smantana dulce

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Zilele trecute am observat mai bine ca pe cutia de Hulala scrie "zucheratta", deci nu e buna pentru gatit. INSA am descoperit si smantana pentru gatit de la Dorna!

Am inaugurat-o cu succes - piept de pui taiat cubulete, niste ceapa, niste usturoi, niste patrunjel, smantanta - toata aruncate in wok si inabusite la foc mic. A iesit o minunatie de mancare, rapida si gustoasa.


Mami si Sanziana


God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Vorbiti de Hulala (sau asemanatoare), nu?
Eu pana acum o foloseam exclusiv la prajituri pentru diverse creme. Dar mai nou am vazut in meniuri la mai multe restaurante ca e folosita pentru mancaruri (carne, paste, etc)
N-am incercat pana acum pentru ca mintea mea o asociaza doar cu deserturile deocamdata, dar cu prima ocazie, o sa vad cum e.

Daca descopar vreo reteta yummy, o sa o postez aici.


Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!


Hulala nu e smintina, e o asa zisa frisca vegetala cu zahar (sau frisca de plastic :)). Smintina dulce fac cei de la Dorna si mai e pe piata o firma nemteasca al carei nume imi scapa :)

Mergi la inceput