Gemanutzele in mijloc de vara! (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Hello! unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Doina, eu sunt tot aici, dar in criza mare de timp mereu... Restul vad ca au emigrat unde n-au net!
Noi suntem bine, crestem, zambim pt. toata lumea...cea mare e la gradi, in rest fara noutati.
Poze:
http://family.webshots.com/album/578555606EJsjlb
Pupici si o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, am vazut pozele! sa cresteti mari, sanatoase! e o frumoasa !
Eu nu cred ca unde nu au net....

Mergi la inceput

Bau! Pe pagina a 4-a??? Frumos va sade! Mai existati? Exceptand-o pe Doina, care stiu ca exista!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Eu una mai exist

Lora, am apucat sa te felicit? Daca nu, sa stii ca o fac acum, din tot sufletul si cu tot dragul. Si va doresc tot binele din lume.
Viata mea se desfasoara intr-un ritm atat de alert de la o vreme incoace, incat nici nu mai stiu ce fac si ce nu.

Va pe toate!

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

Buna fetelor! cam rar pe aici...sigur ati gasit un loc caldut si nu iesiti de acolo...nu mai veniti la o poveste , la o sueta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Doina, la noi e asa de frig, incat nu-ti vine sa faci mai nimic.
Si afara, si in casa - la fel.

Azi m-am decis sa iau o pauza. Asa ca ma apuc de vazut Grey's Anatomy. Am o serie intreaga, noua, de vazut.

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

Rall, la noi tot frig este , numai ca am inceput sa facem focul prin sobe ca altfel nu se poate.Nu ne asteptam la vreme buna si nici la vremuri mai bune ca nu se poate.
Mai fetelor, pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Eu sunt aici, mananc si scriu la calc., ca altfel nu ajung sa intru pe net...si tati leagana bolfosenia pe picioare. Si la Piatra e frig si ploua...cea mai urata vreme posibila. Si astia nu dau nici caldura, nici apa calda, ca sunt f. multe datorii pe scara si au oprit gazul la centrala - e centrala de scara. Maine merge Eugen sa cumpere boiler, insa nu stiu cum o sa facem cu caldura - nici nu putem pune centrala, fiind aia de scara montata. Avem o aeroterma, dar sper sa nu fie cazul s-o folosim prea mult, ca n-ar face fata la iarna..inchidem si balconul joi, nu va mai zic cat costa...si pe criza asta, numai aia ne lipsea... si-i mareeee, da' mare rau. Nu stiu ce-o sa facem dupa ce incep sa iau indemnizatia, care-i 70% din salariu. Na, ma plang si eu voua, cui altcuiva?!
Doina, vin la tine - mancare faci, caldura e, super!

Ralu, multi pupici!
Am pus si poze noi in album.

Dar ce-or face restul fetelor???!!!

Mergi la inceput

Lora, te astept!DAR NU MA PACALESTI?

Mergi la inceput