Cluj rulz! la .....centenar

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello hello

ce mai face clujul?

vad ca sunt bobocei scolarei ...le urez mult succes si pofta de scoala!!

am mai fost pe la cluj de cateva ori dar tot pe fuga, cu treburi evident, si tot sentimentul ala ciudat l-am avut cum ca nu-i locul meu acolo...ca si cum cei 12 ani cat am stat acolo au fost defapt cateva luni...strange...

ultima data am reusit sa-i implinim si la alex o dorinta.....sa puna mana pe o fosila de dinozaur(ne innebuneste cu dinozaurii+ ca buni ii si alimenteaza pasiunea cu carti si jucarii dinozauri) http://picasaweb.google.com/arleena/2010#5514158059694494354

azi dimineata mi s-a facut asa un dor de cluj....nu stiu de ce....am ajuns la birou si in loc de cafea am luat o after coffe mint de la starbucks, m-am uitat ca mi se cam termina si probabil....gandul la starbucks din iulius m-a facut sa-mi fie dor de cluj......ciudat cum o chestie de nici 1 g poate avea asa un efect
astia la oradie nu au starbucks....dar in oct tre sa vin la cluj pt doctorat si voi trece si p-acolo....sper sa am vreme....

alex a inceput ieri gradi...domane, e a 4-a gradinita.....sper sa nu mai trebuiasca sa schimbe....desi nu are probleme de adaptare....dar totusi..nu cred ca e tocmai bine pentru psihicul lui.....

cris felicitari pentru casuta.....chiar repede v-ati miscat cu ea!

salutari tuturor si sa aveti o toamna frumoasa si calduta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Merci frumos de urari..
Florina, ce bine ca aveti atatea preocupari.. Luca al meu a devenit cam retras, nu ii mai plac oamenii.. asa imi tot zice; se joaca doar cu cativa copii, in rest, ii place sa se joace singur; poate, poate iti gasesti timp in programul tau sa ne cunoastem cat mai tine vremea asta buna . Sa te grabesti cu proiectul ca iarasi vin zile negre la mine la job si de data asta chiar cred ca nu rezistam sa stam peste iarna in Cluj .
Raluca, mersi si tie... cavalerul nu stiu daca apare; incep sa cred ca sint si eu o ciudata care ii tin departe; fluturasii au venit si am reusit sa-i alung . Acum stau sa vad cat de tare l-am speriat
Arleena, cred ca ti-e dor de Cluj. Daca vom pleca si mie imi va lipsi tare mult. Mai merge Alex la inot acolo? Ma bate gandul sa incerc iarna asta sa-l inscriu pe Luca. Desi nu stiu daca ii va placea.
Stanca, bine ca a trecut raceala... Multe pentru tine
Pup toata trupaYagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sa va zica ce am facut ieri.
O sun pe Roxa-boxa noastra sa o intreb ce si cum s-au hotarat cu scoala.Vorbim noi o jumate de ora si la final imi zice "azi e ziua mea".Cum nu auzeam bine am trecut mai departe si apoi mi-a picat fisa...nu va zic ca mi-a venit sa intru un pamant de rusine.Deci Roxa draga
LA MULTI ANI!!!!!!!

Simona fain ca ai fost la Cluj si ciudat sentiment.Eu am acelasi sentiment cu Turda.Acolo m-am nascut si am stat pana la 23 de ani dar nu ma simt deloc acasa.Nu am nici un sentiment de familiaritate...nimic, ma simt o straina.Abia acum , dupa ce ne-am mutat, incep sa ma simt acasa.

Flo tare faza cu buni si cadourile.Sistemul de invatamant e de kk tot.Criteriul de alegere a fost ca sa aiba cat mai putin contact cu clasele mari si invatatoarea.Bob inca mai e o scoala buna desi cam aglomerata dar depinde foarte mult de copil.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Noroc cu Stanca
LA MULTI ANI, Roxa - sa ai parte de tot ce iti doresti, sa ramai la fel de tanara si frumoasa
Nu am sef azi, nici chef de munca, ma tot bate gandul sa evadez la Cluj si sa ma plimb prin oras . Insa stiu ca va ramane doar la faza de plan...
O cafea mare, cu lapte si fara zahar din partea mea pentru cine doreste
O zi frumoasa!

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello din nou!!

yagmur din pacate alex nu a continuat inotul aici, ca numa dupa ce face 5 ani il ia instructorul aici.....mno, si la cluj cam tot asa era, doar ca am reusit sa conving o instructoare sa-l ia.
la voi care sunt predictiile???mai continuati cu lucrarile?

stanca draga, normal ca daca aveti casa voastra, o familie mare si fericita, ati prins si radacini. simti care e locul tau.....noi avem ganduri "migratoare" si poate aste ne face sa ne simtitm aiurea si nu la locul nostru......sper sa ne gasim repedere locul unde sa prindem "radacina"

de la oradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona la cae se intampla in tara asta iti vin ganduri de plecare.Intrebarea amea este oare in alta tara chiar te simti acasa?Eu inca nu mi-am dat raspuns...

Manu ai fost la plimbare?

Sunt foarte fericita ca azi am cunoscut-o pe invatatoarea lui Razvan.Mi-a placut foarte mult si luni ma voi duce sa-l inscriu oficial.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

...ce pot sa spun...aaa..n-am scuza...ioi ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!!!!!

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Salut!....stiu...n-am scris de mult...dar poate ma mai tineti minte
Am o mare problema legata de alegerea invatoarei...nu stiu cum sa procedez..unde sa caut informatii...am vazut ca voi discutati depre inscris copiii la scoala si ma gandeam ca poate ma ajutati cu un sfat...
In principiu, m-am hotarat sa-l dau pe Antonio langa casa la Hatieganu (fosta 21 in manastur) dar nu stiu nimic despre invatoarele de acolo...aveti ceva informatii despre scoala asta? sau vreo "pila" cu care sa ma sfatuiesc?
multumesc!
O zi minunata!!!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragele mele

La multi ani Roxa!!!!!!!!!!acuma suntem noi oua stricate!

nici eu nu o sa abandonez ever forumuldar am avut o perioada ff agitata cu multe schimbari insa acum m-am linistit si stiu ca va fi bine

am inceput si scoala, deocamdata incantare mare:)12 fete si 18 baietei in clada, toti super dragalashi.imi place mult invatatoare, e un om cu pirncipii, se axeaza mult pe ideea de respect intre copii, vorbeste foarte frumos dar e ferma cu ei, plus ca e eleganta si stilata si copiilor le place asta[:)

am multe sa va povestesc, o sa revin, am multe planuri pe viitorul apropiat

sanatate bolnaviorilor!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

La Multi Ani, Roxa! Sa fi sanatoasa si sa-ti iasa toate asa cum vrei tu.
Succes la scoala boboceilor, sa va bucurati in fiecare zi de realizarile lor.
Si Andrei a inceput scoala, clasa a 4 a, suntem fericiti ca i-a ramas invatatoarea, chiar daca e in pensie de anul asta.
Eu nu ma regasesc, simt ca sunt inutila, n-am vrut sa scriu despre toate problemele si frustrarile mele, as vrea sa fac ceva chiar la varsta asta, sa am si o alta calificare si tare mi-ar fi utile sfaturile voastre.

Mergi la inceput