Avem castigatorii la concursul I love DC
Raspunsuri - Pagina 15
baiatmare spune:
Pt Mihai: imi plac in special poza ta! cum ai reusit sa il bagi acolo pe ala mic?
Pacat ca nu am drept de vot, din cate am inteles incepatorii nu prea au dreptul.
baiatmare spune:
Am prins ideea cu voturile!Moderatorul incearca sa cunoasca cat de cat noii-veniti si apoi se mai gandeste daca ii lasa sa voteze.
Apropo care a fost treaba cu Aniso asa pe scurt?Ce a facut asa rau de a fost eliminata din concurs?
danbnd spune:
Pentru Flory: Multumesc pentru aprecieri si iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti tu mai frumos.
Sa stii ca pe aici, pe DC o sa-ti descoperi multe dorinte pe care nu le ai probabil inca. Si poate la anul se mai face un concurs sa poti participa si tu
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baiatmare Am prins ideea cu voturile!Moderatorul incearca sa cunoasca cat de cat noii-veniti si apoi se mai gandeste daca ii lasa sa voteze. Apropo care a fost treaba cu Aniso asa pe scurt?Ce a facut asa rau de a fost eliminata din concurs? |
domnule, esti mai curios ca doamnele! e deja de domeniul trecutului, ceea ce ai intrebat.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
danbnd spune:
Pentru baiatmare: Pai fetele se pare ca s-au culcat, desigur, cu copilasii dragalasi, asa ca nu ne face nimeni praf; asta asa, sa le ambitionam putin.
Despre Aniso, sper sa nu ma insel si o rog sa ma scuze si sa ma corecteze daca gresesc, cred ca a fost intr-o anumita masura dezamagita de concurs, mai exact de modul si criteriile pe care le au cei mai vechi membrii in aprecierea votarii. A avut niste conflicte in discutii purtate pe alte subiecte si a cerut pana la urma sa-i fie scoase pozele din concurs.
Orice regulament, chiar si pentru un concurs pe net, poate fi perfectionat, chiar dinamic sau macar pentru alte concursuri viitoare. Organizatorii par deschisi sa-si perfectioneze sistemul si asta conteaza foarte mult.
mihai_iacobs spune:
In legatura cu intrebarea lui baiatmare. A fost foarte simplu...dupa ce m-am intors de la spital intr-una din zile mi-am luat ca de obicei piticul in brate si hainutele lui miroseau atat de placut a balsam de rufe, incat mi-a venit ideea de a-l pune in masina de spalat. Initial am postat moderatorului o alta poza, insa nu era si cu sigla care se cerea, ulterior am refacut ideea, cu mentiunea ca de fiecare data Stefan era parca mai incantat ca ia parte fizic la ideile traznite ale taticului si ale mamicii.
Multumesc tuturor celor care a-ti votat poza cu piticu meu - mih1 si mih2.
Bafta tuturor!
danbnd spune:
Pentru moderator: Nu stiu daca asa se intampla si la ceilalti membrii, daca e functie de vechime sau care sunt criteriile pentru care mesajele trebuie "MODERATE". Sunt convins ca sunt foarte multe mesaje pe multe subiecte, dar cateodata am stat si 30 de minute pana sa-mi apara mesajul, ba pe unele le-am si repetat .
Banuiesc ca daca cineva ar scrie lucruri pe care administratorul le considera si le-a declarat deja ca nepermise, acela s-ar elimina singur.
danbnd spune:
OOPS...si mesajul meu catre moderator a fost validat intr-o secunda ; mea culpa, trebuia probabil sa am putina rabdare.
Laura25 spune:
danbndPrimele 12 mesaje sunt moderate, adica trebuie sa le citeasca cineva si sa apese apoi pe un buton ca sunt ok sa le vada toata lumea. Asta presupune sa fie un moderator online si cu timp citeasca/vada mesajul. Nu intotdeauna lucrul acesta e posibil imediat, de asta apar decalari intre momenul postarii si momentul aprobarii mesajului. Tocmai ai "scapat" demoderare. Spor la scris!
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ANISO spune:
Tin sa reamintesc ca AM INSISTAT SA IES din concurs,adica am cerut in cateva randuri acest lucru.Nu am fost eliminata.Nu ar fi fost motive.Sau poate ca da.Deoarece am observat ca daca ai o parere diferita de masa,esti pus la colt.Am sustinut si sustin in continuare ca organizatorii au cerut sa fie un concurs de poze originale,in care sa se depuna un minim de efort in realizarea a ceva ce nu facem in fiecare zi.Nu mi s-a parut CORECT ca poze ce reprezentau ceva original,ocupa locurile de la 10...catre coada clasamentului .Adica primele 10 locuri fiind ocupate de forumistele vechi.Cu voturi bazate pe prietenie si compasiune,ceea ce repet e ceva NORMAL,dar nu in acest concurs de POZE ORIGINALE.Nu consider ca am avut nici un conflict,eu am inteles atitudinea lor.Cum am mai cerut in cateva randuri ,doresc sa SE CITEZE (prin copiere)frazele in care am jignit "o mama si un copil"...Inteleg si faptul ca se citeste printre randuri,dar macar cine face asta ar fi bine sa nu se pronunte .Rog moderatorul,sa nu stearga mesajul meu.Ca si absolut tot ce am zis pana acum ,nu jigneste si e doar o parere.Doar e un forum,un loc in care se impartasesc pareri,opinii.Suntem obligati sa gandim la fel?Ce nu inteleg e de ce nu se poate PURTA O DISCUTIE CIVILIZATA ...de ce se interpreteaza si denatureaza...Va multumesc celor care au capacitatea de a intelege ce am scris "in conflict"si inteleg faptul ca nu ati intervenit.Nu avea nici un rost.