Albinutze de Mai-Iunie 2009***83***
Raspunsuri - Pagina 21
Raluca_Ioana spune:

Am prins un moment liber si am reusit sa intru putin pe forum sa va spunem ca suntem bine,Alexia creste si e din ce in ce mai dulce.nu are un pic de stare,e tot timpul in actiune.
suntem tot la categoria pana,aseara am cantarit-o si are 8700 gr.insa nu ma mai stresez demult cu greutatea.asa e ea,bine ca e sanatoasa,vesela,activa.Pe 1 august plecam la rude in Ungaria pt o saptamana iar pe 24 august plecam si noi la mare,la Mamaia(locul nostru preferat).insa pana sa plecam in Ungaria trebuie sa lucram la fast food fiindca i-am dat concediu de luni la una din angajate.cam atat despre noi momentan.
Fetelor ne bucuram tare mult ca ne-ati vizionat pozicile si mai ales ca v-au placut.
Beca...imi pare tare rau ca nu am putut sa ne intalnim.abia aseara am reusit sa vad mesajul fiindca de aproape o saptamana nu stiu ce-i ala net.am avut fff multa treaba,lucru la fast food cateva zile,cateva drumuri la Sibiu pt inscrierea masinii si gata,a trecut saptamana.poate reusim daca mai veniti.![]()
Va las acum ca merg sa-i dau sa pape la micuta si pe urma mergem la o plimbarica scurta.cand doarme de amiaza incerc sa termin de recuperat ca mai am cateva pagini.
tuturor!
alynta27 spune:
Salutare! Azi nu am o stare prea buna! Am picioarele grele, obosita si ametita!
Beca sper sa scapi cat mai repede de greturi!
Raluca concediu placut!
Alina-Mirela
33+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
buna mamici![]()
anuntam cu mare fast ca suntem posesoarele a 6 dintisori si..O MASEA !!! a naibii ordine

interesant e ca maseaua e de ceva timp iesita ca e deja jumate in afara![]()
![]()
ioana ai PM
cosminica eu cred ca pe unde e o eroare ca ar fi trebuit sa-ti intre toti banutii..nu strica sa dai ceva telefoane si sa le spui situatia![]()
alynta 3 ani???
..sorry,dar mi se pare atat de multtttttt timp..eu deja imi fac planuri pentru cand m-oi intoarce la munca,simt nevoia sa ies ca altfel o iau pe aratura
..parca pana la 4 anisori trebuie sa se formeze bine piciorusul
..
cosminica pe cat e scumpa e,pe atat de haioasa mi se pare si nu ma pot abtine sa nu rad cand o vad impleticindu-se in cautarea patului![]()
![]()
anaela ce fain a fost 

si multi copilasi pe acolo..se vede ca v-ati distrat super
cum te vopsesti???
cosminica eu am indemnizatia relativ mare..si iti spun sigur ca nu se dau banii in 2 transe
miruta nu va grabiti sa treceti la un somnic,cand se va simti ea pregatita o sa faca singurica schimbarea si cam in 1-2 saptamani o sa se si regleze fara interventii
hihihi..am fugit oleaca pe meleagurile andatei
distractie placuta azi la nunta
elena noi doar ce am vorbit la telefon
dar daca nu reusim sa ne vedem la mare,te astept cu poze si impresii
otilia i-o propun sa te lasi de sportul asta al curateniei ca vreau sa fiu inca prima in clasamentul slabaciunilor ..si vezi ca alea 45kg ale tale ma deranjeaza,da??
m-ai luat la greutate deocamdata ca eu am ramas la 46,2kg..
badriana felicitari pentru premolar si urmatorii sa nu mai fie asa durerosi
alynta mai copii mai,multa sanatate sa va faceti bine si sa ne intalnim la mare sanatosi
oana sunt sigura ca o sa fie o calatorie linistita chiar daca piticul are baterii duracel..la fel imi fac si eu griji cand plecam cu piticania cate 3-5 ore la drum cu masina,si surprinzator chiar e foarte linistita![]()
raluca ce saptamana incarcata ati avut..dar ma bucur ca macar sunt serioase angajatele de acum
te asteptam la recuperat restul paginilor
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

mihaelutza_c spune:
Bine v-am regasit 
n-am mai scris de aproape o saptamana ca nu am avut net de duminica trecuta,abia ieri au venit si mi l-au facut.
in primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI sarbatoritelor baby first,gabi78,nemora,ely,ginette(scz de intarziere)
lauraa-iti doresc mult succes la operatie,o sa fie totul ok,stii ca noi iti suntem alaturi
badriana felicitari pt dintuci si sa va doresc concediu placut.
alynta am vazut pozele de la eco,sunt superbe,iar Maria e o dulceata,mai ai putin si o ai langa tine
sori cum se simte Razvanel?
anaela ati avut o petrecere minunata,Darius e un scump,cu zambetul lui de strengar
.ai lucrat la Baia Mare?distractie la nunta.
miruta am vazut ca iti cauti de lucru,iti urez succes.sa aveti distractie placuta la nunta si un concediu placut.
la Anto.
NICURATZE pai...tinem pumnii stransi sa fie bine cu cortul.
OANA sa aveti drum bun si tinem pumnii sa fie cuminte Eduard pe avion.
BECA multi
sa treaca starea de voma.
RALUCA IOANA saracuta de tine,ai atata treaba,lasa ca vine concediul si va relaxati putin.
alynta27 spune:
Mihaela multumesc! Si eu abia astept sa le fac in "ciuda" la toti nasolii cu fata noastra!![]()
Cris din pacate asa e-3 ani! Asta idica si multa implicare si grija a familiei! Si eu as vrea sa fi fost altfel, dar ma resemnez cu starea de fapt! Mi-ar fi placut sa revin mai repede la munca, sa am pe cineva de incredere(mama, soacra) cu care sa las copilul cat sunt la munca, sa pot iesi macar 3 ore la jumatate de an cu sotul si multe altele, deloc aberante! Dar... Sufar de multe ori pe "tema" asta, la fel si sotul dar ne vedem neputiinciosi! Eu stiu ca intr-o familie nu sunt numai copii parintilor ci sunt si nepotii bunicilor si asta inseamna si o anumita responsabilitate! Dar oi fi eu cazuta in freza.... De multe ori cand am deschis subiectul(chiar si pe forum) mi s-a aruncat cu rosii in cap cum ca vreau sa-mi creasca altii copii s.a..... Asa ca prefer sa tac!
Alina-Mirela
33+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
alynta daca tu crezi ca pe criza asta iti arunc rosii si castraveti asa mocangeala...fi serioasa,stau mai bine la mine in frigider
..nici eu nu am pe nimeni de incredere,dar o sa o duc la gradi. in oras ca alta solutie nu am si o las dimineta si o mai iau seara
probabil o sa-i placa sa se joace cu alti kinderi si asa o sa socializeze,si nu sa devina ca nepoata-mea care nu stia decat mama,tata si mamaia la 5 anisori

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

mh spune:
Hello, si de la noi!
Va mai citesc cand apuc, de o perioada lucrez, de acasa. Sincer nu prea mai am notiunea timpului.
Felicitari, Ioana si Relusa! 
Ioana, cum a fost la Niculescu? Pleaca?
Mi-ar place si mie bb3...Totusi ne gandim la adoptie, vrem sa dam o sansa unui copil mai putin norocos.
In rest, Ania a crescut mult are 85 cm si vreo 10 kg, si in ultima luna, i-au iesit o multime de dinti in gura, culmea are si o maseluta. Merge singurica, doar ca nu prea se converseaza.
Cam atat, poate apuc sa pun si poze mai incolo.
Philip
, esti misto, am vaz' poze.
Va pup,
Mihaela, Irina nov 2005 si Ania mai 2009
cosminica spune:
hello, hello!!!
fetelor, mi-am consultat contul si abia ieri mi-au intrat mie (toti) banii de indemnizatie. suma cealalta era din alta sursa.
sorry, daca v-am stresat!!
cris

mh felicitari pt gandul de adoptie!!
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
Bebe Beca spune:
Cris, saru'mana de pont!
Da' ce ma fac, nu pot sa iau asa ceva, ca nu-mi place nici cu slujbe... oricum, voi incerca.
Mh, bine ati revenit! Niculescu pleaca, da...
Acum sa vedem cand...
Alynta, sper sa treaca disconfortul pana maine.
iar nu apuc sa raspund tuturor,
, va puuuuuuup.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
6+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
andata spune:
Neata, iubitele. Hai la o
pana apuc eu sa mai citesc din urma. Adica am citit si pana acum, dar cum nu am raspuns, nu mai stiu ce am citit ![]()
Noi ne laudam cu un nas julit, aseara, dupa ce mi-a trecut sperietura si ea a incetat sa planga, ma gandeam ca arata ca Rudolf, cu nasucul rosu. O sa pun o poza sa vedeti ce titita cuminte am.
Pup stupul pt moment, revin
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita