Avem castigatorii la concursul I love DC
Raspunsuri - Pagina 8
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANISO Despre ce minciuna,vorbesti ?.Voi mintiti si vreti sa gandeasca toti la fel.Imi fac griji pt. medie,recunosc.Dar mizez pe intelepciunea administratorilor de a gasi o solutie.Ce e evident ....se vede... |
m-ai obosit, plictisit si scarbit....asa este, ce e evident...se vede!!!
e evident ca tu esti o participanta la concurs ce ai obtinut pana acum putine voturi si se vede clar motivul pentru care improsti cu noroi in cei care au votat, numindu-i "mincinosi" si in cei care sunt pe primele locuri, de fapt te doare locul 1
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui ANISO Va rog sa-mi scoateti pozele din concurs,ca semn de protest pentru aceasta situatie repetitiva.Oricum ,felicitari organizatorilor,stiu ca e greu ,dar sper ca acesta sa fie un inceput,care sa fie un exemplu si pt. concursurile viitoare. |
care sunt pozele tale?
lulu77 spune:
ANISO, fara sa fiu rautaciosa, departe de mine gandul asta, iubecs copii, INDIFERENT DE CAT /SAU NU SUNT DE SPECIALI.....ptr mine nu exista termenul de "handicapat" la copii.
DC-ul este un forum, o familie de fapt, unde avem loc toti...nu numai copii"normali".Si mai ales(eu asa am perpecut aceasta familie, de prin 2002 de cand sunt membru) sprijinim familiile cu copii speciali.Este clar?
Este un concurs, la naiba...nu cred ca vei castiga ..o casa, o masina, dupa urma acestui concurs, si chiar si asa sa fii fost, este vb de un COPIL, realizezi?
Este optiune si alegerea noastra pe cine votam si cum votam.
Daca vrei sa iti fie scoase pozele din concurs...ok...nu e un capat de tara sa stii..si noi ,restul cei care am votat, avem copii, si nu ne-am inscris in concurs? Si stii de ce? Ptr ca vrem sa sustinem priteni dragi, copii speciali, care ar trebuii sa aiba mai multa atentie decat ai nostrii, copiii "normali". Te deranjeaza decizia noastra?Nu ar trebuii.
Canalizeaza-ti energia asupra altor probleme mult mai existentiale.....
IUBITI COPII .....INDIFERENT CUM SUNT!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui mocofleana apropo este permis sa trimitem PM cu albumul si sa rugam participantii sa ne voteze? |
CICA NU ,ASTA ESTE SPAM
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ancadragoman spune:
Eu nu am poze in concurs ,stiu ale cui sunt pozele de pe primele 2 locuri insa nu imi par in tema concursului si nu le-am votat.
Gabi stie ca o iubesc atat pe ea cat si pe copilasi ,insa concursul dupa parerea mea nu ar trebui sa aiba legatura cu prietenia de pe forum si care pe care cunoaste.
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
lulu77 spune:
anca, de ce nu sunt in tema concursului?
DE CE?
POZE
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
ancadragoman spune:
Da ai dreptate,poate sunt in tema concursului dar nu sunt f originale si dupa parerea mea la un concurs de fotografie se voteaza in primul rand originalitatea.
Nu vreau sa creez discuti deloc,asta este parerea mea si nu am putut sa tac(din pacate)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
ANISO spune:
Anca ...taci...am primit sfatul si l-am ignorat....Nu regret,sunt doar dezamagita,niste persoane pe care....le admiram...intelegi,vad ca suntem pe aceeasi lungime.Eu ma mandresc cu asta.Pt. mine tu esti si vei fii ,chiar daca plec de aici, in top 10.
lulu77 spune:
anca, nu creezi nimik, am intrebat doar cu ce ies pozele lui Dodo din tema concursului.Atat.Nimik mai mult.
POZE