Prietene la bine si la greu 30

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Citat:
citat din mesajul lui monis5

aici sunt

prezent! da cineva o bere?

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Am un bax de Budweiser receeeeee..abia astept sa gust si eu...avem si rosmarini si inghetata Big Milk

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

deja nu mai pot sa ma exprim articulat, noroc cu emoticoanele... mor de somn

Mergi la inceput

nu stiu de unde am linkul www.hometone.org/entry/30-inimitable-carpetsrugs-that-you-wont-want-to-step-on/" target="_blank">asta (daca nu cumva de aici ), dar enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

vad ca fetele zic ca nu merge canita de la avent. Noi avem canita primii pasi cu cioc din ala din latex, nu din ala tare de tot si prin ala trece pulpa.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Tina mai baga un edit te rog cu:

Schema diversificare propusa de Diana
www.cyh.com/HealthTopics/HealthTopicDetails.aspx?p=114&np=302&id=1487 br / " target="_blank">Foods for babies (solids) 1 - how and when to start
www.wholesomebabyfood.com/baby-food-freezing-chart.htm" target="_blank">Despre congelarea alimentelor
www.youtube.com/watch?v=lvLdPjpELyU" target="_blank">Cum sa tai un mango

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buburuzelor, nu am timp acu' sa plamadesc o placinta, dar ma revansez eu..

Dar tr sa scriu 2 vorbe la categoria cra-cra: Matei a evoluat f mult intr-un timp f scurt: a inceput sa busileasca, azi a fost prima zi cand de pe paturica de pe jos a ajuns la sifonierul deschis si a tras afara pampersi si alezele Happy, ata bine in picioare in patut (sprijinit evident), paseste sustinut, este mega-ultra-fericit, ii trece orice suparare. In carucior tr sa-l tin acum in hamuri pt ca ieri era de 2 ori cat pe ce sa se arunce in cap. Azi noapte nu s-a trezit deloc, a dormit de la 23-07:30, m-am trezit eu in schimb ca-mi pocneau sanii si de frica faptului ca nu am auzit baby phone-ul. E un scump, ma indragostesc si mai mult de el, rade continuu, se joaca, se odihneste in cursul zilei.

Vaaaaiii, va transmit live: s-a ridicat acum, din patut in picioare singur si se uita la mine si rade. Se smiorcaia nitelus cand l=am pus in patut si credeam ca-si cauta locul..cand colooooo

pozici botez 07.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

monis, imi trece mie... asta e usurel pe langa altele... nu ma doboara... dar ma enerveaza si sacaie.

Ramonixxxx, tare cu petrecerea. pai tu sa dai berea de fericire!!

mariaandreai, avansata fetita ta. Cu animalutele... Mihnea azi m-a asteptat in fata farmaciei cu buni si cat am stat eu el a tipat sa vina la el un caine mai mare decat mine... tipa, dadea din picioare de a innebunit-o pe bunica-sa de cap.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

citii repejor, cinsteala n-a aparut, asa ca ma bag la nani langa pui, cu o bucata de cioco

nb all

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Sunt lesinata de fericire, puiutul meu scump si drag a adormit mangaiat pe spate...ma incearca atatea sentimente...mi-au dat lacrimile..cum statea iubitul de el pe intuneric in picioruse si zambea si gangurea......ma rog din tot sufletelul meu la Doamne Doamne sa aiba grija de toate aceste minuni ale vietii, sa ii tina sanatosi si sa mangaie viata tuturor!

Ione, sa treaca rana si durerea de la san!

Licuriciu si RamoX, si va urez rabdare de fier cu binevoitorii...fetele au venit cu sfaturi bune cu privire la tratarea situatiei si metode bune de a "nimici adversarul"

Cristina_boc, sanatate multa puiutului!!!

Dozz, welcome back sper sa nu fie nevoie decat de cele 2 luni de corectare a soldului

Luci, alias Sot de Lavi aka tati de Rares, si te mai asteptam in vizita pe la noi. Felicitari pt ca te mentii informat

Diana, magnifica Cenusereasa ai acolo, multumim pt toate sfaturile utile

Ancutz, frumoasa printesa ai tu acolo, am votat

AM vazut multe poze, de Dana.n (sorry pt meci), Crissa, Rgagapie....Simina, Monis...

Ma scuzati, fug la un dush, demachiat..

Aa, eu ii tai unghiutele cu unghiera (era in trusa lui cu forfecuta boanta). Merge repede, ii cant in acelasi timp si "Degetul mare..pleaca la plimbare.."

Dankutza, si pt tine si Pinky, nu te stresa, are tot timpul sa fie in forma

Nu dati cu pietre, va pup si va iubesc pe toate, va cu maaare drag!!

pozici botez 07.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Moooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce voie buna, ce-mi place!O pup pe Dozz cea ingrijorata, ai incredere ca va fi bine, fara incredere nu functioneaza, pe Lili , pe Ralu buburuza care ne-a tinut fara placintoaie coapte bine, pe Licuriciu' care e in mare verva azi (sa stii ca a scos azi una tare buni, dar pe cuvant ca am uitat-o), pe Monica despachetatoare (nasoala treaba, stiu cum e), pe Maria cu care nu ma pot plimba prin Timisoara ca doare rau orasul ala, eventual daca mi-l aduci pe nealui in zona sa dau cu o ghena de gunoi dupa el si de fapt pe foate fetele dragi. Pana am impartit pupaturile am uitat ce am vrut sa spun, banuiesc ca nu era esential. Smara Noi canita acum o invatam cu apa, deocamdata toata turnata pe hainutze, mai putin in guritza, ca e cah. Ma ingrozesc cand ma gandesc cum i-ar arata putinele haine ramase daca as pune ceva fructe in apa, desi acu ca incep sa gandesc, daca strecor putin mar in apa aia o accepta? Ia sa incercam.Pupam, noapte buna Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa , Botez Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Nu am scris cateva zile pt ca am avut motive intemeiate. Am citit tot si sunt la zi cu toate. Acum o sa va povestesc prin ce am trecut zilele astea.

Sambata l-am trimis pe tati in parc. Imi propusesem sa fac multe. Nu am facut nimic, am stat ca o bestie la televizor si am facut fix- nimic. Se intoarce tati acasa dupa 3 ore de parc. Cum intra imi spune ca asta mica nu a vrut sa manance nimic. (fac o paranteaza aici, ca sa spun ca Pinky mananca foarte prost. Cu mare greutate ajungem la 500ml de lapte pe zi. Totusi mai manca 2-3 linguri de fructe. Sa zic 40-50ml de piure de fructe. Uneori mai sugea si vreo 60 ml de supa de zarzavat. Inchid paranteaza) Ma duc sa o iau din carucior. Ce credeti? Ardea ca focul.
AM dus-o in dormitor si i-am bagat termometrul in fundulet. 39,8. AM crezut ca fac infarct. I-am bagat iute un supozitor cu Pracetamol 125 si i-am pus sosetute cu otet. Am bagat la chiuveta si am clatit-o cu apa mai putin calda decat normal, ca sa-i scad febra. L-am trimis pe sot de urgenta la farmacie sa ia Nurofen. ( eu nu aveam asa ceva in casa) Dupa 30 de minute i-am dat si 2,5 ml de Nurofen. A scazut febra la 38, 7. Tot nu era bine. In continuare am stat cu otetul dupa noi.
A venit sora-mea pe seara. Era de garda. A consultat-o. A gasit-o cu rosu in gat. Am culcat-o cu noi in pa, ca sa-i vedem temperatura. Nu a mai facut temperatura, decat dimineta, tot 39, 4. Iar Nurofen plus supozitor. Nu va mai zic, ca in perioada asta, i-am dereglat scaunlul de la termometrul in fundulet. Ajunsese la diaree. Trebuia sa-i iau temperatura, si ii creeam senzatie de cacalica. Ajunsese sa faca foarte apos.
De mnacare, va dati seama ca nu a mai vrut mancare. Ajunsesem la performanta de 300 ml pe zi in nu stiu cate reprize. Si daca asta nu era de ajuns si nu era suficient de rau..... Ieri am ajuns la apoplexie. Nu mai vroia nici apa sa bea. Cu o zi in urma, ajunsese sa manance doar un biberon de 125 intr-o zi. Saliva abundent, si toata lumea imi zicea ac vin dintii. E drept ca sunt la suprafata, dar nu or sa sparga inca. Incepusem sa ma gandesc sa ne internam la Emilia Irza.
In disperarea mea, am plecat de acasa, sperand ca o fac sa manance ceva. Ii puneam bibe la gurita de enspe mii d eori. Foarte rar era interasata de el si il baga in gurita, bea un pic (10-20ml) il scuipa. Totusi a baut vreo 100ml. Era lihnita de foame. Iese sora-mea din garda si. iar, hop, pe ea. Se uita sora-mea in gat si ... ce sa vezi. Avea amigdalitele imflamate si chiar cu urma de puroi. De unde beepul masii. Ca nu manaca de la frigider, sau inghetata.
Am trecut-o pe Ospamox la 8 ore. SI nu-i place. MAi ales ca vine dupa cateva zile de Nurofen si Panadol. Azi-noapte a dormit bine si nea- trezit doar o data , ca de obicei, pt papica. Azi, chiar a tipat de foame de acteva ori. Am reusit sa-i dau 2 bibe azi ca sa manance. Sa zic vreo 300ml poate chiar 350ml. A fost mai vesela. S-a jucat cu mine. Se intoarcea de pe stanga pe dreapta si se "ascundea" de mine. A ras cu mine. Dar tot nu poate suferii seringa cu antibiotic. Oricum, e clar ca s-a simit mai bine.
Acum, sunt sigura ca si-a micsorat stomacelul de nemancare. Ma gandesc ca poate peste cateva zile, reluam si noi fructele. S-au stricat perele si mango ca nici pe astea nu le-a mai vrut.
Ah, si stiti de ce saliva? DE abia acum mi-am dat seama. CA sa nu inghita saliva pt ca o durea foarte tare gatuletul. SI atunci, imingea cu limbuta afara saliva. I-am schimbat nu stiu cate bluzite, pt ca se uda. Incepusem sa-i pun babetica.
Cam asa mi-am petrecut eu zilele astea.

Poze noi cu Pinky de la 7 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput