Cluj rulz! la .....centenar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hi hi tot eu

cristiana si noi am trecut prin spaima cu capusa...din fericire a iesit negativ testul anti borelioza, dar am fost spresati la maxim
sanatate si sa nu fie decat o alarma falsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

promit sa scriu
va iubesc!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Si eu te iubesc, Roxule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Si acum:

Salutare Arleena !

Ilinca, eu nu stiu niciun diabetolog, imi pare rau. Sanatate multa!

Stanca va doresc drum bun s-aveti si spor mare la distractie!

Cristiana, si eu am fost muscata, prin martie. Pe san si am descoperit dupa vreo 12 ore. Am facut antibiotic, dar nu si testul pt borelioza. Daca e, asta e, cu sau fara test. Brrrrr. Elisei i-am descoperit o capusa exact cand se punea pe ea, pe gat, acum vreo luna. A fost de ajuns sa o recuperez cu mana, ca inca nu se infipsese in ea. Brrrr, ce senzatie oribila. Am ales sa nu ii fac antibiotic, caci nu era cazul. Acum folosim lotiune anti capuse. Am luat-o de la DM. Exista si in varianta spray. Dai in locurile unde se pun capusele de obicei si esti safe 8 ore. Recomand, ca stai mai linistit mai pe urma. Am auzut ac ar fi impanzit clujul de capuse. Nu e safe nici in curtea proprie

Va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Felicitari pentru centenar!
Si eu va citesc, dar n-am indraznit sa intervin prea des. Se vede ca
deja v-ati format un grup aproapiat si sunteti foarte dragute!
Subiectul capuse ma streseaza pe mine! Am auzit si la radio avertizare
de la spitalul de infectioase ca in judetul Cluj sunt multe cpuse si
muscaturi totodata.
Pe copiii vostri in ce zone a Clujului i-au muscat ca sa stiu sa ne ferim?
Zuzi

Mergi la inceput

Hello Zuzi!

Pe fiicamea am descoperit capusa cand am coborat din bus, la hotel napoca. Ne-am urcat din statia de pe dacia. In statie nu a stat in vegetatie, nu am vazut nika pe ea. Cand am coborat, dupa 2 statii avea capusa pe gat. Mister mare. Pe mien in schimb m-a muscat in cheile turzii, pe versantul stang, suuuuus pe o stanca. Am fost muscati 3 insi.
Oricum cica ar fi impanzit clujul cu ele. Stiu de caz de muscaturi in parcul rozelor, deci in babes si zona e cam tot asa. Probabil sunt peste tot.
Traiesc in iarba subtire si inalta. Incearca sa dai copilasului haine deschise la culoare sa vezi rapid capusa daca e pe el. Apoi sa stii zonele unde se "prind": scalp, gat, axial si inclusiv piept, zona vintrelor si inghinala, genunchi si incheieturi picioare, asta ultima mai rar.
Si cel mai important, zic yo e sa dai cu ceva spray/lotiune anticapuse. Si stai mai linistita. Eu sunt deja in priza 24/24. Oriunde mergem sunt nonstop cu ochii pe ea sa nu cumva sa fi captat vreo capusa. Si mergem des in zone cu potential, ori la catarat ori in drumetii.

Borelioza sau Lyme, care-i cea mai grava boala transmisa de capusa...printre multe alte infectii se transmite de la capuse care au fost infestate prin soareci, caprioare sau oi. Si eu stiu ca nu exista tratament pt ea, poti sa previi doar. S-a dezbatutu acerb si aici pe forum despre muscatura de capusa. stiam ca in Ro nici nu exista centru de diagnosticare a bolii Lyme. Cel mai apropiat este la Budapesta...si mai apoi la Viena.

Nu mai zic ca e de ajuns. Nu mai faci nimic apoi daca te stresezi in halul asta, stai cu morcovul undeva cand esti in parc, pe strada, sa nu mai zic de scenariul in care faci plimabri prin paduri, urci stanci sau dormi cu cortul?!!?!?. Asadar spray anticapuse si cam atat.

Merg sa-mi fac abdomenele, ca am lenevit azi.

Roxuuuuuuuu???

Cristiana, va tin pumnii cu Sofi si aventura capusoasa. Mai stresata esti tu decat ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

multumesc mult asi pentru recomandare!

Ilinca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare dragutelor. Aseara cand am scris eram varza de obo si ideea era ca ma gandesc la voi si ca oricum,macar intru sa va citesc, atunci cand pot.

Ma bucur ca am ajuns la capitoul 100, e ceva, iar pe noi ne leaga multe. Eu sunt fericita ca sunteti prietenele mele si mi-e dor de voi. Noah, cum marcam evenimentul? Lansam ceva?

Cristiana, te rog nu mai fi asa de speriata cu capusa aia, sper din tot sufletul sa fie ok, nu toate sunt infestate iar eu decretez ca aia de-a muscat-o pe Sofi era o jalnica diletanta . Oricum si la noi se fac analize de sange si finu meu mic si ala mare au facut, ca au fost muscati. O sa-i intreb unde ce si cum. Eu as fi tare derutata daca as fi pusa in fata faptului implinit dar cred ca homeopatul nostru ar fi primul pe lista de salvatori...

Simo, pls zi ceva si da-mi un telefon ... sa ne lamurim

Nu stiu ce sa va mai zic...am fost singura de vineri, Victor a fost intr-o delegatie si nu-s deloc ok cum nu am facut sport cat am vrut si am mancat haotic. In rest, as calari toata ziua, si nu ma mai regasesc in mai nimic din ceea ce fac...ceva imi lipseste si nu stiu ce...

Va las acum, mai pove...sper sa ne si vedem in curand.
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello gagici dragi mie!! ar fi cazu sa dau cu subsemnatu, ca ultimul post a fost cam pesimist... demuuult...

multumesc Simona de vorbele blande si de suflet mie, mii de !!

felicitari pt. gasca minunata care se numeste CLUJ RULZ!, buna la suflet si deschisa la minte!! recunosc ca voi, fete CLUJ RULZ! m-ati facut de multe ori fericita, mi-ati ridicat moralu si m-ati lamurit in multe dileme eu am intrat prima data prin 2004, la ideea Cristianei, nasa mea scumpa si draga, iar daca la inceput eram ceva mai timorata, mi-am revenit mai apoipana la dependenta, clar!!

deci, va multumesc ca existati si ca exist alaturi de voi!!!!all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Stanca, cand si unde plecati in conc.?? oricum, drum bun si odihna sa aveti, pe masura nevoilor

Criss, sa inteleg ca a picat sejuru programat, daca tipa cu pricina a fost prinsa? sper ca nu!! ma bucur ca ai lasat fetele la tara, cum se descurca soacra ta cu ambele gaze acolo?? a mea e rupta!! ca-i cu amandoi ai mei+nepoata mea+cumnata mea cu cea mica, deci e distractie maxima dar Stefania e ff matura si o ajuta la de toate, o asculta si e ff usor cu ea; dar strengarul de Luca... ii merge gurita non-stop, vorbeste fara oprire si o termina... macar sunt linistita ca papa ff bine, se vede ca nu e stresat de nimik, nu-mi vine sa cred... sunt atat de fericita cand ii vad; imi creste inima in fiecare zi

Florino,pt.detaliile legate de capuse, puii lor de insecte... bbrrr

si Roxule, devii absenta, vino cu motivarea!!!

p.s. ma enerveaza la culme cum ne arata pagina, musai sa trecem de ea, ca e tare labartzata

p.s.2, musai sa spun bun venit fetelor noi, daca va face placere, haideti la scris, va asteptam cu drag!!

Simona-arleena, v-ati mutat de tot la Oradea?? unde lucrezi si cum va merge?? Alex voinicul??

va pup cu drag de noapte buna, pe maine!!

Mergi la inceput