Zilele trecute am observat mai bine ca pe cutia de Hulala scrie "zucheratta", deci nu e buna pentru gatit. INSA am descoperit si smantana pentru gatit de la Dorna!
Am inaugurat-o cu succes - piept de pui taiat cubulete, niste ceapa, niste usturoi, niste patrunjel, smantanta - toata aruncate in wok si inabusite la foc mic. A iesit o minunatie de mancare, rapida si gustoasa.
Mami si Sanziana
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Vorbiti de Hulala (sau asemanatoare), nu? Eu pana acum o foloseam exclusiv la prajituri pentru diverse creme. Dar mai nou am vazut in meniuri la mai multe restaurante ca e folosita pentru mancaruri (carne, paste, etc) N-am incercat pana acum pentru ca mintea mea o asociaza doar cu deserturile deocamdata, dar cu prima ocazie, o sa vad cum e. Daca descopar vreo reteta yummy, o sa o postez aici. Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |