Persoane afectate de inundatii

Persoane afectate de inundatii | Autor: baby-boom

Link direct la acest mesaj

Am asezat in cutii hainele fiicei mele, alea de-i sunt mici, ale mele de nu le mai port si aveam in plan sa mergem la o manastire mai apropiata sa le lasam preotului de acolo, care va sti cum sa procedeze cel mai bine cu ele. Dar acum socot ca ele vor fi de mai mare ajutor persoanelor afectate de inundatii. Va rog dati-mi un PM daca stiti cazuri, caci nu stiu cum sa procedez. Multumesc mult, in avans.

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Poti suna la o primarie cred din-tro localitate afectata si iti pot o adresa unde sa le trimiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ar fi mai multe variante: alegi o locatie, suni la primarie, intrebi daca e cineva acolo care se ocupa, trimiti prin posta la adresa primariei. Sau aceeasi miscare cu preotul din sat.
Sau iei leagtura cu persoane de pe forum care cunosc/au rude in zonele afectate si poti trimite la adrese sugerate de ei. De exemplu userul katty are rude in-un sat de langa Dorohoi unde viitura a distrus tot si acum incerca sa le trimita si ea ce poate. Parintii mei sunt tot de pe acolo si cu prima ocazie cand ajung la ei, duc si eu ce pot (ai mei personal nu au fost afectati, dar sunt case inundate in comuna lor, familii cu copii ramasi fara nimic aproape).Cu siguranta sunt si alti useri care au rude prin comunele din Suceava sau Covasna de exemplu.

Felicitari pt intentia de a ajuta!

Acum am vazut ca Antena 3 are o campanie de strangere de fonduri si ajutoare materiale.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Ideea mea este ca poate vreuna dintre cunostintele tale, cunoaste la randul ei persoane din locurile afectate de inundatii si-ti poate spune exact , caz concret de familii in nevoi, adevarat in nevoi.Ca asa daca duci pachetele la primarii, nu vreau sa supar pe nimeni, da cam asa e, nu ajung la cei care au cu adevarat nevoie de ele, ci le impart intre ei.Cam cum se intampla la second-hand cand primesc marfa, intai isi iau ei ce-i mai bun si ce ramane baga la vanzare.
Asa poti ajuta cu adevarat niste copii amarati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Este a treia zi ,ca sa nu mai pun la socoteala noptile in care toata lumea din primaria noastra munceste si sta cu rasuflarea taiata pentru ce se intampla .E chiar o situatie grea,si dupa tot ce am vazut te asigur ca ducem de acasa lucruri si mancare,nici nu s-ar pune problema sa le oprim pe cele care ajung aici.Iar varful abia in noaptea asta va veni.Intra pe ziarul de roman si vezi poze ,iti vei da seama ca suntem intr-o situatie dificila,iar binele nostru ,al celor care locuim in cartiere neafectate acum conteaza mai putin.Imi cer scuze daca nu am fost suficient de coerenta sau am jicnit pe cineva,ma cam lasa puterile.

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In Tm se pot dona incepand de sambata la Liceul Azur si Agricol haine si produse de genul zahar , ulei , conserve.
ingura problema este ca hainele , jucariile , paturile trebuie sa fie noi.
Acum eu stau si ma intreb ce fac , verifica eticheta? Mi se pare cam aiurea, ca a multe haine care nu sunt noi , dar nici nu le-am purtat decat o data sau de 2 ori.
NU stiu cat vor strange,ma indoiesc eu ca sunt multi oameni care isi permit a cumpere lucruri noi pt. a le dona.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Pentru ajutorarea cetatenilor judetului Suceava, grav afectati de fenomenele meteorologice din perioada 22.06. – 30.06.2010, Institutia Prefectului – judetului Suceava a deschis un cont în care persoanele fizice si juridice pot face si donatii financiare. Contul are urmatoarele date de identificare:
IBAN RO79TREZ5915005XXX000165
deschis la Trezoreria municipiului Suceava

Acesta este anuntul de pe site-ul Prefecturii Suceava pentru ajutoarele pentru sinitratii de la inundatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Chiar ma gandeam azi daca nu este un subiect cu donatii pentru sinistrati. Asi ajuta si eu cu ceva lucruri. Asi prefera sa trimit direct la persoanele afectate. katty si emicris poate ne ajutati cu ceva adrese .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Parerea mea personala e sa nu duceti haine la centrele de colectare. Se vor amesteca haine vechi cu haine noi, nu se vor duce la timp iar in final se poate sa fie incinerate, asa cum s-a intamplat de atatea ori, la inundatiile trecute.
Daca aveti posibilitatea trimiteti personal prin cunostinte/rude/prieteni sau pe la manastirile din zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Pentru cele care vor sa faca donatii in zona noastra,sa caute pe net Parohia Buruienesti jud. Neamt.Gasesc acolo niste numere de telefon insa azi nu era functional tel. din cauza apelor.Cunosc personal parohul,il cheama Pal Cristian ,si sigur va da indicatii despre modul in care pot fi ajutati.La fel si pentru Tamaseni.Intrati pe situl parohiilor ,sunt sate catolice ,unde parohul reprezinta un real sprijin.Aceste sate au fost evacuate in proportie de 90%.Noi aici strangem doar pe plan local ,cand se aduna le si ducem in cartierul Balcescu.Va multumesc !

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

dragele mele, buna,

stie cineva in Drumul Taberei , daca exista un loc unde sa las haine , paturi pentru oamenii din Moldova ?

multumesc, diana

Mergi la inceput