aur la schimb pe argint

aur la schimb pe argint | Autor: marutzu

Link direct la acest mesaj

am niste bijuterii de aur pe care vreau sa le dau pe unele de argint. stiti cumva un magazin unde primesc aur si sa platesc manopera pt biju de argint?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

nu cred ca exista vreun magazin asa cum vrei tu dar poti baga aurul la amanet ( varianta cea mai rapida) si iti poti cumpara bijuteri de argint......de curiozitate , de ce vrei sa renunti la aur? eu as face tocmai invers...imi place mai mult aurul argintul nu pre cu toate ca am cateva piese frumoase dar nu port

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

mai poti incerca alta varianta : daca ajungi in turcia, poti negocia schimbul in bazar, la magazinele care vand bijuterii de aur si argint. s-ar putea sa iesi oarecum in pierdere, cu toate ca ei stiu perfect care este pretul aurului la noi, daca negociezi schimbul/pretul, neaparat sa fie in moneda locala - lire turcesti - iesi in pierdere daca iti calculeaza in lire si convertesc in euro...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

mai poti incerca alta varianta : daca ajungi in turcia, poti negocia schimbul in bazar, la magazinele care vand bijuterii de aur si argint.

Imi cer scuze, dar cred ca asta e cea mai proasta varianta, pentru ca turcii pretuiesc foarte slab aurul pe care-l cumpara sub forma de bijuterii vechi. Sa zicem undeva la 25% din pretul bijuteriilor noi pe care le vand in magazin.

De la un timp, eu am renuntat sa mai dau la schimb aur pentru o bijuterie noua, desi asa am facut mereu. Mult n-am castigat, se pretuiesc prost (oriunde), in schimb aveam acum niste chile de aur...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

si mie imi place mai mult aurul ,dar am primit ,de fapt am mostenit mai bn zis un ceas de argint foarte valoros si voiam macar un set cu care sa il asortez ca nu pot purta ceasul ala cu nimik de aur. sta acolo bietul ceas de 3 ani si eu nu l am purtat ca nu am cu ce.si eu am schimbat multe bijuterii aur mai vechi primite de pe la mama si soacra dar am dt aur pe acelasi gramaj si am platit manopera era la magazin bucur obor 30 ron gram, in turcia nu am av rabdare sa negociez si mi se tot parea ca nu ies in avantaj

Mergi la inceput