Avem castigatorii la concursul I love DC

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

mie personal, imi place poza cu bebele in masina de spalat,(pentru mine ar fi locul 1)
poza de pe locul 3(locul 2) si poza de pe locul 2(locul 3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nosanpyc spune:

Se pare ca s-au cam inghetat discutiile, sau sunt toti de acord cu ultimile mele doua postari si gata, nu mai e nimic de zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocofleana spune:

mda..se pare ca ai reusit sa faci liniste

Mergi la inceput

Chiar erau prea multe "certuri", dar de fapt, intr-o anumita masura, asa functioneaza forumurile.

Discutiile in contradictoriu sunt binevenite, duc catre gasirea solutiilor sau lamurirea problemelor.

Dar cum nu pot fi totdeauna de acord cu totii, incep certurile, renuntarile, sau se asterne linistea, acceptand de fapt evidenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Ca sa mai "dezghetam" un pic atmosfera iti spun ca tocmai ce i-am mai dat lui Bodo un vot cu 5 puncte.

Eiii, asa-i ca te-ai mai incalzit?

Nu pot sa-ti spun decat ca poza lui transmite sentimente minunate si este pe buna dreptate acolo unde este.

Mergi la inceput

foarte bine ca ai votat!

Mergi la inceput

V-am mai zis ca nici eu nu sunt de acord cu povestile Anisei! Adevarul ca a intrecut masura!Ma bucur ca s-a terminat certurile!
Nu incepe tu din nou!Eu chiar nu am nici o legatura cu Aniso.

Mergi la inceput

@ Raly, in scris cuvintele pot lua forme si intelesuri diferite, iar de "incalzit", crede-ma ca nu e cazul, nici nu stiu cine e bodo, probabil ca ingerasul de pe primul loc.

Cum am mai zis, oricine castiga, bucuria le va fi mult mai mare decat deziluzia probabila a celor care nu reusesc.

Eu le doresc tuturor sa ajunga sa se bucure pentru bucuria altora, sa zambeasca pentru a starni zambete.

Totul ar putea fi foarte simplu si frumos daca nu am uita prea des ca suntem oameni, ca cerul, soarele si viata sunt minunate, dar alunecam usor intr-o goana mult prea acerba pentru lucruri ce de fapt nu au o importanta majora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANISO

Insist sa imi scoateti pozele din concurs,nu pot face parte din ceva atat de fals si mincinos.

Nu cred ca mai putem discuta de o eventuala scoatere a pozelor. Exista un mecanism tehnic care functioneaza si care are in calcul TOATE pozele admise. Pe de alta parte insa te-as ruga sa iti reevaluezi pozitia deoarece concursul are un regulament de utilizare un mecanism de votare nimeni nu forteaza pe nimeni, chiar s-au luat masuri pentru diminuarea la maxim a eventualelor fraudari deci catalogarea acestui concurs ca fiind fals si mincinos are o doza de .... in fine jigneste si este nefondat.
in cazul in care consideri ca nu corespunde cerintelor tale te-as riga in viitor sa faci aceasta analiza INAINTE de a participa si daca ai observatii sau nedumeriri sau suspiciuni nu este nici o problema sa le ridici in mod direct, clar, concret si sincer fara a cataloga doar asa.
Noi in mod sigur vom analiza aceste obiectii, sugestii sau cum doresti sa le numim iti vom multumi pentru deschidere si daca sunt obiective vom tine cont in mod sigur de ele. Bine?

Iti doresc o zi buna in continuare!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Asa mai da!

Chiar e evidenta stradania organizatorilor, concursurile sunt instructive si e foarte rau cand se lasa loc de interpretari asupra evaluarilor in vederea atribuirii premiilor, dar aici nu prea e cazul.

Mergi la inceput