Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

dastefacu posibilitatea de a o incasa, eu zic si totodata te rog sa pui si tu la semnatura cum creste miruna, sau ceea ce simti tu pentru ea......cred ca ar fi foarte placut sa vedem toti acolo cum creste miruna, pentru ca, nu cred ca ea e vinovata pentru ca e asa cum e, desi eu refuz cu desavarsire sa cred ca nu e bine.....acum tu stii mai bine , ca esti mama ei..........DAR cred ca merita si ea un locsor la semnatura ta si un loc special in inima ta....................
e foarte frumos sa vezi pozele cu daria, si ar fi la fel de frumos sa vedem si cu miruna............................
pllllsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

daca te supi, sa imi zici, sa nu mai dau cu bata-n-balta.................bine????????????

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

oanidar nu il mananca?
nu il deranjeaza????????????
ioi saracutu e plin de pete .............aoleuuuuuuuuu
sper sa treaca repede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pup sa treaca.............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Beatrice, ca esti asa impaciuitoare.
Eu nu vreau sa educ pe nimeni, fiecare face ce stie si cum stie... m-au daramat insa toate frecusurile (eu de fiecare data raspund cand cineva intreaba De ce cutare sau cutare? si am obosit) si a culminat cu copilul care se ineca cu muci si smotocea jucariile gazei.
Nu sunt absurda, nu judec copilul, dar sincer nu inteleg cum m-am abtinut sa nu i le smulg din mana si sa nu plec val-vartej. Cred ca m-a marcat asa de tare tocmai ca vine de la niste persoane care au copii mici si care ar trebui sa fie altfel... dar de prea multe ori pretentiile mele sunt nejustificate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu prin capitolul 89....

Catalutza, nu esti singura de parere ca Parisul nu e de vazut... Am auzit cel putin 20 de persoane care regreta banii dati.
Iar Rio e pe lista mea... de prea mult timp...

Mamidepuiuti, sa-ti traiasca mama si nora! (Habar n-aveam ca e sfanta Ana...)

Hai ca m-am lamurit si cu botezul Alexutzzzei, eu stiam ca e in iulie si acum ma cam incetosasem cand am citit ca e in Gr... ma gandeam ca am ratat sa-i urez si eu frumos... acum rasuflu usurata si plec la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Din ale diversificarii...

am prins mai mult curaj si am facut ieri prima data branza, i-am dat cu cartof fiert, blenduit...si refuz total, dar nu m-am lasat si i-am facut azi din nou, si succes, a papat. bag de seama ca la legume tb sa ii fie foame rau sa pape, pe cand fructele la orice ora sunt binevenite.

I-am luat din real biscuiti eti, si ii pun in fructe... pt ca i le dadeam goale si nu ii tineau de foame deloc.

In prezent are 3 mese:
- la 10 (11) - fructe cu cereale/biscuiti
- la 13-14 (cu andrei) - legume cu/fara lactate/carne/ou
- 20 - cereale nani

I-am dat galbenus, piept de gaina, branza, iaurt

Recomandarea medicului este laptele napolact cu 1.5% grasime si iaurtul acelasi nume, cu 3.5%grasime.

Mergi la inceput

mai sus ma refeream ca are 3 mese solide.
In rest san de voie... si ce voie, ma stoarce ca pe lamaie!

Mergi la inceput

azi i-am dat jumatate de banana cu 3 biscuitei dinaia (eti) si 2 lg de iaurt. A fost deliciu..cred ca nu i-a placut nimic mai mult pana acum (in afara de tzitzi)

La recomandarea decenuelei, am luat azi 1 mango si 1 avocado... maine ii dau mango sa vad ce fatza face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Din ale diversificarii...

am prins mai mult curaj si am facut ieri prima data branza, i-am dat cu cartof fiert, blenduit...si refuz total, dar nu m-am lasat si i-am facut azi din nou, si succes, a papat. bag de seama ca la legume tb sa ii fie foame rau sa pape, pe cand fructele la orice ora sunt binevenite.

I-am luat din real biscuiti eti, si ii pun in fructe... pt ca i le dadeam goale si nu ii tineau de foame deloc.

In prezent are 3 mese:
- la 10 (11) - fructe cu cereale/biscuiti
- la 13-14 (cu andrei) - legume cu/fara lactate/carne/ou
- 20 - cereale nani

I-am dat galbenus, piept de gaina, branza, iaurt

Recomandarea medicului este laptele napolact cu 1.5% grasime si iaurtul acelasi nume, cu 3.5%grasime.

Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

felicitari , ai baiat mare
branzica i-o faci din lapte cu pastile de calciu lactic?

Mergi la inceput

branzica o fac asa:

din 300 ml lapte - il fierb si cand clocoteste pun o lingura de zeama de lamaie si amestec. Daca nu se taie (trebuie pe loc) mai storc putin. Sting focul, strecor si las la scurs in strecuratoare. I-o fac inainte cu 30 min sa aiba timp sa se racoreasca si ii dau cu cartof, cu morcov, amestecate sau doar cu una dintre legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

branzica o fac asa:

din 300 ml lapte - il fierb si cand clocoteste pun o lingura de zeama de lamaie si amestec. Daca nu se taie (trebuie pe loc) mai storc putin. Sting focul, strecor si las la scurs in strecuratoare. I-o fac inainte cu 30 min sa aiba timp sa se racoreasca si ii dau cu cartof, cu morcov, amestecate sau doar cu una dintre legume.

Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

multumesc, chiar nu stiam reteta asta de branza

Mergi la inceput