Sezatoarea canadiana (185)
Raspunsuri - Pagina 9
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Olga, trebuie sa-ti multumesc de recomandarea facuta cu aspiratorul . Fetelor, daca aveti drum la Costco, dotati-va cu Ergo Rapido de la Electrolux. E cordless, isi face treaba in 3 miscari pt. firmituri si face toti banii . Eu una sint bucuroasa ca nu mai scot magaoaia de central VAC |
khristin, cu cat e la Costco? L-am cautat pe site si nu l-am vazut. La Sears era in oferta online cu $99. De mult ma bate gandul sa-mi iau si eu ceva de genul asta.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
cris1511 spune:
Ca tot veni vorba de aspirator, ce marca imi recomandati si mie?
Cel de care vorbiti, de la Electrolux, e bun pentru toata casa? Mie mi s-a parut micut, nu ca mi-as dori o ditamai hardughia, dar face fata la curatenia generala, sa zicem?
Mersi mult de sfaturi si va doresc nopti si zile racoroase.
zavalita spune:
merci anca de ideea...mergem sa probam salteaua, vad ca are 2 optiuni, firm and plush. mie mi se par f. rigide saltele de aici. eu vroiam ceva mai moale, dar nici f. moale. eu am un reper, saltea din ibis, cred ca e si f. ieftina, dar nu gasesc aici genul ala. cele din ikea mi s-au parut cam scumpe pt calitatea lor. am intrat si la sears liquadation dar am vazut doar scumpeturi peste 1000.
la multi ani sarbatoritilor!
mamaaaaa ce cald e si e doar 7:20 dimineata.cum o fi oare la piscina prin ndg/cotes-des-neiges? a fost careva? femeile au costume intregi?
ankalaura spune:
ZAVALITA - la Sears liquidation nu stiu care e faza, ca si eu am vazut niste porcarii de canapele cu 1500, si la Sears non-liquidation am luat cu 500...
Salteaua plush e super moale. Bafta!
khristin spune:
Donia, tot la $99 era si la Costco. Vara asta plecam doar pe plan local gen Toronto Zoo, Wild Water Park (traiasca pass-urile de la scoala!!!!), Niagara-on-the-Lake probabil din nou. Dar fac deja shortlisting la Chrismas break ... Yasmine are inot si cheerleading ca fun vara asta si ma gandeam sa-l initiez si pe Chris in ale inotului . Era sa uit...acum cateva saptamani am ajuns aproape de tine la www.zooz.ca/" target="_blank"> safari.
cris1511, noi ne-am luat central VAC, intamplator tot de la Electrolux la noua casa, dar din acela montat in garaj...nu de alta dar cel de care vorbeam nu face fata la curatenie de 5 dormitoare . Cel mic e bun doar de captat firmituri, praf in colturi si mai ales pe scari...Chris e inca la faza de aruncat mancarea cand se plictiseste
Ione, eu te inteleg ca asa eram si eu acum 3 ani, am ajuns la Mamaia si cand ne-au cerut niste preturi astronomice pe sezlonguri/ora, parca n-am mai fost la fel de entuziasta, incomparabil cu orice alt loc din Caraibe servicii vs. pret. Dar musai trebuie sa te convingi personal.
Valen, merci de link...o sa-l cercetez
Gravidutzelor, cum suportati arsitele asta? Imi ploua-n gura un ice coffee
V-am zis ca fiumiu merge la daycare din septembrie? Macar e impreuna ca verisoara-sa...
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Podeanu spune:
Merci de aprecieri.
Khristin resortul se numeste Iberostar Quetzal/Tucan in Riviera Maya.
Ar fi trebuit sa fac albume separate sa nu va ametesc Deci pesterile alea se numesc cenote, singura sursa de apa dulce in Mexic. Sunt " sub" pamint dau impresia de lacuri dar ei zic ca, cumva comunica intre ele. Apa e limpede, curata, rece, se innoata si in anumite cenote se fac si scufundari. Noi am avut inclus in excursia la Coba si inca citeva activitati, rafting (usor), zip line si coborire verticala pe stinca (tinuta de fringhii), si of course innot in cenote. Inainte de asta am avut un ritual maya, in care un preot ne-a citit ceva in maya si ne-a "sfintit" cu tamiie. Ei explica ca in felul asta cerem voie la D-zeu sa ne scaldam in cenotele lor considerate sfinte.
Apa era exact asa cum o vedeti in poze...degrade de la turcoaz la bleumarin. Limpede curata, cu valuri mari in anumite zile.
Restaurantul Alux este unic in lume, construit intr-o pestera descoperita in 1994. Rest este in Playa del Carmen, deci in afara resortului. In zona in care am fost noi este safe, este plin de americani (90%) care inchiriaza/cumpara proprieteati in Playa del Carmen. Am mers pe 5th avenue cum as merge in Westmount.
Resortul avea multe incluse ptr copii, piscina numai ptr ei, parc colorat f atragator, asta in afara animalelor pe care le vedeai in drumul spre plaja zilnic.
Era si un bar in piscina de adulti dar pe mine una nu ma atrag aceste baruri. Cineva care sta acolo si e deja la a treia bere fara sa se miste de pe locul lui deja stiu cam ce "poluata" e apa dinprejur.
Noi cind suntem in vacanta nu stam niciodata la piscina, eu iubesc plaja, vreau sa simt nisipul printre degete si apa sarata din mare/ocean.
Khristin, am vizionat si eu pozele voastre, Yasmine e domnisoara mare, frumoasa si asa cocheta.Chris are acelasi par cret ca si surioara lui.
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Dragaica cum mai esti? |
Eu.....tot formula 3 in 1, ma zvarcolesc pe canapea, impropriu spus zvarcolesc, abia ma misc, abia merg, abia respir.
Wc-ul a ramas mic, canapeaua la fel.....sau poate fundu meu s-a marit partea funn a sarcinii a trecut, acum ma rog sa rezist inca 2 saptamani pana la 36.
Caldurile ma omoara, merge aerul conditionat non-stop da eu tot ma sufoc, ma ridic cu greu de pe scaun/canapea, genunchii mei nu mai fac fata celor +25 kg
Maine mergem la control, ma rog sa fi trecut amandoi de 2 kg, sa fi pus ceva carnita pe ei, in cazul in care se nasc inainte de 36 saptamani sa aiba macar 2kg.
Dau non-stop din picioare, s-au marit, loviturile lor au devenit dureroase, ma intreb daca copii astia mai si dorm.
Cam atat, mi-am facut bagajele, le-am asezat la usa, carutu pregatit, scaunele de masina si asteptam sa se intample minunea
Zavalita nu ti-as recomanda piscinele publice din CDN, incearca pe cele de la Universite de Montreal, am impresia ca e un pic mai scump abonamentul daca nu esti student la ei.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Doloress spune:
Donia super poze, se noteaza ca viitoare destinatie, cand mai cresc cupii. Deocamdata abia ieri Patrick a facut cunostinta cu Kiki Mouse (=Mickey Mouse).
Dana superbe locurile, si protagonistii! Si asta se noteaza cand cresc cupii si mai mult, asa macar cat ai tai de mari, sa-i pot lasa singurei acasa! Deocamdata salivez la greu la pozele din vacante, al meu sot nu mai are anul asta, asa ca am doua saptamani acusi de stat in casa de una singura cu piticul (gardiana e in vacanta). M-as duce la sora-mea in State insa mi-e frica cu un copil bionic si insarcinata de una singura.
Am mai vazut ca s-au mai adunat niste poze in cont dar n-am apucat sa deschid toate mesajele...Recuperez in seara asta
Dragaica hai ca mai e putin, oricum sunt marisori de-acuma. Eu una nu simt deloc caldura, de ieri m-am sigilat in casa cu toate geamurile inchise bine si aerul la maxim. Dimineata mi-era chiar frig, am scos plapuma. Am inteles insa ca e de jale. Maine trebuie sa ma duc la dentist sper sa nu ma topesc pe drum.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
oanagabriela spune:
Pentru cui ii este dor de Romania, uitati ce ma primit pe email:
Hai la hora-n sat!
Hora va participa in perioada 8 - 18 Iulie la Festivalul International de Folclor
“Mondial des Cultures” din localitatea Drummondville reprezentand Romania.
Va invitam sa va alaturati noua si celorlalte ansambluri reprezentante ale altor tari, care participa la acest mare festival.
O ocazie minunata de a ne încuraja, descoperind totodata muzica, traditiile, frumusetea dansului si portului popular traditional romanesc precum si al celorlalte tari!
Pentru program, directii si alte detalii, vizitati situl www.hora.ca
Va rugam sa transmiteti acest mesaj la toti cunoscutii vostri.
Va asteptam la un cantec, joc si voie buna!
-HORA
Fericiti cei care au piscina in curte .... Eu stau ascunsa la aer conditionat (in casa, in masina, la birou)