Avem castigatorii la concursul I love DC

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui baiatmare

pe Aniso nu o intrebam pt ca ne e frica sa nu inceapa alt scandal!
Sau aveti alta parere?

Ramaneti on topic - altfel sterg en gross.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baiatmare spune:

upss, nu stiu cu ce am gresit,...

Mergi la inceput

eee,am raspuns mai evaziv..ca doar stiti cum sunt unii barbatii! pana ii convingi sa se insoare....dureaza! Inca nu sunt acomodat cu idee si nu sunt la faza cand ma laud in stanga si in dreapta!

Mergi la inceput

Citat:

Acest subiect se numeste "A inceput votarea la concursul I love DC" iar raspunsurile ar trebui sa fie legate de acest subiect. Daca se doreste un altfel de subiect "Ce parere aveti despre X", "ma insor sau nu ma insor..."- mea culpa sunt direct, va rog sa deschideti alt topic.

Mergi la inceput

scuze inca odata!

Mergi la inceput

chiar ca ai fost direct!o sa ma mut in alta parte cu ideea asta

Mergi la inceput

No! sa revenim! hai sa ne punem imaginatia la contributie!
Hai sa vedem ce e frumos in spatele fiecarei poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:

poate pentru ca te-ai inscris pe un forum de mamici...mamici ocupate sa-si creasca puii in vremurile astea de restriste pentru romani, mamici ce discuta serios anumite aspecte ale vietii lor, mamici demne de toata lauda si respectul tuturor...nu prea obisnuim sa facem caterinca ieftina sau daca da sunt deschise topicuri speciale, bascalia e admisa, dar in doze mici si intre prieteni...la asta te-ai gandit

cat despre pozele tale ...nici un comentariu aici, exista o rubrica speciala la fiecare poza unde daca dorim putem posta comentarii...

numai bine baiatmare, sa ajungi barbat!!!

Mergi la inceput

Citat:

chiar ca ai fost direct!o sa ma mut in alta parte cu ideea asta

E Ok - forumul este liber. Doar sa respectam niste reguli care sunt de ordin functional si moral in rest "just do it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

ANISO, Mocofleana si Baiatmare se pare ca sunteti una si aceeasi persoana impartind acelasi creier din moment ce votati si comentati aceleasi poze!
Ai avut o strategie buna Aniso, votand pozele cu sanse mici de reusita ca sa iti asiguri tu succesul, dar nu ti-a iesit asa cum ai vrut...
Imi cer scuze anticipat pentru cei care se vor simti lezati ca vorbesc de pozele lor dar, in timp ce Aniso and CO, cer
intr-un glas originalitate, majoritatea pozelor votate de ei reprezinta masinute, torturi, natura moarta, afise si prea putin copii. Ori acest site e dedicat copiilor! Nu spun ca acele poze nu sunt frumoase, dar vreau sa subliniez ca una e ce spune Aniso, alta e ce face!
Asa sunt unii, nu stiu sa piarda cu demnitate si sunt sigura ca daca pe primul loc s-ar fi aflat oricare alt copil, Aniso ar fi cautat motive si pretexte pentru a-i strica bucuria. Asta-i Aniso!Pacat ca moderatorii sau Admin nu incearca sa opreasca circul si discutiile cel putin stupide pe care Aniso, sub diverse nume, le provoaca. Hai sa comentam poze...dar ce suntem retardati...daca ne plac le votam si adaugam un comentariu in sectiunea speciala.
Sunt curioasa cata rabdare veti mai avea cu Aniso?

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC

Mergi la inceput