Sezatoarea canadiana (185)
Raspunsuri - Pagina 12
cris1511 spune:
Zavalita, bicarbonat de sodiu = baking soda = bicarbonate de soude
Am mai auzit de varianta sa te speli cu bicarbonat de sodiu, cica neutralizeaza formarea bacteriilor, care dau mirosul neplacut de transpiratie.
Sincer, nu am incercat, dar zicea o colega, ca functioneaza.
Aici eu mi-am luat Ombra, care cica e fabricat in Germania, dar tot nu face fata. Nu e antiperspirant, deci e normal sa transpir, chiar daca il folosesc, dar cum sa fac cu mirosul. Cred ca o sa incerc spalaturile cu bicarbonat, dimineata.
http://www.ombraproducts.com/index.php?show=products&key=idCategory&id=114
Am observat si eu ca deodorantele barbatesti nu au aluminiu...zau ca o sa incep sa il folosesc pe al lui barbata-meu
columbiana spune:
Votez si eu pentru Beaconsfild, de fapt pentru oricare din oraselele din vest (P.Claire, Kirkland), am petrecut ieri ziua in zona si este alta lume; barbati care-ti tin usa sa intri, politicosi, cu complimente , atmosfera degajata si prietenoasa in firme, curat, frumos, ce mai.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Doloress spune:
Ione beaconsfield e cartierul nostru preferat! Acolo mergem mereu sa ne incarcam bateriile, ne holbam pe la case sau pur si simplu ne ducem in cate un parc si stam uitati. Am gasit la un moment dat o casuta acolo de inchiriat, ieftina tare, pe malul apei, cu padure multa de jur imprejur. Ce mai, ziceai ca ai ajuns in povesti la Fratii Grimm. Problema era ca nu mergea nici un autobuz prin apropiere si cum eu n-am permis am zis pas.
Majoritatea antiperspirantelor au aluminiu, e cel mai eficace in absorbtia transpiratiei. Insa cum eu am alergie la orice fel de metale, sa vezi ce iritatie imi fac cum ma dau cu ceva ce contine aluminiu, zici ca m-a batut urzica. Asa ca am incercat si eu toata varianta de produse fara aluminiu si parabeni si greu am gasit unul sa-mi placa si sa fie eficient. Acum am de la Body Shop, este oferta. Mi se pare foarte bun. Mi-a mai placut adidas, insa cu greu se gaseste fara aluminiu.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
mamaana spune:
noi 'schimbam' prajituri si chiar mancare cu vecina, dar nu se pune ca e bona fetelor. o data m-am simtit ca in ro cand mi-a batut vecina din partea cealalta la usa ca nu mai are usturoi
eu folosesc de vreo jumatate de an antiperspirante cu bila de la avon si sunt foarte multumita
zavalita spune:
eu am incercat spalatul la subrat cu bicarbonat si functioneste sigur!aplicat apoi deodorantul si sans problem...
uite ce-am gasit pe wiki:
Din punct de vedere chimic, praful de copt con#355;ine o baz#259;, de obicei bicarbonat de sodiu, #351;i un acid cristalizat, ambele amestecate cu amidon pentru a se men#355;ine uscate.
cum in ro cumparam plicul care se numea bicarbonat de sodiu , am ezitat aici sa iau baking soda=praf de copt. asa simplu nu-l gasesc?
nasol ione cu piscina, mi s-a incretit pielea.eu nu prea am fost la piscine tocmai din cauza asta, ca mi se pare putin cam neigienic...in marea neagra era altceva.
eu la marea neagra n-am dat bani ca sa fac plaja, dar daca as merge as lua bilete spre capatul mamaii dincolo oricum de condor/albatros inclus. eu la plaja mergeam mai ales la cazino, era larga plaja acolo si nu-mi place sa ma lipesc cu cersaful de altcineva.si la tomis hotel e ok si plaja si apa, mergeam des si acolo. si tot asa mai inpre capat. a fost o mare nebunie cu sezlongurile in ultimii ani si nu prea apucai o bucatica de plaja sa te asezi cu cearsaful prea usor. sezlongul se plateste pe zi, am inteles insa ca s-ar mai fi potolit elanul asta si acum sunt obligati sa lase o bucata din plaja pt cearsafisti. nu garantez insa.
mi_ro spune:
Nu am mai intrat de mult si imi cer mii de scuze.
Salutare la toata lumea, sanatate si numai bine!
Stie cineva o persoana care are nevoie de un job de receptionist (de preferinta femeie) la o companie mare (benefituri bune) care sa locuiasca sau sa fie dispusa sa mearaga in Richmond Hill?Daca da, sa-mi dea un mesaj pe privat.
Numai bine!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
mikiion spune:
Am terminat si eu oficial azi mutatul , ca am reusit sa inchiriem apartamentul de la Quebec.....( Va spun cate chirii platesc eu pt. luna iulie?) Si am zis sa vad ce mai faceti....
Eu am inceput sa lucrez de marti. Socata de viata dinamica din centru....Ca eu ma opream pe acolo de 5-6 ori pe an..... Si acum cobor la metrou Mcgill in plina nebunie generala la orele de varf..... Am o vedere superba din birou...asa ca uneori ma simt la New York.....
La apartament mai avem de lucrat sa-l aducem la standardele noastre...Asta e, ne-am invata prost cu apartament nou la Québec....
Cel mai fericit e Marc ca s-a intors la vechea gradinita....
Dragaica tinem pumnii sa treci cu bine de caldura...
zavalita incearca din asta: http://www.armhammer.com/index.asp
zavalita spune:
wow miki bienvenue! in sfarsit ai arrivat...super ce zici de birou, intr-adevar e super misto pe langa mcgill. ne-am tot plimbat prin centru inainte de valul asta de caldura si e casto. mai stiti termenul asta?! casto? saa ai si job acolo chiar ca l-ai apucat pe god de jamba. a meritat scola aia,nu?! tu ai facut master la mcgill?
NELIA, ei ce mai faci? nu dai niciun semn de viata? cum e la mare?
mikiion spune:
Nu stiu ce e casto..... Eu sunt din generatia lui brifcor si inghetata casata Termenii astia «moderni» ma depasesc
Nu, la U de Montreal...Mi-ar fi placu mcGill dar nivelul meu de engleza e cam scazut... Si dupa un an intr-un oras pur francofon a ajuns la -1.... Azi n-am stiut sa-i explic uneia in engleza unde e metroul.... si nici n-am inteles la oldnavy cand am fost intrebata daca vreau o punga.. Asa ca pe mine scrie certificat de engleza la Mcgill....
ankalaura spune:
Eu am avut dificultati la o toneta de inghetata Ma intreba ala daca vreau glace sau creme glace'e, daca vreau la cornet, mica, mare, in ce fel, si atata m-a ametit cu optiunile incat nu mai stiu ce i-am zis, si iata-l ca se apuca sa imi puna intr-o de-aia de plastic, eu am zis ca vreau in cornet, el cica m-a intrebat si n-am zis cornet... dar nu ne intelegeam, el vroia sa imi puna bula de-aia in cornet, eu vroiam inghetata de-aia modelata, stiti, de-aia la maneta, si imi venea sa ii dau cu inghetata in cap, mai ales ca nu mai stiam cat costa dracovenia, la atatea optiuni ....
Dragaica - uite ca s-a racorit! Eu atata m-am zvarcolit azi-noapte, chiar la tine ma gandeam... Eu am avut ambele sarcini vara, le-am simtit din plin, cu 25 de kile + si nascut la sfarsitul lui august.... O placere, ce mai....