Avem castigatorii la concursul I love DC

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danbnd spune:

Eu nu stiu ce frauda as putea face daca mi s-ar permite sa-mi votez macar o data ingerasul,dar nu e posibil. Asta nu mi se corect, doar pentru ca sunt mai nou pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

care e poza ta?

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Multumim si noi pt voturi, nicodata n-am avut atat de multe voturi la concursuri sunt foarte bucuroasa

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANISO spune:

As avea o rugaminte .Doresc sa mi se scoata pozele din concurs.Am o discutie contradictorie.Si deoarece sunt implicata ,par subiectiva.Multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ar fi de apreciat sa-i dati curs rugamintii, pentru circul facut aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153983&whichpage=1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Deci a-ti spune parerea e circ?E absurd ,militati pt. o cauza nobila incalcand unul din drepturile omului? Acela de a vorbi liber?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

am o curiozitate Aniso...care sunt pozele tale????
te-am intrebat si la topicul deschis de tine si refuzi sa-mi zici...astept!

Mergi la inceput

Ce conteaza,nu ai zis ca nu iti plac?....

Mergi la inceput

Daca tot esti aici ,i-a citeste mai sus,adica acum cateva pagini,si vezi ce se spune de criteriile pe baza caruia se va acorda premiu.Sunt convinsa ca va fi o jurizare corecta.Repet ,sa stii ca va suferi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

.As prefera sa raspunda macar o persoana din cele 70-80,care au votat poza nr.1,din clasament.

eu sunt una din cele 80 de persoane care a votat foto dod-1, respectiv foto care pana acum este pe locul 1 din clasament...consider ca imi place poza asta cel mai mult, din punctul meu de vedere este originala, artistica si mai mult e din Constanta...ai vreo problema?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

Daca tot esti aici ,i-a citeste mai sus,adica acum cateva pagini,si vezi ce se spune de criteriile pe baza caruia se va acorda premiu.Sunt convinsa ca va fi o jurizare corecta.Repet ,sa stii ca va suferi.

eu zic ca ar fi bine sa nu mai faci atatea valuri, tu vei suferi...si nu numai la acest concurs ci si in viata...rautatea si invidia pe care le manifesti duc la suferinta...

Mergi la inceput