Cordeluta atinsa de braul Maicii Domnului

Cordeluta atinsa de braul Maicii Domnului | Autor: enculescu

Link direct la acest mesaj

Doamne, ajuta si bine v-am gasit!
Sunt din Ro, ma numesc Nicoleta si apelez la voi: ma puteti ajuta trimitandu-mi adresa de e-mail (sau postala) a Sfintei Manastiri Vatopedu din Muntele Athos, pentru a-i ruga pe Preacuviosii Parinti de-acolo sa-mi trimita si mie o cordeluta atinsa de Braul Maicii Domnului?
Am foarte multe (si mari, grele) probleme, inclusiv de sanatate: nu pot merge, am facut si operatie pentru Hernie de disc, ma deplasez foarte greu, cu ajutorul carjelor, am un prolactinom (adenom hipofizar,secretant de prolactina; prolactina a crescut de la 800 la 1300 -normal e de 630-, pentru ca am fost foarte suparata -si inca mai sunt-), care imi da groaznice dureri de cap ...
Dar... intentia mea nu e de a va face ziua urata cu necazurile mele.
Va doresc toate cele bune si astept raspunsul vostru pe adresa de mail enculescu@yahoo.com.
P.S. In legatura cu cartile in limba romana: nu stiu cum sa incarc nisste documente in PowerPoint, pentru a le citi micutilor vostri ceea ce mai scriu prietenii lor virtuali din RO. Poate reuseste cineva sa ma indrume.
Multumesc multe!
Pace sufleteasca, sanatate trupeasca si bucurii binecuvantate sa aveti, alaturi de familiile voastre!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Doamna Nicoleta, v-am trimis e-mail, nadajduiesc ca a ajuns la dumneavoastra. Verificati, va rog frumos, si incercati sa confirmati.

Nu ne spuneti daca ceea ce aveti de la copii sunt scrise deja, sau fotografiate. Daca nu le aveti scrise, trebuie sa le scrieti chiar acolo in PowerPOint. Daca sunt imagini, iarasi se pot incarca.

O zi frumoasa!

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica81 spune:

buna ziua la toata lumea.as avea si eu o mare rugaminte la dumneavoastra.imi doresc foarte mult si eu braul maicii domnului.din pacate am pierdut 2 sarcini si inca nu mi-am revenit dupa aceasta pierdere.imi doresc foarte mult un copil.mai multe persoane mi-au spus de braul maicii domnului sa-l port si sa fac acatist.cum nu sunt in tara sunt cu sotul la munca in italia as dori sa va intreb daca cineva dintre dumneavoastra stie cum as putea face sa-l pot cumpara.va multumesc si multa sanatate.adresa mea de email este horhotaviorica@yahoo.it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna Nicoleta !
Pentru cordeluta :
http://www.crestinortodox.ro/biserica-lume/lavra-mare-la-vatoped-67439.html

Sanatate si toate cele bune !

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Viorica uite aici am gasit :
http://www.scribd.com/doc/5012881/BRAUL-MAICII-DOMNULUI

Multa sanatate si succes in ceea ce va doriti !

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu nu inteleg ce e cu braul asta.Trebuie citita rugaciunea,sau cum???Braul,nu este ceva fizic.Scuze,pot parea ridicola,dar nu stiu...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Ramonella,briiul este ceva fizic,material,exista ai vazut din linkuri si de el probabil ca se ating diverse obiecte precum cordelute si altele,imprumutind astfel puterea tamaduitoare din briiul original,dar crestinii ortodocsi nu ar trebui sa puna atita pret in primul rind pe aceste obiecte tamaduitoare ci sa alerge la rugaciune,la biserica,la respectarea poruncilor Mintuitorului,la post,restul cordelutelor si altor obiecte sint facultative.

Daca esti bolnav sau necajit sau vrei sa ramii gravida,roaga-te,curateste-te de pacate prin spovedanie si impartasanie,asta trebuie facut.Cordeluta nu face minuni numai daca ti-o procuri,daca n-ai credinta si restul,nu inseamna nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Katya, ce raspuns frumos

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Ramonella,briiul este ceva fizic,material,exista ai vazut din linkuri si de el probabil ca se ating diverse obiecte precum cordelute si altele,imprumutind astfel puterea tamaduitoare din briiul original,dar crestinii ortodocsi nu ar trebui sa puna atita pret in primul rind pe aceste obiecte tamaduitoare ci sa alerge la rugaciune,la biserica,la respectarea poruncilor Mintuitorului,la post,restul cordelutelor si altor obiecte sint facultative.

Daca esti bolnav sau necajit sau vrei sa ramii gravida,roaga-te,curateste-te de pacate prin spovedanie si impartasanie,asta trebuie facut.Cordeluta nu face minuni numai daca ti-o procuri,daca n-ai credinta si restul,nu inseamna nimic.

intr-adevar,asa este!nu e suficient sa ne procuram obiecte bisericesti,trebuie sa ne aratam credinta si multumirea fata de DD,prin ceea ce ai enumerat,Katya!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Multumesc mult!Foarte bine mi-ai explicat.Si ai mare dreptate...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput