Sezatoarea canadiana (185)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Buna canadience! Sper ca va mai amintiti de mine... Spre rusinea mea, n-am mai scris de mult pe aici, am fost mama full-time anul acesta, an ce mi s-a parut cel mai aglomerat si frumos din toata viata mea... Doar ca bbita mea nu mai e chiar un bb, deja maine-poimaine implineste un anisor, peste 2-3 saptamani incep re-incep serviciul Chiar nu stiu, cum a trecut un an????

Sper ca sunteti bine cu toatele! Noi am aut parte de o vacanta in Romania de vreo 2 luni, am colindat peste tot, am vizitat bunici, parinti, verisori, am fost la mare si la munte... Tare bine m-am mai simtit acolo. Nelia, de-abia am citit, distractie placuta acolo!

Cam atat deocamdata, o sa va trimit si poze facute pe-acolo.Si cred ca de acum incolo o sa mai am si eu timp sa intru macar sa va citesc si sa va scriu un rand din cand in cand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Ankalaura, saru'mana de retete. Am facut minipizza rapide si au iesit o nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

He he, ce ma bucur ca ti-au placut! Si eu faceam des, ma salvau de pachetel la gradinita, etc... Si improvizam la ele, mai puneam si o mozzarella deasupra, o maslinuta, nitel busuioc presarat, ce aveam chef.
Dar sa nu credeti ca sunt eu vreun mare chef, ca tot pun retete si intreb de aluaturi, ci doar am studiat problema, cu conditiile: rapid, simplu, economic, si mi-am facut un listone de retete de-astea de efort minim si efect maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza canadience dragi
Ce mai stitzi de Dragaica? A nascut? E bine - ea, gemenii?
De cateva zile ma tot gandesc intens la ea si astept sa apara... dar poate ca e super-ocupata...
Bine atzi revenit din vacantza Cristina (cge), Ange, Romanitza! Imi pare bine ca v-atzi simtzit bine acasa in Ro!
Va tzuk cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Val-Morin, QC: puteti sa-mi spuneti ceva, careva? Cum s-ar ajunge acolo in alt fel decat cu masina personala? Mersic...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

http://www.greyhound.ca/home/fr/location/locations.aspx?state=pq&name=Quebec

Compania locala orleans Express vad ca nu are in directia aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

Buna dimineatza canadience dragi
Ce mai stitzi de Dragaica? A nascut? E bine - ea, gemenii?
De cateva zile ma tot gandesc intens la ea si astept sa apara... dar poate ca e super-ocupata...
Bine atzi revenit din vacantza Cristina (cge), Ange, Romanitza! Imi pare bine ca v-atzi simtzit bine acasa in Ro!
Va tzuk cu drag

Lorelai

As a woman, I have no country
As a woman, I want no country
As a woman, my country is the whole world.
Virginia Woolf

N-am nascut tot formula 3 in 1 suntem.
Luni intram in saptamana 36, miercuri mergem la control sa-i vedem pe ratoi si sa vedem ce zice nenea doctor, nu stiu de ce prevad o nastere provocata la 38 saptamani.
Ultima data mi-au spus ca nu ma lasa mai mult de 38 saptamani.
Sunt ocupata doar cu dormitul zi si noapte...... nu ma mai satur

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 17 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

mQQm uite un site: http://skwez.com/ unde poti vedea daca mai merge altcinva cu masina in aceeasi directie cand aveti voi nevoie.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Roxana, multumesc.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Mihaela (aka mikiion), acuma am vazut mesajul cum ca lucrezi in centru, tocmai ce am venit din vacanta din Ro unde am stat 4 saptamani, am fost si la mare si in rest vazut familionul, pretenii, a plouat f. mult in Bacau,au fost inundatii pe la Saucesti, am vazut Bistrita si Siretul la un nivel de apa f. f. mare,ca niciodata (o mai fi fost, dar nu am vazut eu) apa involburata , murdara si rea, a daramat poduri si a intrat in casele oamenilor. Eu stau la et. 9, nu a ajuns pana acolo, insa in zona mea se faceau lucrari, se sapa la conductele de gaz, pamantul scos afara se transformase in noroi si balti, parca era o mlastina. Cel mic nu voia pe jos ca-i murdar, il purtam in brate de la scara blocului pana la masina, iar Alex mi-a zis ca e mai rau ca in Africa. Daca vrei poze, da-mi un mesaj. Am vrut sa ajung pe la Bacovia sa vorbesc cu fosti profesori, am trecut pe langa, insa n-am intrat, as fi vrut sa vad Pelesul si Palatul poporului, dar n-am reusit. Am vazut ca multe fete sunt in concediu sau tocmai s-au intors, concediu placut si incarcati-va bateriile, eu luni ma intorc la servici daca nu am uitat drumul.
Am vazut ca lucrezi in centru, eu sunt in turnul bursei la etajul 30, tu esti la et. 27, in ce cladire?
Ankalaura, merci de retete, am sa fac si eu reteta cu alea invartite, sper sa-mi iasa, mai pune din astea rapide si de efect.
Voiam sa va spun ca mie mi se pare super atmosfera aici la sezatoare, chiar daca se mai spun pareri contrare, pana la urma fiecare are impresia ca are drepatate si e normal sa avem pareri diferite. Mai avem momente de suspensie cand asteptam un bebelus sau doi. Dragaica, spor la nascut, sa ne tii la curent. Pana la urma sunt bebelusii nostri, tricotati la sezatoare. Sanatate maxima!

Pup fetele, Carmencita,
Cristian 3 ani si Alex 14 ani

Mergi la inceput