Sezatoarea canadiana (185)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anka, in franceza e "pâte feuilletée".
Eu am vazut lg. foile de placinta, niste patrate de aluat. Dar erau in frigider, nu la congelator.

Pe la congelator, sunt pateuri deja umplute.
Sunt mai practice asa, si ingrasa la fel de mult.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Lorelaim, trist....dar eu personal cred ca cineva care-si ia viata singura, in conditiile in care are o familie, copil, cariera, trebuie sa fie dezechilibrat psihic. Mare pacat, Dumnezeu s-o ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Si pt. mine la fel...sa te sinucizi cand ai copii e un gest de lasitate si egoism. E usor sa-ti iei viata, mai greu e sa o duci la capat cu bune si cu rele!

ANKA iti recomand sa iei foile de placinta "pâte feuilleté" de cat patratelul acela. In general, nu ca sunt eu mare bucatareasa, dar dupa ce a fost framantat prin pliere nu se mai foloseste sucitorul ca sa o intinzi, foile sunt mai practice.

IONE "je croise les doigts" ca sa fie asa cum vreti voi.

NELIA vacanta placuta in continuare! asa si cu ai mei, am mari surprize cand plec cu ei in lume! Curaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu
Lorelaim, trist....dar eu personal cred ca cineva care-si ia viata singura, in conditiile in care are o familie, copil, cariera, trebuie sa fie dezechilibrat psihic. Mare pacat, Dumnezeu s-o ierte!

Din pacate depresia, daca asta-i intr-adevar cauza, este o boala extrem de parsiva si eu zic ca-i tare greu sa judecam din afara. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Anka, gasesti pastry la Metro, linga torturi e o vitrina cu franzele inghetate, acolo gasesti in caserole; nu lua aluatul ala de tarte ca nu-i de nici o treaba.

Dumnezeu s-o odihneasca pe Madalina, ce trist!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, va rog sa nu o judecati, e foarte dureros si foarte dificil sa iei o astfel de decizie. Ai senzatia ca asa rezolvi multe lucruri, si stii ca nimic din ce te afecteaza atunci nu te mai poate afecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mda, aluatul respectiv, m-am gandit eu ca nu e de mare treaba, de-ala pot sa fac si singura. Dar nu vreau nici chestii gata umplute, ca am eu neshte retete la care imi trebuie foetaj de foetaj.
Ia uitati:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21725/baghetute-crocantzoase/ aici e una
http://www.bucataras.ro/retete/8640/tarte-cu-sunca-si-mozzarella.html?bctsid=1n asta e a doua - la asta merge facut si aluat aluat, dar cu foetaj ies mult mai bune smecheriile astea.
Ambele se papa si reci - asta e ideea
O sa incerc pastry ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nu mai bine imi pastram eu PAREREA PERSONALA ptr mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Nu mai bine imi pastram eu PAREREA PERSONALA ptr mine

Born to shop, forced to work.

hai mai Dana, pe mine nu m-a deranjat parerea ta, asa e, trebuie sa ai un dezechilibru psihic major sa crezi ca rezolvi ceva asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu ziceam ca nu comentez, dar citind apoi la subiectul dedicat, de la diverse, unde am gasit un link mai vechi, mi-am schimbat nitel parerea. Si am vazut cum a fost luata Madalina peste picior cand a scris pe DC, cum a fost suspectata ca e altcineva de fapt, au aparut comentarii gen "si eu acum va spun ca sunt George Cloney"... (ca si cum ar fi contat, sau ca si cum ar fi scris ceva deplasat....)
Si in mod normal as fi spus ca nu e posibil sub nici un motiv sa recurgi la un asemenea gest, mai ales cand ai un copil, dar apoi mi-am dat seama ca daca era intr-adevar depresiva, ce a facut ea nu a fost o DECIZIE, ci un gest inconstient, complet nejudecat.
Cand esti in depresie nu judeci si nu IEI DECIZII. Ci doar actionezi. Cu consecintele de rigoare, si atat.
Asa ca Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!

Iar parerea mea personala s-a schimbat in felul asta.

Mergi la inceput