Avem castigatorii la concursul I love DC
Raspunsuri - Pagina 20
mihai_iacobs spune:
Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati votat poza si celor care ati facut aprecieri minunate la adresa pozei din masina de spalat. Stefanut va pupa pe toti si va multumeste si el. De cand suntem pe DC am inceput sa gangurim si deja stam in fundulet.
Bafta tuturor !
mihai_iacobs spune:
Am reusit si eu sa votez.....SUPER.......si sper sa fi fost cat mai obiectiv! Faaptul ca am putut vota inseamna ca sunt acceptat in familie si asta nu poate decat sa ma bucure nespus.
Sa auzim numai de bine.
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baiatmare Ce de lume din Constanta! Nu ma mir ca aveti äceeasi parere.Nu cumva sunteti aceeasi persoana?????????? M-am aparat! Ce sa va fac daca sariti pe mine! |
Eu nu sunt din Constanta .Nu sunt nici macar din apropierea Constantei .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
baiatmare spune:
da si eu m-am bucurat ca am putut vota! Eu mi-am mai lasat puncte de rezerva pt viitor!
Mihai vad ca inaintezi! Felicitari!
poza ta era printre preferatele mele!
nosanpyc spune:
Solicitare lamuriri regulament:
In regulamentul afisat la:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2091se spune ca:
"2. DREPTUL DE PARTICIPARE
.....
Atentie - membrii care nu au la profil tara si orasul corect de resedinta, nu pot participa la tragerea la sorti a castigatorilor.
3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 29 aprilie 2010 si se va incheia la data 15 iulie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data 15 iunie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
Castigatorii vor fi anuntati pe data de 15 iulie 2010. "
1. Este tragere la sorti sau votare?
2. Se voteaza pana pe 15Iulie sau pana pe 04 August?
3. Daca un participant iese castigator cu doua poze, i se vor acorda amandoua premiile, sau doar unul singur (primul)?
4. Cu alte cuvinte, cele trei premii se vor acorda obligatoriu la trei useri diferiti?
5. Se va modifica regulamentul pentru a avea informatiile foarte clare acolo, in loc sa fie nevoie sa cautam prin forum?
Multumesc!
ANISO spune:
Sigur vei primi raspunsul de la cineva mai avizat,dar dupa parerea mea...din ce am vazut la concursurile trecute,totdeauna e un user care castiga doua premii.Care sunt pozele tale ....ca sa le critic
beef72 spune:
Eu cred ca toate pozele merita sa castige,si cred ca fiecare a si castigat.Ce? Dragoste,bucurie.Felicitari si succes pentru toti concurentii!
andata spune:
ANISO, du-te si imprastie-ti veninul pe alte meleaguri. Mie chiar imi ajunge. Vad ca deja te crezi spirituala si atotstiutoare. Nu pricep nici de ce tie ti s-a parut ca dai dovada de maxima imaginatie si originalitate daca indesi 2 copii intrun pseudotricou pe care desenezi o inima...
Foarte frumos din partea ta ca ti-ai facut mila de bietii parinti si i-ai dus sa vada Parisul ca sa ii poti baga si pe ei in poza sa participi la concurs. Dar darnicia ta si imensul tau altruism, ironia fina si vorbele pline de duh nu isi au locul aici.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
ANISO spune:
Credeam ca alta persoana e moderator pe acest forum.Si mai cred ca toti membrii inregistrati au voie sa isi exprime parerile.Vad ca tu o faci cu ironie si vorbe pline de duh .Deci...scuza-ma.