Nou stil de viata (300)
Raspunsuri - Pagina 16

Zuzilici spune:
Am trecut c-a fulgerul prin capitolul acesta dar inca n-am terminat ce-avem de scris. In primul rand: Elise si
Babi-Boom, si sa ne traiti sanatoase si fericite fetelor.
Mik si te-astept cu poze de la petrecere. Btw. pe mine m-ar tenta o margarita daca vrei sa faci cinste de ziua ta.
Si cum mai, ai scos lucrurile de iarna....
Asa de frig e la voi?
Maria Sara sa ne traiesti printes-o si s-o faci pe mami fericita si mandra de tine ca si pana acum. Tzuni cum ati petrecut?
Claudia si toate visele sa-ti devina realitate. Cum ai petrecut? Stiu ca sotul tau e tare dulcel si atent cu tine, ai avut mic dejun la pat anul acesta?
Cum au terminat baietii scoala?
Anca, aka Mamicadulce. Crad ca esti tare ocupata de n-ai mai dat pe la noi. Te
si pe tine si pe Marc. Ce mai face el? Cum ii e la noua scoala?
Sabina sanatate multa si-mi pare rau ca trebuie sa reiei cortizonul la doza mare.
Ruxi bine-ai revenit din concediu? Unde-ai fost?
Lou parca ti-am trimis adresa mea de e-mail, dar n-am primit inca pozele voastre. Te superi daca ti-o mai trimit o data?
Delidana bine-ai revenit acasa in Thai. Te-apuci dinou de sala acolo sau de alergat in parc? A si sa ne mai povestesti in blogul tau despre thai, please.
Daniela multumesc pentru noul capitol si sper sa ai dreptate si intr-o buna zis sa fim toate de-aici slabe.
Vik imi pare rau de cutu' tau. Am trecut si eu prin asta si chiar daca am primit-o in dar pe Dolly, pe care am luat-o cu mine aici, nimeni n-o poate inlocui pe Molly. Sanatate multa si sa-ti revii repede. Stii ceva de Happy?
Gusta cum e acasa in vacanta?
Violeta multa sanatate tatalui tau si refacere cat mai rapida.
Gabi asa cum am mai scris eu n-am putut vedea pozele tale. Se poate sa le mai postezi o data cu un alt link?
CarmenE iaca am revenit dar sa stii ca nu-s intr-o forma prea buna. Sper sa-mi revin cat de curand. Ce mai face Edward?
Anda am reluat postarile pe " the daily plate". Tu cum mai esti? Carina?
Madelaine te-ai intors de la Disney? Ceva poze de-acolo?
Liris tu pe unde esti? Acasa sau in tara? Ce-ti fac puiuti?
BB_Yasmi bine-ai revenit din concediu. Am vazut ca-ti faci mari probleme din cauza kg. Nu te mai stresa soro ca nu face bine bebelului. Zau asa. Lou te-a sfatuit tare bine. Papa sanatos ca restul se rezolva de la sine.
Cris tot asa ocupata esti? Ti-am zis c-ai fost o nasica frumoasa? Probabil ca da, dar nu strica sa citesti de 2 ori.
Hopes ai terminat scoala? Cum mai merge munca? Pe unde-ti faci concediul anul acesta? A si tot asa de salba esti sau chiar mai slaba?
No, eu sunt inca foarte si cu
dar toate vor trece cand am sa plec in concediu...inca nu stiu exact cand dar stiu sigur ca vor trece.
Va pe toate si va urez numai bine.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

louisea spune:
Zuzi.. sigur.. n-am primit.. mai trimite o data
Ce ma bucur ca ai revenit.. Mi-a fost dor de tine Cum iti faci tu timp sa ne scri la toate cate o vorba
Sper sa-ti treaca repede starea naspa :((, dar un concediu sigur e binevenit. Pe unde va orienteti?
Daniela.. Melina e bine. O scumpa si jumatate
De ce n-am facut copii mai repede?
Poate ne faci si tu matusi curand :))
Sabina banuiesc ca nu e ceva de bine cu Hg-ul :(( Uff.. Sanatate multa iti doresc
Cat despre kg FELICITARI!! Noul target sigur o sa-l atingi incet incet
Vik tu ce mai zici? Cum va mai merge? Ati profitat de vremea buna sa iesiti cu "barca"?
Fetelor a facut vreuna din voi sport cat ati alaptat? Citeam ca s-ar simti in lapte si sunt pe ganduri.. Nu ca ma apuc de tras la fiare dar.. Sa ma rezum la mers cu caruciorul?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Delidana spune:
Salutare,
Vin si eu cu un raport intirziat: 67 kg. Am avut mai mult dar se pare ca m-am dezumflat intr-o saptamina.
Zuzi, ma bucur ca ai revenit. La sala o sa merg mai incolo dupa ce ma mai obisnuiesc aici. S-a deschis una mai aproape de mine, pot merge pe jos - o sa-i fac o vizita. Deocamdata inca ma simt de parca am aterizat pe alta planeta.
Daniela,
O zi frumoasa tuturor.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

tumpi spune:
Sabina, nu prea am ce spune sau nimic din ce se poate spune.
Am vazut si eu poze, arati foarte bine.
Am vazut si poze de Carmen si doi printisori cu ochi albastrii ca cerul.
Gabi, vazut pozele de la botez, superbe.Idee cu pozele in sepia, super.Ador pozele astea, dau tenta de vechi.
Lou, trimit si eu adresa sa-mi dai si mie poze.
Va si mai trec pe aici.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

cellia78 spune:
Buna ziulica!
Uuuooofffffff, iar pe fuga si tot nu am apucat sa citesc din urma...Cred ca se va schimba capitolul pana reusesc si eu performanta de a recupera la citit....
Daniela , scuze pt intarziere la raport: 77,900!
O zi buna tuturor!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Zuzilici spune:
Buna dimineatza! Ce fac doamnele mele frumoase? Ati dormit bine? Sper ca da, caci eu m-am gandit la voi toate.
Mi-am adus aminte de:
Ioana ~ justasmallkiss si de carliontata ei. Ma intrebam cum a terminat ea scoala anul acesta? Ioana pentru tine o cafea rapida, dulce si puternica (asa ca tine) ... espresso - con - pana
Yummy, nu-i asa?
Gusta la cum te stiu si tie si s-ar potrivi aceeasi cafea ... Cu cine o bei in ultima vreme?
Tumpi draga mea ce-i cu tine? Tot cu problemele de sanatate te "lupti" ? Sau au mai aparut si altele? Te dulcel si te-astept ....
Mephala multumesc de primire, iti intorc si pulsez extra si-un capuccino.
.
Lou avand in vedere ca tu-ti petreci diminetile cu noi iti ofer o ceasca de ceai. Am sa te rog insa sa imparti dulciurelele cu Gabi si Vik si sa ne povetiti de bebelusii vostri asa cum numai voi stiti s-o faceti.
Delia accomodare placuta. Zi-mi repede cum te-au primit " dulaii" , mai ales Fetiza?
Dragelor din pacate trebuie sa intrerup aici servirea cafelei si sa ma intorc la ale mele. Tuturor o zi excelenta va doresc si va ofer cate-o cafe frappe.

CRISCOSTY spune:
Buna! Scuze de absenta, dar nu apuc deloc sa deschid calc. La servici e nebunie, ajung tarziu acasa si timpul il petrec cu Dany. La sf. lui august plecam in concediu, dabea astept...sunt tare obosita. Nu m-am cantarit, dar cred ca sunt la stagnare. De mancat...in limite normale
Zuzi, ma bucur sa te vad iar...merci de compliment Ce face mica printesa? Unde plecati in concediu?
Tumpi, ce bine ca te vad si pe tine
Lou, ce nume superb ai ales pentru fetita ta...Melina..superb. Imi trimiti si mie poze pe mail? Sunt topita dupa copii mici
Va pupik pe toate...ies un pic cu Dany afara...

Zuzilici spune:
Crys mica mea printesa e deja mare ... Cam asa arata ieri.
De concediu nu stiu inca nimic. De obicei noi il luam cand ne serbam aniversarea dar anul acesta nu s-a putut asa c-am amanat oncediul pentru toamna. Inca nu stiu exact unde mergem dar stiu sigur ca abia astept sa-l iau.
Aporpos ce faci cu Dany in vacanta? Adica cine se ocupa de el cat esti la munca? Distractie maxima in parc si da-te si tu macar o data pe topogan. Eu o fac de fiecare data cand ies cu Bella.

louisea spune:
Zuzi merci Dulciurile le las la fete.. is darnica, nu?
Iau doar o cioco cu martipan :))
Ce mare s-a facut Bella.. woowwww e o scumpa si jumatate Nu-ti seamana la par? :))
Crys.. sigur, dar nu cred ca mai am adresa ta.. Mi-o mai trimiti o data pe PM?
Distratie placuta afara cu Danny.
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci