Ce punem intr-un pachet?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Geniala idee Silvi!
Caprita mea va merge la gradi din toamna (program scurt, deci nu va manca aciolo), si imi tot chinuiam creierul cu ce as putea sa-i pun la pachetel, avand in vedere ca nu mananca sandvis deloc! Cutiuta cu compartimente e ideala.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenor spune:

Apropo de cutii speciale pentru sandvisuri, eu le folosesc pe cele de la Tupperware - sunt foarte colorate, ermetice si poti lua si sandvisuri, dar si mancare gatita in ele. Cine vrea detalii sau produse poate sa-mi scrie la lena_r12@yahoo.com. Sunt Area Sales Manager pe Bucuresti si cautam prezentatori mai ales in Buucresti. Produsele Tupperware sunt foarte bune, pastreaza vitaminele si mineralele din mancare si au garantie pe viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul, mai ales ca incep gradi din nou si anul trecut am avut probleme cu pachetelul. Dimineata de abia se trezeste si se spala, de mancare nici nu poate fi vorba, imi spunea chiar de seara cateodata "maine dimineata sa nu-mi faci nimic ca nu mananc..." mancau micul dejun la gradi la 8,30, pachetelul de acasa. De multe ori nici pe ala nu-l manca. Doar gustarea de la 10 care e foarte buna, de regula ceva gen desert facut acolo, si, in drum sper casa ii place sa manance cornul pe care il primeste la "cornul si laptele". Asa ca imi trebuie idei pentru micul dejun. Ma gandeam la varianta cu briosele, dulci sau sarate, gasisem undeva facute si din paste fainoase, ca o budinca, cu cascaval, mi s-a parut interesant, poate ar manca asa ceva Stefan.
Oricum, astept idei.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput