America (206)
Raspunsuri - Pagina 21
philip spune:
cami, noi am fost cu Philip la disney la 3,4 si 5 ani. a fost ok de fiecare data, a fost bine cu hopperu' ca nu simteam ca tre sa stam acolo cu orele doar intr-o zi. multi ani fericiti inainte.
clara, ce a crescut bryce...
ClaraJ spune:
MIERE - sar'mina. Da' am sa cercetez, chiar ciudat ce spui tu acolo.
Cit despre clima dintre cele doua state, nu ma bag, caci n-am fost niciodata pe la voi, insa,aici verile nu mi se par insuportabile si ai tot timpul briza oceanului. Iubesc locul asta, nu m-as muta mai muta niciunde. Bine, da' eu sunt si fan soare, pentru mine iernile ar putea nici sa nu existe, sau mai bine zis sa existe da' doar in statiunile montane.
Si da, sunt de acord ca fiecare virsta vine cu provocarile ei: mers pe 2 picioare = alergatura si neastimpar si mai mare.:)
Va pupam dulce si toate cele bune,
Clara si Bryce
corinadana spune:
Briza oceanului??? hmmmmmmmmmmmmm... E moarte in vale vara :(
Noi aici o simtim/briza, dar o si platim, ha ha! (Brentwood). Vineri am fost in vale, era seara o diferenta de 20 de grade intre acolo si aici la noi. Iti crapa capul de caldura...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
ruxij spune:
Da, dar si in vale caldura e uscata, iar dimineata si seara tot e racoare. Incearca sa stai la aceeasi temperatura in caldura umeda. E groaznic! 80F in California e super, 80F in atmosfera umeda iti vine sa te impusti.
ocebine spune:
Nu va impuscati pina nu veniti la New York in iulie la 90(+) de grade si umiditate maxima!!! Plus te impiedici de turisti
Azi imi sosesc copiii din vacanta cu bunicii...ne-am facut de cap groaznic cit au fost plecati
Noua ne-a placut la Disney. Am fost de mai multe ori (si in FL si in CA) dar ne-am dus mereu in off-season (aka cind nu aveau copiii vacanta) si am evitat in felul asta cozile mereu. Acuma nu ii mai pot scoate cite o saptamina din timpul scolii asa ca ne-am potolit.
Eu si trupa sintem amatori de roller-coaster
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
corinadana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Da, dar si in vale caldura e uscata, iar dimineata si seara tot e racoare. Incearca sa stai la aceeasi temperatura in caldura umeda. E groaznic! 80F in California e super, 80F in atmosfera umeda iti vine sa te impusti. |
Eeeeeee ar fi fericiti ei cu 80... Trece de 100! Racoare, nu prea.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
maru spune:
dadam sa vedeti voi minus 25, si cu factor vant minus 40, constant pentru o luna, ha? ori mai bine zis: eh?
philip spune:
eu nu ma plang de caldura, era cald-uscat in utah, cald-umed aici, dar nu suport frigul. asa ca maru, tot respectul meu. eu as fugiiiiiii....
maru spune:
dap, si io fug, la caldura!
Iarna apuc sa imi incalzesc dejtele, de la picioare, de la maini, pana si nasul mi- cald. Vara in schimb, ma omoara astia cu AC-ul, am permanent infectii urinare, car plovare dupa mine in autobuz, chiar si la munca...
aici caldura e umeda, f umeda, sunt zile intregi in care sunt 29 de grade, dar cu umiditate 40