Aspirante cu vechime "medie" (56)
Raspunsuri - Pagina 12
vrmoana spune:
Neatza,
Ninia multumim pt cafea. Delicioasa. 
Claudela stiu cum e sa vorbesti singura. ![]()

La bulgari a fost frumos. Am stat 8 zile si am mai fi stat inca pe atat. Cel mai mult mi-a placut faptul ca apa era foarte curata. La fel si nisipul. M-am balacit vreo 5 zile la greu pt ca primele 3 au stat rusii pe capul meu. 
Va pup si sa aveti o zi racoroasa
Eu trag de nas pt ca m-a terminat aerul conditionat de la masina.
oana
"Where there's a will, there's a way."
RAMONELLA spune:
Neata!
Multumim de cafeluta!!!
Ce pacat ca a trecut concediul...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
claudela spune:
Oana, ma bucur mult ca a fost bine in sejurul petrecut la bulgari.
Si noi am vrut sa ajungem, doar ca e putin mai incurcat cu Mirunica. Nu ma lasa inima sa plec cu ea in alta tara...E inca mica.
Noi ne mai luam o saptamana de vacanta la sfarsitul lunii, plecam la ai mei la satu mare. Ne mai relaxam putin, o mai vad si bunicii pe cea mica...ii macina dorul de nepoata!![]()
POVESTEA MIRUNEI
Ninia81 spune:
Oana si eu am patit o mica nevralgie de la AC-ul din masina.M-a durut 2 zile dantura si urechea pe partea stanga.
Unde ati mers in Bulgaria? Noi am fost acum 2 ani la Sunny Beach.
Asa ma deprima gandul ca d-abia la anul voi mai avea concediu...
Visul nostru 
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ninia81 Oana si eu am patit o mica nevralgie de la AC-ul din masina.M-a durut 2 zile dantura si urechea pe partea stanga. ![]() Unde ati mers in Bulgaria? Noi am fost acum 2 ani la Sunny Beach. Asa ma deprima gandul ca d-abia la anul voi mai avea concediu... ![]() Visul nostru ![]() |
Am fost la Elenite. Langa Nessebar, pe care l-am si vizitat intr-o zi.
oana
RAMONELLA spune:
Poftiti la cafeluta!!!
Sa aveti o zi frumoasa!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
vrmoana spune:
Ramo multumim pt cafea. 
Restul fetelor pe unde sunt?
Arde 

Clau 
oana
vrmoana spune:
Ati scris de v-ati rupt. 
Vedeti ca aveti o graviduta noua. E pe la aspirante optimiste dar poate va anunta si pe voi, totusi.
Duminica placuta sa aveti.
oana
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrmoana Buna, Remember me? Ieri m-am intors de la bulgari. A fost frumos. Acum sunt racita cobza din cauza aerului conditionat din masina. ![]() Ma duc sa vad ce ati scris. Parca am vazut aspirante noi. Le urez si eu bun venit. Pupici oana Where there's a will, there's a way." |
Nice to have u back...

Mi-era dor de tine 
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png