Gasca de Constanta *115*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza,
Nu mi-am baut cafeaua,inca, dar am putere sa scriu si eu un mesaj doar ptr GABI(DODO):
Pentru mine, pentru noi, sunteti si veti fii niste invingatori.
Bogdan este un copil superb, un copil educat, un copil cu f mult bun simt, si asta datorita tie GABI.
Te rog, nu pune nimik la suflet, tu stii care este adevarul, tu stii parerea noastra. Din partea noastra nu ai mila, compasiune, din partea noastra ai RESPECT si IUBIRE neconditionata!

Nu mai pot scrie nimik...deocamdata.Revin.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata....

ce ziceti,merge o ,calda?

dodo,si eu m-am lovit de multe ori de astfel de situatii,pt ca asa sunt unii oameni,rai,ignoranti sau la modul urat chiar prosti....eu personal,am invatat sa-i ignor,sa nu pun la suflet,pt ca nu-mi faceam decat mie rau,ma consumam,plangeam si astfel nu mai puteam sa fiu ok,pt copilul meu,care imi necesita toata energia si timpul meu....deci,in concluzie tu nu trebuie sa te lasi afectata de aceste rautati!nu ai de ce!
atata timp,cat o mare parte de DC-isti te sustin!
nu are rost sa ne consumam energia si timpul cu astfel de oameni!
hai capul sus!te pup si-ti doresc o zi buna!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

ADINA ,tinem pumnii, sa fie bine, asteptam vesti!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna fetelor,
si multumesc lui DD ca sunteti asa cum sunteti .Eu va stiu parerea si ceea ce simtiti.Stiu cum m-am simtit in preajma voastra si a copiilor vostri.
Din pacate mai sunt astfel de "oameni" care-si vor creste copii cu astfel de idei .

NASA bafta!
Alina da-mi un buzz,caci nu te vaz in lista mea de mess sau am chiorat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adinutza, succes!

Dodo

Dana, m-as trata eu, dar sunt asa de dezorganizta si varza cu timpul, ca nu promit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Buna dimineata dragele mele!
DODO,fruntea sus si nu te lasa doborata de astfel de oameni. din pacate,exista si oameni cu suflet rau,oameni care lovesc cu vorbe, din ignoranta sau poate din prostie,in niste copilasi nevinovati si in parintii lor care duc un razboi in fiecare zi,pentru fiecare gest sau pentru fiecare zambet al copilului. pe astfel de frustrate nici nu ar trebui sa le bagam in seama.m-a deranjat foarte tare atitudinea ei si bine ca nu este din constanta.nu ne-ar onora cu prezenta ei,acum sunt si un pic rautacioasa dar desi nu va cunosc personal,mi-am dat seama ca sunteti cu suflet mare,sincere si altruiste iar ea nu are ce cauta in "haita noastra".
Asa suntem noi,constantencele,unite si unele pentru altele. si cum spunea si Lulu si toate celalalte fete, nu te-am votat din mila,nicidecum ci din RESPECT SI ADMIRATIE. PUP.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata, cu toate ca nu prea mai e dimineata. Dar am apucat sa citesc mesajele azi-dimineata , si abia acum reusesc sa scriu si eu.
Vad ca s-a u petrecut multe de ieri pina azi, eu nici nu stiam de concursul ala...
Eu abia te-am cunoscut Gabi, si ma bucur tare mult ca v-am cunoscut pe tine, pe Dodo si gaza mica, si ma simt onorata . Abia asteptam sa va vedem din nou.Sper ca nu pui la suflet neroziile unora(cu toate ca ,probabil, ti-a greu sa nu o faci).Din partea mea, ai toata admiratia pentru tot ceea ce faci, si pentru felul cum te descurci.
Revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

un simplu comentariu am si eu fatza de situatia de ieri:
cand am dat cu nasul de topic m-am gandit ca e o vaca initiatoarea, intre timp mi-am schimbat complet imaginea ei....vaca e ceva frumos si folositor omului dpdv alimentar....asa ca imi cer mii de scuze vacilor ca am putut gandi cca 24 de ore ca asemenea specimen le-ar apartine si am decis voluntar si de una singura sa o numesc idioata...am cercetat in dex, nu fac nici o nedreptate...apartine cu siguranta grupului idiotilor de pe planeta pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

un simplu comentariu am si eu fatza de situatia de ieri:
cand am dat cu nasul de topic m-am gandit ca e o vaca initiatoarea, intre timp mi-am schimbat complet imaginea ei....vaca e ceva frumos si folositor omului dpdv alimentar....asa ca imi cer mii de scuze vacilor ca am putut gandi cca 24 de ore ca asemenea specimen le-ar apartine si am decis voluntar si de una singura sa o numesc idioata...am cercetat in dex, nu fac nici o nedreptate...apartine cu siguranta grupului idiotilor de pe planeta pamant.

nu m-am putut abtine.....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

bineee Miha, eu sunt serioasa si-mi cer scuze vacilor ca am gandit rau de ele si tu razi...

atunci, sa radem

p.s. emanatiile sonore sau scrise ale acestor specimene trebuie sa fie ignorate total de noi oamenii.

bibliografie: http://www.webdex.ro/online/dictionar/idiot

Mergi la inceput