Manifestari astmatice la copii (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallex spune:

Buna Aalina2003,

Spirometria este o procedura accesibila ce se poate face la IOMC, Budimex, etc. I-am facut-o de mai multe ori si cand era sub tratament si cand nu; dar copilul trebuie sa aiba peste 5 ani pentru a i-o face, se considera ca atunci stie sa sufle bine la indicatia medicului.

Buna AryV,

aparatul Salin(chiar asa se numeste) l-am luat din farmacie si sunt de doua tipuri: unul mai mare pentru camere mai mari si evindent cel mai mic pentru camere mai mici. la noi nu a avut efect.preturle nu mi le mai amintesc ca a cam trecut un an de atunci.

va doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aalina2003

Softurela,
Asa ma gandesc si eu, adica nu chiar sa schimb casa, dar vreau sa varuiesc, sa fac o curatenie generala. Problema e unde vom sta noi in timpul asta.Alergologul a spus ca i-l pot da o luna. Pana atunci ajugem si la Bucuresti si om vedea ce-o fi.
Poate si apartamentul din Bucuresti va fi OK, daca varuiti si "schimbati putin aerul". Daca ti se pare aerul prea umed, poate un aparat Salin ar ajuta, asta usuca putin.Dar dimineata, cand masurai umiditatea era mai mare decat seara?

Pe curand!

Alina si Ana (15 martie 2006)

Alina, apartamentul din Bucuresti a fost varuit inainte sa o aducem pe ea, adica cu 6 luni inainte sa apara primele semne de astm. Deci, e altceva acolo si alta solutie decat schimbarea lui, nu exista.
In continuare Diana se prezinta formidabil. Ca si cum nu a avut nimic niciodata. Se expune accidental la parfumuri puterice, la praf si chiar fara tratament tot nu se declanseaza tusea. E o schimbare radicala, o normalitate pe care mi-o doresc de multa vreme. Sper sa tina cat mai mult.
Schimbarea a aparut din momentul in care am adus-o aici, intre timp am schimbat tot si in alimentatie. Poate si asta are influenta, nu stiu ce sa zic. Alimentatia am schimbat-o in urma cu o luna, astmul i-a disparut de doua luni. Dar poate toate impreuna lucreaza.
Si inainte ii dadeam ce e mai sanatos dar acum sunt si mai stricta.

In ce priveste umidificatorul, noi avem dar nu stiu daca se merita. Incearca intai cu prosoape ude pe calorifer si daca e vre-o schimbare in starea ei atunci poate merita sa bagi banii in umidificator. Al meu sta de bibelou acum. L-am lasat la Bucuresti.

Sanatate si sa auzim vesti cat mai bune de la toata lumea!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

belobia,

cum va impacati cu husele, se simte ceva?
sunt tot mai speriata cu George, care a facut niste crize de wheezing. el are dermatita atopica si de curand alergoloaga ne-a spus de riscul de a dezvolta astm in contact cu acarienii.
as vrea sa cumpar si eu huse antiacarieni.

daca aveti mai multe detalii, va rog sa-mi spuneti si mie.

sanatate!

Mergi la inceput

Buna ziua tuturor!

ati incercat cumva metoda Bowen? am inteles ca ar da rezultate bune la copiii asmatici, in alergii si multe altele; se bazeaza pe un anumit tip de masaj....sper sa nu spun tampenii. Eu am contactat un terapeut bowen sa incep de maine cu fetitza mea, poate reusim sa mai reducem macar din intregul arsenal de medicamente si puff-uri.

va multumesc pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Rallex,
Nu am auzit despre metoda asta. Cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Rallex, noi facem bowen din martie - pe mine m-a convins.
Nu e masaj - e o terapie alternativa.
Noi facem toti 4 - fiecare cu probleme lui.
Cert e ca Paul al meu era cu flixo, zyrtec si singulaire acum un an si acum nu mai e - si nu am luat nici un fel de masuri vizavi de acarieni, fac curatenia la fel ca inainte, doar nu mai avem perne de puf..
[Edit]nu mai ia tratament aleopat din martie, doar homeopat, gemopate, picaturi Bach si bowen. Are precis alergie in continuare - ca-i vad uneori ochii rosii, alteori ii curge brusc nasul, uneori mai gafaie - dar totul da inapoi la remediile noastre. Am facut prima pauza de bowen cam la 5 sapt dupa ce am inceput, apoi am mai facut una in august si una acum in toamna (fortati de imprejurari).

Mie mi-a facut ff mult bine la spate (contracturi si altele), la digestie si la psihic. Anei i-a facut ff bine la recuperarea dupa operatie. La sotul, nu stiu exact ce dar precis nu i-a facut rau - nu are nici un fel de afectiuni. Sper sa mai facem in continuare

Mergi la inceput

Buna fetelor,

nu suntem grozav, dar mai bine totusi; tuseste doar dimineata de vreo doua-trei ori, dar mai toata ziua isi drege vocea;mai nou, am observat ca atunci cand plange sau cand alearga simte nevoia sa tuseasca; suntem pe singulair de 1 an si 4 luni, iar acum in plus suntem pe seretide 25/125 x 2 si xyzal picaturi si continuam asa pana la urmatoarea evaluare peste doua luni;de azi incepem si bowen, voi comanda si husele antiacarieni; alergoloaga mi-a dat acum sa-i fac niste analize (cu nume destul de greu de reprodus)si dupa ce avem rezultatele vom merge la dansa. cam astea sunt noutatzile.

va pup si va doresc sanatate

Mergi la inceput

Rallex,
De cat timp ia Xyzal? Si care este durata maxima a tratamentului,daca poti sa-mi spui, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Multumesc mult pentru informaii! Inca nu sunt convinsa cu aparatul salin, l-as fi vrut mai mult pentru laringitele celui mic.

Softurela ma bucur ca sunteti bine. Poate aveti noroc si ati scapat definitiv de probleme!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Ary,
Poate pentru laringite ti-ar trebui un nebulizator (poate ca ai deja,nu mai retin) si sa pui in el ce spune medicul.
Eu una nu mai stiu ce sa fac,daca fac bine ce fac sau nu. Sunt obosita si-mi vine sa plang.
Ana (4 ani si 8 luni)este sub tratament cu Singulaire, Ventolin,la nevoie (cel putin asa cred)si Xyzal. Acum este spre finalul unei laringite (virale,probabil) pentru care a primit Nurofen si Eurespal. Chiar cu laringita asta,n-a mai tusit noaptea de vreo 5 zile. Azi dimineata la 4 iar a inceput. Nu-mi dau seama ce fel de tuse a fost,trebuia sau nu sa-i dau Ventolin. I-am pus Olinth pe la 4.30 (a avut nasul cu secretii tot timpul de la viroza asta ultima si mi s-a parut ca tuseste din cauza secretiilor din nas), a mai tusit (productiv,dar nu foarte) pana pe la 5,apoi a adormit,pe la 6.30 am mai auzit-o de vreo 2 ori,apoi am plecat la serviciu. Pregatisem deja V pe la 5,dar daca am auzit ca s-a orprit,nu i-am mai facut aerosoli.Uneori mi se pare ca sunt mai in ceata acum,cu tratamentul primit (cel putin pentru 1 luna),decat inainte.
O sa sun acasa peste 1 ora sa vad daca s-a trezit si cum e.
Acum mi se pare ca vad praf si saltele vechi peste tot (si cel mai rau mi se pare la soacra-mea,unde sta Ana dupa ce vine de la gradinita), ca trebuie sa cumpar fel si fel de huse, dezumidificatoare, sa varuiesc,sa mai merg la alt doctor,sa..nu stiu ce trebuie sa fac.

Mergi la inceput