Sezatoarea canadiana (185)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Loreilam bine ai revenit !!!! La Multi Ani Gabisor!!!!
CGE frumoasa vacanta!!!!!
Diana2007 si cum a fost drumul cu doi pitici?

nelia o fi bine? Ca mama ei am impresia ca e in zona cu inundatii.....

Cine mai lucreaza prin centru? Sa mancam impreuna la pranz? Carmencita?

Uf cat am de munca sa aduc apartamentul in stare functionala...Ca e cam vechi dupa gustul meu....Parca m-am intors 5 ani in urma.....Noroc ca fac putin pana la serviciu....si asta mai indulceste situatia. Si zona e frumoasa plina de parcuri.N-am mai fost asa de aproape de locul de munca sau scoala de cand eram in generala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Cristina!!! Bine v-ati intors acasa! Ce fac copii? Cum le-a fost in vacanta?

Mikiion sa va fie de bine cu mutatul inapoi la Montreal! Am lucrat si eu aproape de statia de la McGill. Intr-adevar se vedea frumos orasul de la etajul 27!

Diana felicitari pentru gradi!

Noi astazi am fost cu niste prieteni la Finnegan's Market, langa Hudson, si cu cine credeti ca ne-am intalnit? Cu Ioana (arturicii) care o avea in brate pe papusica frumusica de Sabina, o dulceata mica de bebica ce urmeaza sa fie botezata maine !! De fapt eu am recunoscut-o dupa ce i-am vazut pe baieti! Petrecere frumoasa maine, Ioana!

O duminica frumoasa tuturor!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Noi am fost putin la cumparaturi si am laut la fete incaltari, erau reduceri serioase la Browns, si le-am luat - Erikai adidasi Geox, Elizei pantofi, care erau redusi 75% fata de 50% in magazinul Geox, si in plus, la Browns era inca 25% la a doua pereche. Aveau super modele, mai ales numere micute, pentru 2-3-4 ani, dar si pe la 6-7-8 ani gaseai ceva. Oricum, super ultra pret a rezultat, cu reducerile cumulate.
Si mai erau reduceri misto la Clement.

IOANA - sa va fie de bine crestinarea si sanatate micutei!

Mergi la inceput

Anka sa va fie de bine cumparaturile! Trebuie sa ajung si eu la Browns sa-i iau lui Seba pantofi de scoala, dar mai astept pana la sfarsitul vacantei, ca poate-i mai creste piciorul pana atunci

Ce de activitate pe aici, de abia am apucat sa citesc tot

O saptamana frumoasa la toata lumea!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Legat de Beaconsfield...Noi am stat in zona si ne-a placut ff mult. Exista si apartamente, si townhouses de inchiriat. Noi am avut inchiriat un townhouse si am platit o chirie acceptabila...acum vreo 4-5 ani. Daca te intereseaza mai multe amanunte, trimite un PM.
As avea si eu o rugaminte pt. fetele din zona Ile Perrot-Pincourt-NDIP-Vaudreuil: vreau sa-mi duc baietelul la un control oftalmologic, respectiv dentar si nu stiu de unde s-o apuc. Caut asadar medici pe profilul asta, care stiu cum sa ia un copil de gradinita.

In rest...o vara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Pa-bam-dam-dam! Addie doarme si eu scriu, daca ati mai vazut atita dezmat pe capul meu!

Multumesc din suflet de urari, m-am emotionat tare cind am deschis subiectul si am vazut cite v-ati gindit la mine...

Vacanta a fost meseriasa, ceva ploaie, dar acolo sint 30 de grade oricind, asa ca ne-am piscinit si imbaiat in oceam pe ploile cele mai violente, mai greu cu organizarea din cauza lui Bebe-Mic dar ne-am rodat dupa fo' tre-patru zile si intre timp s-a facut si soare, asa ca tare ne-a placut, din nou. Mai mergem. Si tot in Mexic (asteptam reduceri la hotelul unde-au fost Mimitete, Dana si Oana :)

Hotelul in sine (Grand Sunset Princess) a fost fain, mai nou ca ala de anul trecut, dar serviciile mi s-au parut mai proaste ca la Bahia Principe, aveam mereu senzatia ca o sa ma injure careva daca nu-i dau tip, ceea ce la Bahia nu mi s-a intimplat. M-as mai plinge de tintari - Dana, au fost tintari la voi? - si de perne, care taaaare proaste mi s-au parut! In rest, mincarea excelenta, cred ca am pus la loc fo 3 kile, asa, ca sa am ce face, totul curat si spalat si dezinfectat. Cam multi rusi pentru gustul meu, de la mama lor, adica, nmu erau emigranti, ca si copiii vorbeau ruseste, pe cind orice copil de emigrant care se respecta le raspunde parintilor in limba tarii adoptive, sau macar amesteca ceva cuvinte, pe cind astia erau setati strict pe rusa. Oh, uitam, noi sintem oameni de plaja, mi s-a parut mica si sejlongurile erau literalmente unul in altul asezate si nici loc sa le tragi mai incolo n-aveai! N-am avut timp sa bagam asta de seama pt ca noi, din cauza lui Addie am preferat a raminem la piscina si sa navetam de acolo, numa'n costum si papuci de apa, catre ocean.
Da' Oceanul... Oceanul, doamnelor... Eu pling de cite ori plec de la o intindere din asta de apa sarata cu valuri si liniste... Ce sa mai, abia astept sa ma intorc!

Deocamdata o asteptam pe mama, vine in august sa-si cunoasca nepoata, era si cazul!, copilul incepe pregatirea pt. admitere (si eu gasesc, in continuare, ca nu mi-e clar cum sa-l ajut sa se pregateasca mai bine, asa-i de secret examenul asta de parca-i la NASA!), Miss creste si e draguta foc, eu am 5 kile in plus, Colegu' 5 in minus (desi a bagat cot la cot cu mine mincare mexicana in burta!)

Diana, palariile alea le si tine pe cap? Ca eu daca i le bat in cuie sa reusesc s-o fac sa stea cu palaria pe cap!!!!

CGE, bine-ati revenit si voi, am o carte sa-ti inapoiez, o tot aduc la intilnirile noastre si nu mai reusesc... numa' leusteanu' mi-a iesit! :)

Khristin, good to hear from you, ajung eu sa va si pozele :)

Si nu mai stiu ce mai aveam de spus, in general, da' mai vin si va mai spun :)

Pupici,
Simona

Mergi la inceput

dodo23 ca dentist ti-l recomand pe Dr. De la Fuente este vis-a-vis de IGA din Ile Perrot. Uite www.reseau411.ca/fr/delafuente" target="_blank">aici. Acolo merg si eu si l-am dus si pe Seba de acum 4 ani. Iar optometrist este chiar langa dentist. Uite www.opto-reseau.com/fr/nos-cliniques/montreal/opto-reseau-ile-perrot" target="_blank">aici. Noi am fost la Dr. Karine Begin si cu Seba (11 ani) cat si cu Isa (3 ani). Succes!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

pitilache, multumesc mult de informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Simo sa va fie de bine vacanta!
Am o tona de carti/ jocuri in limba engleza de-ale lui Ali de pe vremea gradinitei. Le-am pastrat pentru voi! Am renovat camera copilei ,dar tot ce era prea bebe/gradinita/maternel le-am pastrat pentru Addie.
Mult succes la prepararea pentru examen a lui Radu!
Vorbim miercuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simi

Simo sa va fie de bine vacanta!
Am o tona de carti/ jocuri in limba engleza de-ale lui Ali de pe vremea gradinitei. Le-am pastrat pentru voi! Am renovat camera copilei ,dar tot ce era prea bebe/gradinita/maternel le-am pastrat pentru Addie.
Mult succes la prepararea pentru examen a lui Radu!
Vorbim miercuri!

I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even!

Sarumina si yes, yes, yes, vorbim miercuri! Noi de la 9 sintem sus si, oricum, este Coolest Big Brother acasa...
S.

Mergi la inceput