Aspirante optimiste > 20 ani (534)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Draguta e super articolul

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor merg la baita si apoi la desene.
vorbim maine.
pt toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Roxy, Madutza, Yasmi...felicitari pentru samburei...moama dar ce de mai sunteti cu eco...suuuuper...poate ne molipsim si noi de la pozici.
Va si sa aveti grija de bebici, sa nu va stresati, sa mancati sanatos ca sa creasca bebeii mari si veseli!!

Draguta[pup...gasisem si eu imediat dupa ce am scris...copy paste pe randuri si direct google.
F interesant articolul...o sa incep si eu sa-mi masor TB dupa ce trec uratii ...daca vin.Asa poate o sa-mi dau si eu seama de ziua exacta a ovulatiei si de faza luteala cat dureaza. Cu toate ca am inteles ca o faza luteala mica inseamna o val mica progesteronului iar mie la ultimele analize mi-a iesit ok progesteronul.

la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Cosminutza...tu ce zi mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Noapte buna dragele mele! Abia astept sa ne povestiti cum a fost la intalnire! Data viitoare sa veniti mai aproape si de zona mea ca eu stau prin Dr. Taberei.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 5+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

ROXI,YASMI,MADUTZA-felicitari multe-multe pt punctulete si la mult inainte sanatoasi si pufosi
KATY,mai cu intarziere dar e bine si akmun sincer si calduros LA MULTI ANI!,SA VENITI DE LA MARE IN 3SAU4si mai ales sa aveti un concediu de vis
COSMI,nasica iti multumesc pt grija,ieri am plecat la ora16la dr.si venii abia azi la14 de la spital.am avut contractii si a trebuit sa ma internez pt a face tratament de stopare a contractiilor si mai ales pt bebe ca sa se dezvolte plamanii rapid in caz ca vine mai devreme de 37 saptamani,akm sunt suparata din alte motive caci puiutul meu sa dezvoltat ok organik dar a stagnat in greutate si lungime,lucru ingrijorator caci la 32 sapt aveam 2000gr si akm avem 2200gr,pana saptamana viitoare mare minune daca ajunge la 2300 ceea ce este in neregula si ma stresez mai rau
dr mi-a zis sa stam sa mai asteptam sa stea in burtika pana la 37 si atunci vedem ce face,va avea in jur de 2500 si toata lumea zicea ca sub 3300 nu va avea acest bebe....nu inteleg de ce!si mai ales de unde atatea probleme,caci cu ALEX a fost o sarcina super....
va pe toate,imi pare rau daca am mai uitat pe cineva,neuronul de si vb maine mai multe

35+MARA-MADALINA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Fetele am plecat spre Romania
Eu sunt bine nu mai am scurgeri, poate a fost alarma falsa
Abia astept sa ajung in Ro sa fac eco sa vedem punctuletul
Va
pe toate
Cand voi putea voi intra sa va dau vesti

S-a intamplat minunea
5+

Mergi la inceput

neata fetele
andreea dar de ce oare nu a mai luat in greutate bebe? fa exact ce zice medicul, stai in pat, efort cat mai putin si la urma urmei sa fie sanatoasa , asta conteaza cel mai mult. in greutate o sa ia si dupa nastere, sanatoasa sa fie. o prietena a nascut bebele la 2100 gr si acum are 3 luni si a luat foarte bine in greutate. nu-ti fa griji, stai linistita si asculta sfaturile medicului.
iony te asteptam sa ne dai vestile despre punctulet
pentru toate fetele.

S-a intamplat minunea mult asteptata6+

Mergi la inceput

fetelor eu sunt putin pe ganduri . adica cum de la UM am 6 sapt si la eco am aproape 5 sapt?? de ce oare? am ovulat mai tarziu sau s-a implantat mai tarziu??
eu sper sa fie totul bine cu punctuletul.
voi ce stiti?? maduitza tu mai stiai.

S-a intamplat minunea mult asteptata6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

roxy, iubita stai linistita ca e normal ca la eco prima data sa para mai mica sarcina. si la mine la fel este. si la prima sarcina a fost la fel, apoi s a dezvoltat asa de bine ca tot timpul era cu 2 sapt mai mare si s a si nascut mai repede si cu 3700 gr. la mine stiu ca e mai mica pt ca am ciclul mai lung, pana in 31 zile.

offf andreea chiar nu stiu ce sa iti spun. asculta sfaturile medicului si stai in pat cat mai mult. acum nu conteaza cate kg are la nastere, sanatoasa sa fie ca apoi recupereaza.

Iony ma bucur ca ai dat un semn dar mai ales ca esti bine! drum bun sa aveti!

mamica fericita de 2+ si 6+

AMR 6 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput