la pediatru, sau nu mai are program?
Si eu cand am sunat ca are febra si i-am spus ca nu mai scade, ne-a chemat totusi sa vedem daca nu e cumva un rosu in gat, si pe urma sa punem concluzia ca e de la dinti. Paza buna trece primejdia rea Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Laura ai vazut bine.Are unul in frunte,a avut si pe nas si pleoap dar au disparut,unul il are pe ceafa si unul in crestetul capului.Bine ca astea sunt acoperite de par si nu se vad.Sa stii ca si mie o sa-mi fie greu sa il intarc.Am zis ca ,daca va mai vrea tzitzi ,cand ma intorc la serviciu ma mulg si ii las lapte pentru dimineata iar seara ii dau sa suga.E asa frumos sa il simti cum papa.
Adre,deci tati a fost pe plaja si nu s-a spalat de nisip cand a ajuns.Mami e suparata ca ea facuse curat si tati a facut mizerie.S-a trezit Geo.Ma duc sa il iau si ne bagam la vizionat poze. de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
medicul nu mai are program, ca altfel eram pusca la el la cabinet. Rosu in gat e.... cum sa spun... rosu.... de fapt e o zona colorata spre grena in fundul gatului... chestie diferita de normalitate. Acu eu am noroc de mama ca e asistent medical si recunoaste macar rosul in gat dar la tratamente iti dai seama ca nu se baga, mai ales la copii, ea lucrand pe psihiatrie. Ca e rosu in gat sunt sigura... ca e bacteriana treaba... nu stiu.... medicul a spus amoxicilina imediat ce a auzit ca e rosu in gat...
astept si parerea Dianei, ca mi-a adormit copilul si astept sa se trezeasca pentru tratament.
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Ca am gasit patul conjugal plin de pietricele si nisip si l-am pedepsit. Da, vreau un tzitzi, desi Chiara nu cred ca stie ce e ala. |
trimit eu o bucata
![](pupic.gif)
![](striptis.gif)
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](foto.gif)
asa creste Bubu
Andrecluj spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluci_b
![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)