Cluj rulz! la .....centenar
Raspunsuri - Pagina 19
nonna spune:
Salutare tuturor
Mai sunt si eu pe aici dar tare, tare ocupata, cu serviciul si cu scoala si cu gradi nu mai am timp de nimic dar va citesc si sunt alaturi de voi!
Lucrez din nou pe Clinicilor dar e greu si stresant iar problemele astea cu banii ne-au terminat de tot. Noi construim acum inca o camera si e santier, Vlad merge la scoala si asta mica la gradi, asa ca e o nebunie totala. am fost bolnavi toti si eu azi sunt in concediu ca m-am simtit tare rau. Sunt si foarte stresata tot timpul, salarul tot scade iar datoriile sunt la fel si nu mai stim ce sa facem......asta cred ca e o problema generala
Ma bucur ca sunteti bine si va pe toate si pe copilasii care au inceput scoala si gradinita!
Nonna
jozsaerika spune:
buna fetelor,
sa mai dau si io pe aici ca mi-ti da disparuta
io inca sunt bizi cu conserve si compoturi pt iarna ....cred ca nu mai am loc in beci ...daca vreti inspiratie am pus saptamana trecuta : ardei capia pt fripturi, ketchup, gogosari, "csalamade", compot de pere, sirop natural de catina+merisoare+ miere si am uscat cateva coarne pt ceai.Acum astept cu interes gutuile...ma bate gandul sa incerc anul asta si o pletea de gutui
Stanca au fost si baietii mei la curatenia generala...a fost toata scoala Waldorf si baietii pe langa munca s-au si distrat foarte bine .Scoala Bob imi placea si mie, stii ca e pe langa jobul meu si veneau multi copii si profesori pe la noi la printat cateodata...eu cred ca ai facut o alegere buna.
nu mai stiu la ce cine ce am vrut sa ii zic ...dar uram noilor scolari muuuult succes la scoala
Dana trebuie sa te sun.Ma bucur ca sunteti mai bine si ati si facut botezul.Multa sanatate si iubire ii dorim micutzei crestine .
Ma duc ca am de dezghetat frigiderul (io inca am frigider model vechi )
Va pup
Erika
baby-boom spune:
Hello hello!
Aici si eu!
Ocupata.
Zic doar ca maine mi-am facut timp sa duc pitica la calarit in Salicea...in paralel cu ora Miauxanicei s-a nimerit asa ca astept cu interes sa schimbam doo vorbe!!!!
Wow Erika ce de multe chestii ai pus...imi zici cu cat ai luat acum catina si merisoarele? Acum o luna am facut amestecul(eu pun si lamaie 4-5 bucati la un kg catina 1 kg miere si 1/2 kg merisoare. Si mai vreau sa fac...sper sa gasesc si saptamana viitoare sau chiar mai incolo caci acum nu am timp de asta
Fetelor, eu sunt in dilema maxima! Eram cam precisa in alegerea scolii Cosbuc pentru Elise. Dar...mi-a dat doamne doamne in cale sa ma interesez despre waldorf...nici nu mai stiu in ce context. Am ramas interzisa efectiv, in mod teoretic ceea ce spun ei este atat de pertinent, ca sa zic asa incat ma mir cum de nu isi da toata lumea copiii la scoala acolo. Acum studiez in continuare si alternativa asta. Si colac peste pupaza la Liceul de Coregrafie grupele de prescolari sunt fff bune....in acest context m-a abordat profa Elisei sa ma instiinteze ca intentioneaza sa infiinteze clasa 1. S-a discutat cu directoul cu inspenctoratul. Urmeaza o petitie cu voturile parintilor si calea e libera.
In concluzie trebuie sa iau o decizie...si nu oricare. Una care sa imi reprezinte copilul sufleteste si nu numai.....trebuie sa prevad viitorul si multe altele.
Totul va fi bine, oricum va fi!
p.s. La multi Ani Stefaniei...cu mare intarziere si scuze in brate
Ralu
svety spune:
ma gandeam zilele astea la Mariana T. Ce face? De cand lucrez nu am vreme de DC...doar de facebook hihihi. Nu mai stiu nimic de nimeni...
Stanca, parintii tai nu cumva au fost vara asta la strand in Turda cu Razvan si Maria?
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
asi spune:
Florina succes la ales scoala.Grea misiune...mie mi-a luat aproape 1 an sa aleg scoala.Mie nu mi se par utile scolile vocationale din ciclul primar.Incarca mult si foarte putini copii si-au gasit vocatia la varsta asta...e mai mult dorinta si aspiratia parintilor.Oricum iti doresc succes ca e tare greu.
Svety da , au fost in vara la strad cred ca o data.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
carrie spune:
salutare fetelor,
de cand sunt acasa nu mai am vreme de nimik stiu ca e paradoxal dar fac atatea lucruri ramase nefacute si petrec muult timp cu fetele si...am vazut primele 4 sezoane din Sex and the city:)deci ma simt SUPER, relaxata si eliberata de stressul care m-a torturat de mai mult de un an!
so I AM BACK!
va pup pe toate si promit sa scriu mai des.
am fost sa vad sala din Cipariu Gimmy si e f faina, maine ma duc de la 18 la curs de Zumba:)habar nu am cum e dar am inteles ca f fun.so anyone interested?asta e orarul lor pe o saptamana....
http://www.gimmy.ro/orar-saptamanal.php?StartDate=1286139600
Thea e ft ok la scoala, s-a acomodat cu ideea de teme, e mai responsabila, isi pregateste lucrurile pe a doua zi iese foarte bine dispusa dupa ore si avem timpul nostru in care povestim ce a fost acolo haios, serios, ne place tare mult asta
Sofi e bine si ea, a tras o saptamana de raceala.
aveti idee la atletism de cand iau copii?Thea are reale abilitati...si nu vreau sa o incarc cu prea multe chestii dar sportul e ceva prioritar.acum face gimnastica ritmica si engleza.
iar Sofi vrea neaparat balet...Florina nu stii daca mi-o iau undeva de la 3 ani jumate?
va pup gagici
dana.salo spune:
Buna tuturor,
Eri: esti eroina gospodina. Io parca is tacatnita, nici hainele nu mai apuca sa le asez
Astept sa ma suni. Pusi
Criss,
Eu vreau la Gimmy.
Acuma am trimis si unmail ca vreau lamuriri cu locul de joaca de copii
Pe patri o las cu mama 1 ora dar cu 2 nu rezista saraca.
In rest ma nebuneste vremea, Alex are laringita pe cand sa il opereze, Patri are si rosu gatu dar inca mananca bine de la san..paote scapa
Si sper sa vina si un weekend cand sa plecam toti 4 undeva, ca ne e dor...Apropo, ne-al luat o masina mai mare sa incapem toti si toate bagajele...VW Sharan rosu. Tot imi placea mie rosu...Acuma numa sa nu de BOC sa ne micsoreze maternitatea ca ... tr sa merg la munca...
Va pup si sanatate maxima!
carrie spune:
Dana, sanatate multa va dorim!sa folositi sanatosi noua masinutza e f frumos modelul!
io am fost la Zumba ieri, ii tare fain, chit ca abia misc acum!
jozsaerika spune:
ce bate vantul pe la noi
vorbeam cu sotul meu ca ar trebui we sa fie de 5 zile sa ne ajunga sa facem tot ce am vrea .Noi am continuat in we cu seria umplut camara pt iarna : am luat cartofi, morcovi, patrunjel, ceapa si mai tre' sa procur de undeva usturoi romanesc .Apoi, duminica am fost invitati la restaurant la Savadisla la un pranz festiv...si uite asa a trecut we-ul. Saptamana asta ma pregatesc de un oaspete drag...sta 2 zile. Apoi tre' sa rezolvam cumva cu copii joi sa putem merge la un concert.Apoi vineri la fiert de palinka .Sa vedem cum ne ocupam onorabil de toate astea
Florina, desi poate acum e tarziu in piata mare mai era catina+ merisoare + coarne + macese erau 10 ron kilul ...merisoarele parca au fost 12 ron .....si te asteptam printre noi la Waldorf
acum ne grabim la hinta daca nu ne-o ingheta fundul
va pup
Erika