Dovlecei in costum de baie *158*
Raspunsuri - Pagina 13
monica_dicut spune:
NEatza,
Off, ca aseara incepusem mesajul ca sa-i scriu lu mamideandrei si exact ei nu i-am scris
. Eu sper sa nu se confirme diagnosticul de scarlatina. Din cate stiu, la scarlatina apar bube si pe limba si in cap, mananca rau (a avut tatal meu prin armata si mereu imi povestea cat era de naspa). Ma gandesc la voi sa scapati usor, sa fie doar altceva 
Elle
, nu stiu ce sa mai zic. Zic si eu ca Alex, cred ca toti sunt o apa si un pamant. Ma gandeam ieri sa-l las o zi inchis in casa cu fii-su sa vedem pe unde isi scoate camasa.
Ma bucur ca fetele tale sunt bine sanatoase si ca ati avut pana la urma vreme buna. NU poti incerca sa plecati amandoi undeva intr-un weekend?
Luto, ai si tu dreptate mami, dar dupa ce ca nu avem ce manca, ne mai iau astia si pielea de pe noi. Ma oftic. Asa imi vine uneori sa imi iau campii. Pur si simplu nu pot sa cred in ce hal ne jecmanesc. Nu pot si pace. Pupam pe Davidelu si ne e dor de el sa sti 
Eu am sunat-o azi pe pediatra si mi-a zis ca daca nu au aparut bubite deja nu a fost rubeola si sa imi vad linistita de treaba, sa is cu el afara si sa ii fac baie. Marea sa o aman totusi o saptamana macar. CA e posibil sa fi fost o viroza, ceva usurel totusi. Adevarul e ca sambata dimineata s-a trezit ragusit si cat a stat la mama tot mi-a zis in fiecare zi ca stranuta si tuseste baiatul. Eu am zis ca se inneaca cu saliva... acum mama masii nu mai stiu c sa cred
. Asa ca am luat copilu urlator si l-am scos afara juma de ora. N-am intors in urlete ca murea de somn ca e treaz de pe la 7. Acum face nani. PRobabil vreo 20 de minute asa ca trimit repede mesajul pana se trezeste.
Va pupez tare si va urez o zi buna
PS. Uka, esti dementiala

Unde le gasesti tu. SI apropos, cand te intorci de la munte, ca daca nu mai venim azi la mar, poate te prind totusi ![]()
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
vik-cj spune:
fete dragi!
Mi-a fost dor de voi si in fiecare zi am vrut sa intru sa scriu...dar nici nu sunt intr-o pasa buna si apoi...cind am vazut cati nori sunt pe aici mi-a cam pierit cheful...
Eu spun doar atit: diferenta dintre un copil si un barbat consta in pretul jucariilor. Barbatii sunt niste copii mari care au nevoie de atentie in fiecare minut. Sa nu ne facem iluzii ca se maturizeaza si devin responsabili....daca ar fi asa nu ar avea nevoie de noi! Eu cel putin asa imi tratez sotul care desi e cu 8 ani mai "matur" decit mine e tot un copil! Si mai intervine si gelozia lor atunci cind apare noul membru al familei in peisaj...toate cumulate duc la "furtuni"....
O relatia trebuie intretinuta zi de zi...daca e sa fie functionala va merge...daca s-a ajuns la lucruri grave si nu mai e cale de intors...asta e. Nu se termina lumea langa un barbat!
Nu dau sfaturi, va imbratisez pe toate si sper sa rezolvati problemutele de acasa cat mai lin si usor.
Fete incercate cu puiuti bolnavi...ma rog pentru voi sa va dea Dumnezeu rabdare si puiutilor sanatate. Nu ma pot gandi decat la ce e in sufletul vostru.
Isabela e tot maraici, tot des se trezeste noapte, ne chinuie incisvii superiori de imi vine sa ma duc in lume citeodata...dar una peste alta e un copil tonic si vesel! Si...va trece!
Urez
La multi ani
sarbatoritilor din ultimele zile si de azi!
Si va doresc o zi superba!

de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
mamideandrei spune:
salutare! am venit si noi de la dr si raspunsul a fost reactie alergica; nu va dati seama ce usurare am simtit in suflet, imi venea sa plang de fericire. deja de azi dimineata s-au mai estompat, au disparut de pe burtica si de pe spate, mergem in continuare cu Zyrtec, calciu pharco si advantan milk o data/ zi 3 zile; si nu, nu a avut in cap sau pe limba, dar mai ales nu il manca; diagnosticul probabil il pusese aseara dr de la spitalul de boli infectioase camera de garda, dar azi am fost si la dermatolog, care ne-a asigurat ca nu-i nimic contagios!
eu va multumesc tuturor pentru grija si gandurile bune adresate, nu nominalizez ca sigur as uita pe cineva , la cat sunt de cheauna! se pare ca au functionat si Doamne -Doamne ne-a ferit de boli mai grave!
in alta ordine de idei (sa-mi trag un pic sufletul, ca am scris prea repede)
, andrei s-a trezit la 5 si n-a mai vrut sa doarma neam.pe la 6 jum i-am dat bibe, a adormit o ora, ca la 7 jum trebuia sa plecam la dr; si tot am umblat pe la vreo 2 dr si apoi med fam care inca nu ajunsese, si uite asa am ajuns acasa pe la 11, cu andrei mort de foame, somn si plictiseala; am incercat sa-i dau sa manance un mar, a luat doua lingurite si efectiv adormea in scaun, asa ca l-am pus la somn si dus e vreo 3 ore pe putin ![]()
oricum eu sunt bucuroasa pt ca vom pleca se pare totusi la Brasov maine, abia astept, munte, aer curat, bebe pt prima data. ![]()
X_GGG, incearca cu comprese cu apa la temperatura camerei pe frunte, asa poti scadea local febra...va pup si va trimit ingerasul care a avut grija de noi sa va apere de cele rele; va pup
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Lumi_Richard spune:
Buna ziua
Va citesc cu mare drag si mi se rupe sufletul sa vad atatia bebei bolnaviori si probleme de cuplu....
Clodute,mi s-au inmuiat picioarele si mi s-a taiat respiratia cand am citit de Patrick...Iti doresc multa putere in continuare,si multa sanatate puiului scump!
Uka,e groaznic sa primesti o astfel de veste,dar trebuie sa fii tare si sa te linistesti. Incearca sa vezi partea buna a paharului: sotul,soacra si cumnata ta au aceeasi boala,si sunt ok....
Te inteleg,oricum,si eu am suferit mult cand am aflat ca Annabelle are suflu sistolic(la unele persoane nu se inchid niciodata acele orificii,dar pot trai asa fara probleme)
Mamideandrei,va doresc multa sanatate,si sper sa nu fie scarlatina. Am avut scarlatina cand aveam 11 ani,nu-mi amintesc sa fi suferit nicicum,dar am stat in spital si am facut antibiotice.
Am vazut filmulete de Ebru care e dulce cum danseaza, Carinuta facand probe de microfon-imi inchipui ce recitaluri va baga cand va fi un pic mai mare! Pozici frumoase de papusa de Aricel,si finuta de Sofia la iarba verde, si imi imaginam cum dormea Paulica cu matusica,din descrierile lui Lali
Crisbebe,imi pare tare rau de problemele cu sotul....Nu cred ca exista vreun cuplu care sa nu aiba si zile mai putin bune,important este sa incercam sa comunicam,sa incercam sa rezolvam problemele....
Am trecut si noi prin multe certuri,deci nu vorbesc din ce am auzit la altii.Cu cat ii reprosez mai multe,cu atat mai greu este de discutat( si eu reactionez la fel cand mi se aduc reprosuri)
Stiu foarte bine cat de greu este sa te calmezi cand esti suparata(poate chiar ranita),cand iti plange inima,dar trebuie...Stiu cat de greu este sa nu ii spui cat te raneste,sa nu-i spui tot raul pe care ti-l face...
Daca nu reusesti sa-l atragi intr-o discutie serioasa,a-i putea incerca prin a-l intreba ce i-ar placea sa schimbi in comportamentul tau,ce faci rau(la mine merge intotdeauna metoda asta).Si,incet incet,dupa ce vorbeste el,ii poti spune si ce nu iti place tie.
Sper ca nu te superi ca m-am bagat si eu in seama,dar inteleg foarte bine prin ce treci....
Elle,imi pare rau ca sotul nu prea te-a ajutat cu fetele,trebuie sa-ti fi fost teribil de greu...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
selen80 spune:
neatza!
Madaaaaa, bine ai revenit!!
asteptam cu nerabdare pozici!
Uka, lasa ca stiu eu ca vrei sa-i iei din glorie lui Ebru, si de aia bagi imediat filmulete cu Carina
hai, te pup!
Elle, speram sa vii cu o alta stare din concediu, dar se pare ca nu, si imi pare tare rau 
Delia, minunata soimita 
Uve, deja e vedeta Sarah??
e o dulce!
Luci, daca era cu intelepciuni, da mami send, ca suntem niste sugative de intelepciuni ![]()
Irina, imi inchipui ce usurare in sufletul tau, ma bucur tare!
Lali, cateodata ma intreb de unde atata maturitate si intelepciune la numai 23 de ani...dupa aceea imi aduc aminte ca ai trecut prin multe, si e normal sa fii asa
eu cred ca am uitat sa-i spun lui Aricel cat de frumoase sunt amandoua, desi ea stie si nu mai are nevoie de confirmari
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Dana15 spune:
Aloo! Aloooo, mamelor! am citit doar primele 3 pagini din capitol si zici ca-i "valea plangerii" in casuta noastra...si astazi, tot asa?!?
Daca da, mai vin si eu cu o galeata de lacrimi...daca nu,ma bag la coltul meu![]()
am intrat astazi din pura curiozitate la "floricelele de liliac", caci au ajuns si ele la scutecele (plus ca un anume nick mi-a atras atentia
..mai, mamelor! acolo sunt pui ce abia au implinit o luna si primesc Fenobarbital pentru a se "linisti"
...scuzati caracterul barfitor al postului meu (eu nu barfesc, prietenii stiu
), dar nu aveam si eu cui povesti..ca un picut m-am cam socat, ma intelegeti...
rezist pe baricade (ma tin cu mainile si dintii sa nu cad
) cu un copil bolnavior si tare, tare, tare marait
..
si simt acut lipsa unui ajutor...asa ca daca aveti o mama/soacra care va mai ajuta din cand in cand si voi puteti sa va bagati cu capul sub dusul rece, sa-i luati o floare si sa-i spuneti ca apreciati efortul...credeti-ma, ca stiu ce zic..
Un pupic pentru Raisa si mamica ei!

ma duc sa vad cat mai pot citi..
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daciana.ilie si apropo de luatul bagajelor si al puiului si de plecat - ascultati de mine - aia mai batrana : RULE NO 1 : NEVER EVER sa plecati din casa !!! Daca treaba-i nasoala - sa plece el ... daca vrea! Voi faceti-va frumoase, incarcati-va bateriile - ignorati conflictul deschis de el ! Trust me ! eram acum multi, multi ani ... parca o vesnicie ... cu sufletul frant si cu inima cat un purice si am luat deoparte o doamna in varsta care-mi inspira incredere si respect si desi nu o stiam prea bine am intrebat-o: doamna, vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca nu va mai iubeste etc etc ... ca are pe altcineva? si ea s-a uitat la mine zambind si mi-a raspuns ... doar o data crezi ? si mi-a dat sfaturile pe care vi le-am spus si voua. sper sa nu aveti nevoie de ele ![]() daci www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei |
ioi, ce mi-a placut postul asta!

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 si simt acut lipsa unui ajutor...asa ca daca aveti o mama/soacra care va mai ajuta din cand in cand si voi puteti sa va bagati cu capul sub dusul rece, sa-i luati o floare si sa-i spuneti ca apreciati efortul...credeti-ma, ca stiu ce zic.. |
Ce bine ai zis! Nici nu se putea mai bine!

People who say they sleep like a baby usually don't have one.
selen80 spune:
Dana, dar ce are Anutza draga???? multa sanatate ei si multa rabdare tie..si multi multi 
eu una sa stii ca zic merci ca ma mai ajuta soacra, chiar si o data la doua w/e cand vine....sau cand am de mers undeva si sta ea cu Ebru...
si bine ca mi-ai adus aminte, La multe lunite Raisa, Theo si Paul! 

de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta