Cum poate ajuta un program CSR o firma de soft

Cum poate ajuta un program CSR o firma de soft | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Am citit si am vazut la Money Channel ca sunt din ce in ce mai la moda programele de responsabilitate sociala pentru marketing-ul firmelor.

Dar cum poate folosi un asemenea program o firma de soft de nisa, cu clienti in strainatate?

Vroiam sa propun un asemenea program sefilor mei, la noi doreste angajarea a multor programatori (am si eu vreo 3 pozitii libere acum si potential 5 in toamna) si firma nu este prea cunoscuta de catre potentialii angajati.

Dar nu stiu ce argumente pot sa aduc in favoarea ideii.

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Nu prea inteleg exact: vreti sa creati un proiect de recunoastere a brandului de firma doar pentru potentialii angajati? Inteleg ca firma nu are afaceri in tara.
In aceeasi idee, nu prea vad mari avantaje pentru firma un program de CSR, decat in masura in care vreti sa faceti cunoscuta firma in Romania. Altfel, utilitatea unui astfel de program ar exista cu adevarat doar daca va afiliat unei actiuni caritabile internationale (cum au initiat de ex cei de la MacD).
Daca imi dai mai multe amanunte poate reusesc sa te ajut; sunt director de mk si am fost si sunt implicata in CSR, branding si rebranding...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Scopul este atragerea de candidati buni pentru eventuala angajare. Firma recruteaza masiv in perioada asta. M-am gindit ca ar fi o idee ca eventualii candidati buni sa stie de firma. Nu stiu daca e o practica.

Multumesc frumos!

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Nu-mi dau seama in ce masura in Romania ar avea efectul scontat, dar, in definitiv jumatate din program (csr-ul, adika) sigur ar ajuta
Cat despre atragerea candidatilor buni exista site-uri precum Lkdin pe care mai mult ca sigur exista dintre cei mai buni...
Mult succes!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Neata.
Ma bag si eu in subiect.
CSR este doar o felie din pepene. Voua v-ar trebui mai degraba un program de Comunicare Interna. Iti pot explica ce inseamna (google te va ajuta, dar nu iti va detalia pasii), dar asta nu poti face singura. CSRul este o activitate de sustinere a unei platforme de comunicare a unui mesaj al companiei (in cazurile de comunicare interna mesajul difera de cel care apare in mod normal in "reclamele" cu produse oferite spre vanzare...).
Iti povestesc pe privat daca vrei.

Sa ai spor.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eleni sa stii ca am dat search pe google si sint de acord . Eu am inceput ceva cu echipa mea, continuam

Multumesc frumos pentru raspunsuri

Am blog

Mergi la inceput