Baietelul meu in varsta de 3,6 ani a facut un scaun cu firisoare de sange rosu curat. Adica prima parte a scaunului a fost de consistenta tare si ultima parte a fost de consistenta mai moale si cu cateva firisoare de sange. Scaunul asta a fost dupa 2 zile in care a avut scaune de consistenta f tare. S-a mai intamplat asta o data dupa ce a gustat niste vata de zahar "aromata" si colorata de la un binevoitor, si a avut un scaun exploziv dar putin cantitativ. Atunci a fost de consistenta moale si tot cu firisoare de sange. Si s-a mai intamplat o data dupa ce a avut un scaun dupa supozitor novocalmin. Trebuie sa amintesc ca acum e inca in convalescenta dupa o amigdalita pultacee tratata cu 10 zile de antibiotic, 5 zile pe branula si 5 zile ceclor. Oricum ma voi duce sa-i fac niste analize, dar trebuie sa astept sa treaca efectul antibioticului. Pana atunci poate ma lamureste cineva. Multumesc!
Ada
Si Kevin a avut cateva scaune de consistenta tare, exact cum descrii ,cu firisoare de sange...m-am uitat atent si era ranit, se vedea clar o rana putin in interior...:((...
ulterior am avut grija sa aiba scaun normal, si de atunci, sunt vreo 3 luni de cand nu mai are problema asta.
Papaya, ovaz, banana(un anume soi), orez integral, apa(nu prea vrea) suc de portocale, fructe intre mese...si incet incet vad ca si-a revenit.
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI