DE CE INSEALA BARBATII?MOTIVE PLAUZIBILE...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Si o observatie...exista la acest capitol un subiect intitulat "Inca o poveste cu barbati care inseala"...in respectiva poveste eu am numarat 4 personaje... o femeie inselata, un barbat infidel, si doua femei care inseala. Deci titlul nu este obiectiv.

nici corect gramatical, da' stiu ca de asta nu va pasa (nu c-as intelege de ce)

Subiectul in cauza are titlul corect din punct de vedere gramatical. Eu am gresit, nu pentru ca nu imi pasa, pur si simplu nu stiam. Multumesc!

Nu inteleg despre care titlu vorbiti ca nu e gramatical?Despre al meu?sau daca e vorba de text posibil sa mai fi mancat cate o litera...naase mai intampla si la case mai mari

Mama de ingerash poznash

Ochiistele,buze soare
Cand zambeste e stupoare
Mi-a dat Dumnezeu un sfant
Inger trimis pe pamant...

Frumusetea ei cea rara
Face ochiul sa tresara
Iar surasul ei cel dulce

Bucurie imi aduce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANAR spune:

Sunt de acord cu cele care sustin ca motivele cu adevarat importante sunt cele care te retin sa inseli.
Sunt mai putine decat cele care te-ar face sa inseli si de aceea sunt mai usor de contabilizat/enumerat.
Important este si cat de 'expus' esti, ce ocupatie, colectiv, viata sociala ai. Daca interactionezi mult (de ex datorita serviciului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANAR spune:

*nu terminasem mesajul, scuze
cum spuneam, in conditiile de mai sus se poate intampla sa intalnesti un om care sa 'te atinga' cumva...
Este posibil, e omenesc!

Sa nu insistam in a privi barbatii ca pe niste monstrii programati sa insele.

Uitati cateva motive pentru care unii nu inseala:lenea, comoditatea, lasitatea.
Periculos este ca din lipsa de sinceritate, riscam sa le privim drept virtuti.

Este o dovada de ipocrizie ca aprioric sa sustii ca tu vei juca fair, ca nu vei amesteca lucrurile, ca te vei despartii inainte de a da curs atractiei(fiind 'acasa' implicat serios cu catel, purcel si tot ce trebuie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu prea inteleg, cum adica "lenea"? Adica acum trebuie sa te gandesti asa ca trebuie musai sa insel, da' sunt un puturos si n-o fac de lene Parca lenea se refera la momentele in care nu faci ceva bun din cauza ca ti-e lene, nu cand nu faci ceva rau Si mie mi-e lene, frica si nu stiu cum sa jefuiesc o banca. Ca doar omul e programat sa fie individualist si dc. nu m-ar opri motivele astea cu frica de lege, lenea si lasitatea, m-as apuca de furat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victory spune:

Eu zic ca toate aceste intampleri au stransa legatura cu cei 7 ani de acasa.
Barbatul nu este niciodata doar al tau,sotul da deoarece te leaga certificatul cel roz.
Eu zic ca nu le trebuie nici un motiv ca sa insele,o fac pur si simplu,cauzele sunt multiple,iar avand in vedere ca exista si femei care accepta ca e casatorit si mai are si vreo 2,3 copii acasa de ce nu?
De ce zic cei sapte ani de acasa?pai daca are un pic de bun simt o face fara sa afli niciodata daca nu a cam sfeclit-o.
O aventura e limita tolerantel,dar o extrarelatie conjugala de durata e nasol,motivele care le are sa nu renunte la sotie sunt teama de instabilitate,si frica ca cealalta s-ar putea sa nu il accepte ca second man.
Eu am trait sentimentele de sotie inselata,la o varsta tanara,sunt fosta sportiva de performanta deci in legatura cu kg nu am nici cea mai mica problema(48 kg)sunt o persoana comunicativa,am terminat doua facultati el mai nimic si pt aia nu l-a oprit chiar nimic sa o faca nici macar faptul ca eram insarcinata cu copilul lui ,deci cum v-a spuneam nu le trebuie nici un motiv.Binenteles ca am iertat in speranta ca v-a fi ok ( mare greaseala)si tot l-a divort am ajuns.

Tradarea cel mai josnic lucru in viata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANAR

*nu terminasem mesajul, scuze
cum spuneam, in conditiile de mai sus se poate intampla sa intalnesti un om care sa 'te atinga' cumva...
Este posibil, e omenesc!

Sa nu insistam in a privi barbatii ca pe niste monstrii programati sa insele.

Uitati cateva motive pentru care unii nu inseala:lenea, comoditatea, lasitatea.
Periculos este ca din lipsa de sinceritate, riscam sa le privim drept virtuti.

Este o dovada de ipocrizie ca aprioric sa sustii ca tu vei juca fair, ca nu vei amesteca lucrurile, ca te vei despartii inainte de a da curs atractiei(fiind 'acasa' implicat serios cu catel, purcel si tot ce trebuie).

Din lasitate se poate sanu se arunce cu capul in prapastie dar din lene sau comoditate?uauuu!Nu am mai auzit...da poate la munca pe care o depuneauzi sa le fie lene barbatilor sa faca sex...nu ai sa auzi asa ceva

Mama de prichindel poznash

Mai bine "Toma Necredinciosul" decat ursul pacalit de vulpe

Just and my

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa_bebe

Nu inteleg despre care titlu vorbiti ca nu e gramatical?Despre al meu?sau daca e vorba de text posibil sa mai fi mancat cate o litera...naase mai intampla si la case mai mari

de al tau ... si e o litera in plus, deci nu-i typo

edit:
(am incercat cu copy/paste din dex, dar arata ca dracu' diacriticele)

insala, nu inseala.

la cat de dezbatut e subiectul asta, poate candva va ajunge sa fie macar scris corect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

cred ca e nspea oara cand intreb de ce se vorbeste numai de barbati ca inseala?
doar din cauze statistice?batbatii aia inseala singuri?
vreti un motiv plauzibil?uite unul : societatea e mai permisiva cu barbatii care calca pe alaturi.in timp ce el e un macho sau mai stiu eu ce epitet,ea,femeia, de regula e catalogata fufa,curva,usuratica in cel mai fericit caz.
eu asta cred ca e motivul pt care ponderea barbatilor care inseala e mai mare.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

cred ca e nspea oara cand intreb de ce se vorbeste numai de barbati ca inseala?
doar din cauze statistice?batbatii aia inseala singuri?
vreti un motiv plauzibil?uite unul : societatea e mai permisiva cu barbatii care calca pe alaturi.in timp ce el e un macho sau mai stiu eu ce epitet,ea,femeia, de regula e catalogata fufa,curva,usuratica in cel mai fericit caz.
eu asta cred ca e motivul pt care ponderea barbatilor care inseala e mai mare.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

bine spui,ca de obicei femeia este discriminata cu toate ca mai nou ea s-a mai emancipat,femeia moderna din secolul nostru este cu mult mai independenta decat cu ceva sute de ani in urma!eu cred ca in privinta acestei conceptii de care vorbesti .never never change!ai dreptate ,nu te pot contrazice

Just and my

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui alexa_bebe

de al tau ... si e o litera in plus, deci nu-i typo

edit:
(am incercat cu copy/paste din dex, dar arata ca dracu' diacriticele)

insala, nu inseala.

la cat de dezbatut e subiectul asta, poate candva va ajunge sa fie macar scris corect

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Am verificat si eu...se pare ca ai dreptaterecunosc ca nu stiam asta(din pacate nu m-am nascut invatata)..imi suna aiurea"ei insala" in multe carti pe care le-am citit scriau ambele variante(crezusem ca tipografia papa litere)dar de fapt e corect...CE E GRAMATICAL E CARECT ASA CA AI DREPTATE

Just and my

Mergi la inceput