Cluj rulz! la .....centenar

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Dragelor,

M-am ramolit, acum imi revin dupa 10 zile de perfuzii.
BB nu doarme noaptea...si nici nu ma prea mir de la schimbatul lapelui meu pe Milupa...
Oricum voi cum ati rezistat la al 2-lea copil? Zici ca nici nu mai stiu Alex cum a fost....Patri nu doarme prea bine noaptea,desi ii dai Colief, iar ziua doarme inca de la ragait...

Am si o usoara depresie, ca ma gadesc cum puteam sa mor la nastere...si ce ma fac peste 1 saptama...da'imi revin.
PLiss ziceti si voi ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola gagici!! azi mi-am luat o zi de conc., sa stau cu plozii ca n-avem bunici free si ei s-au certat toata dimineata (plozii); imediat ii scot afara sa oboseasca si apoi sa doarma fericiti

aduc si o cafea aromata, fierbinte, numai buna pt. o poveste, dac-as avea cu cine

Dana draga, e de inteles ca te paste o depresie, dar cu mult drag in jurul tau sigur scapi!! cand il ai pe al doilea e firesc sa te copleseasca toate, ca n-ai nici o secunda fara griji, dar te linistesti si apoi iti intrii intr-un "normal". Incearca sa dormi cand doarme mititica, sa-ti recapeti fortele si linistea, daca nu poti dormi ocupa-ti mintea cu ganduri pozitive si aminteste-ti numai mom. minunate din viata ta! sper sa scrii ca esti mai bine!!

Manu, cum ai petrecut??

Criss, ati revenit?? cum sunteti?? inafara de franti

Roxule, pe unde umblii?? Floricico, dumneata??

Oana, de ce esti atat de scumpa la vedere?? imi place cum scrii, cand scrii

va pup si va doresc un vikend frumusel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Dana draga am intrat special pt tine ca nu am apucat sa iti zic ca am vazut pozele si Patricia este SUPERBA . Vad ca te paste un pui de depresie .Cu timpul toate se vor aseza...va veti intra in paine in formula de 4 persoane .Si la noi Beatrice e mai rea de somn dar eu am inteles ca unii copii asa sunt orice ai face .La noi a ajutat tinutul muuuult in brate si faptul ca am dormit cu ea .

azi mergem la strand...sutem la prietenii nostrii in Szolnok ...mainev are sotzul concurs de pescuit...tineti ne pumnii

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare dragelor,

va scriu tot de pe tel ca inca nu am net la casutza.ne-am intors cu bine dupa o vacanta superba,a fost minunat.
Am dormit prima noapte la casuta noua suntem tare happy,insa e un santier total,muncitori,cutii,mizerie...ne-ar mai fi trebuit vreo 2 sapt da nu mai vroiam sa platim chirie...
Deci e f bine ca e sentimentul ca e al tau si ai vreme sa le pui la punct.
Va multumesc mult de urari.
Din pacate Sofi a pescuit un virus cred ca in avion unde toti copiii tuseau si are febra mare,am fost la orl azi si e laringita.ieri dupa ce am ajuns thea s-a zgariat rau intr-o sarma ghimpata si am ajuns la urgente+antitetanos
no,bine ca pe acolo nu am patit nimik.

dana,e minunata micutza,sa fiti sanatoase,e normal sa nu te simti ok dupa cate ai patimit!dar da-ti putin timp si va fi bine.

Mai viu maine,va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Multumesc mult de incurajari

Acum am reinceput sa ii dau sa suga si A LUAT DIN PRIMA SANUL! E super linistita de cand papa tzitzi si ma bucur enorm pentru ea. A dormit azi noapte 4 ore si cand s-a trezit nici nu a plans...a papat si iar somn.

Si eu sunt muulllt mai bine, mi-au priit se pare perfuziile cu Ca si saruri si minerale ca eram varza rau.Am si dormit putin mai mult si asa cum ziceti..intram cumva in normalitate.
Sicer nu ma asteptam sa fiu asa de la pamant. Multumesc lui Dumnezeu ca au fost alaturi de mine mama si sotul si prietenii ca altfel nu stiu zau...Maine vine si cel mare din vacanta de 4 zile...abia astept sa il vad ca mi-e dor de el

Cristiana, La Multi Ani! si scuza-ma ca nu ti-am scris pana acum dar am uitat...Sper ca sunteti bine si e ok in casa noua.
Eri, iti multumesc.
Si voua tuturor pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetelor...
stiu ca nu am mai intrat de o groaza de vreme si da am constiinta incarcata, dar realment enu am avut timp sa intru pe net...am facut mii de alte lucruri restante si mi-au ramas restante treburile legate de pc...nici nu stiu cum a trecut o saptamana de concediu, fara sa intru pe net...e adevarat, mi-a trecut dupa 2 zile, fiindca nu am avut retea, dupa care am lasat 100% deoparte laptopul...cam asta a fost..

Oana draga, nu te-ai tinut de cuvant, intelegerea era sa ma suni tu de ziua ta , nu stiu ce sa zic decat ca ma gandesc din cand in cand cu drag la tine

Intre timp, nici nu stiu ce sa va zic ca am mai facut...am mai fost la calareala si mi-am tras si botezul cu o cazatura de toata panarama, care mi-a atras o gramada de comentarii si repercursiuni care mai de care..bine ca sunt teafara, in secunda 2 am fost inapoi pe cal, desi inca ma resimt, dar noroc cu casca, altfel eram ingeras sau ma rog ce-oi mai fi fost, in rai nu cred ca mergema direct

Ieri am fost la o nunta, demult nu m-am mai distrat asa de tare, mirii o minunatie de cuplu - frumooooosi din cale-afara, iar nunta de departe cea mai bengoasa la care am fost vreodata...a fost la DaVinci Ristorante si a fost absolut minunat. O sa descarc si poze, cand pot...

Flo, un cal tanar, nelucrat costa intre 3000 RON si 3500 EUR, un cal care promite si lucrat e de la 3500EUR sus. Ia in considerare pensiunea care e incepand de la 180 eur pe luna plus lectiile minimum 40ron/ora, depinde de loc...

Cristiana, ma bucur ca ai scris din concediu si ma bucur ca a fost asa de bine!

Fetelor, astept sa mai vad ce ziceti si sa am timp sa mai viu... de maine merg iar la job...

va pup
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut tuturor!

Ocupata tare si eu, ce sa fac!

Mi-a iesit un zambet la colt de gura citind scurtul mesaj al Oanei. Si cu drumul asta urez si eu la Multi Ani si Oanei si Flaviei si Cristianei!!!

Dana, nu imi vine nici un sfat minune in minte acum, decat sa te concentrezi pe bine si sa uiti ce a fost dureros. De obicei oamenii se scalda-n mocirla, e mai usor sa resimti durerea, depresia si nefericirea decat sa apreciezi minunea si starile de bine. In legatura cu depresia ce-o banuiesti poate ar fi ok sa vezi un psiholog, caci se poate agrava. Iar cateva sedinte la un psiholog te pot readuce pe drumul cel bun! Iti doresc sa gasesti linistea sufleteasca si sa scapi rapid de perioada asta gri!

Mersi Roxu de estimari. Nu e chiar imposibil de realizat.
Mmmmm la Decathlon au si raionul de echitatie, evident. Fost deja? Mi se pare ieftin.
A mea copila deja strangge bani sa-si cumpere de pe-acolo

Va pup si mai viu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Seara buna!
Noi ne-am readunat acasa..s-a terminat vacanta de vara,gata cu binele.De miercuri incepem gradi , pentru Razvan e ultimul an de gradi , pentru Maria primul intreg.Ne interesam de invatatoare, pana la urma am ramas la scoala Bob , ca merg si colegii de gradi acolo si le va fi mai usor.

Roxa bine ai revenit si sa-ti fie de bine vacanta.Ai grja de cazaturi ca nu-i de gluma , dar cred ca stii tu prea bine asta.

Florina cum stai cu proiectul?

Azi am luat lapte de capra sa le dau piticilor.Daca le place o sa trecem pe lapte de capra ca e super bun pentru afectiuni respiratorii si imunitate.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va doresc o toamna minunata , plina de iubire ,bogata in arome si trairi.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Azi e o zi speciala, va salut cu drag si va trimit un maaare buchet de si .

Mergi la inceput