incepind de azi -10kg ( cap 5)
Raspunsuri - Pagina 18
dulcetica spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156145
pe mine m-a inspirat subiectul asta.
Eu maninc struguri la birou,deocamdata.Sa vedem ce fac acasa cu mincatul.Teoretic cica face bine sa vezi cit de putine calorii arzi intr-o jumatate de ora si cit de repede le consumi ,ca sa pui frina cind deschizi frigiderul.![]()
dulcetica spune:
Vedeti cit mincati simbata si duminica! Sa n-avem vorbe ca nu v-am avertizat!![]()
Aseara am facut pilates ,cam intrerupt de telefoane si in total 15 minute,insa ma declar multumita ca n-am renuntat.
MsLara spune:
Bravo dulcetica!
Multumesc de avertizare, o sa tin cont de ea. 
Eu imi propun sa pun frana la paine si dulciuri.
Succes si voua!
dulcetica spune:
Salut!
Ma duc la o sedinta ,dar cind ma intorc sa va gasesc salabe!
Eu am 58.5 cind ar fi trebuir 48.8kg.
ellinia spune:
Pai si eu tot cam atat, nu prea sunt cum ar trebui sa fiu, dar incerc sa-mi adun vointa pierduta ca sa mai dau jos ceva.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Yvon spune:
Eu aveam dimineata 56.9 kg.
Saptamana asta am avut grija ca seara sa nu mananc decat fructe si am inceput sa fac iar la bicicleta. Fac zilnic in jur de 20-30 de minute bicicleta plus cateva abdomene.
dulcetica spune:
Ellinia si Yvon ,prin comparatie voi aveti 10 cm in plus,de unde deduc faptul ca nu-s durdunica ci prea scunda.De azi as vrea sa incep sa lucrez la asta!![]()
Dimineata iaurt si un esantion de cascaval.
Emilia ,oricum stai mai bine decit mine ,daca ajuta la cava!
ellinia spune:
Deci, eu de azi incep sa fac pilates. N-am facut niciodata si am auzit numai lucruri bune. Chiar acum imi fac un cd cu filmulete si, in intimitatea sufrageriei mele
voi incepe sa-mi sculptez corpul!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
dulcetica spune:
Eu in intimitatea sufrageriei mele ,cind ma apuc ,imi vine sa ma las si sa ma uit la tv.La sala e mult mai stimulativ ,insa as sabota lectiile,ca minunatul e in clasa 1.