**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei
Raspunsuri - Pagina 6
vas spune:
Ceau.
Kristina, bine ai revenit acasa si ma bucur ca Elias e bine. Incet incet iti vei reveni si din oboseala.......eu cel putin ma incurajez pentru viitor.
Probabil voi avea nevoie de sfaturile tale anul viitor cand va veni bb2 pe lume.
Ioana, imi pare rau ca nu ne putem vedea.....chiar mi-ar fi placut.
Madi, asa a fost si Eliza inainte de concediu si problema mea e ca nu vrea sa manance nimic regim si am cam tras pana a facut kk cum trebuie. Macar lichide daca vrea ar fi indicate.
Noi am fost cu cortul.....foarte frumos....si m-am relaxat...Eliza a fost asa cuminte, mi-am dat seama ca de fapt e linistita doar ca are nevoie de copii cu care sa interactioneze....nu-i plac copii timizi.
Asa ca m-am linistit in ceea ce priveste comportamentul ei. Iesirea asta in natura m-a facut sa-mi dau seama ca trebuie sa ma bucur de ceea ce am si multumesc lui Dumnezeu ca am si pentru ce: sot, o fetita minunata, un alt bebe in burtica, parinti, prieteni.
Ar trebui sa cer mai mult????!!!! NU CRED!!!!!
Didi, da vreau PM.![]()
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
5+
bebelicu
lbelciug spune:
Ckristina,welcome draga noastra!
Bine ca sunteti oki toti 4, wow, ce bebe frumos si dulce am vazut! Sa va traiasca ingerasul cel frumos si sa aveti numai bucurii de la ambii copii! E bine cand bb2 se naste vara, ai posibilitatea sa iesi dupa-amiaza cu ambii copii la plimbare. Asa eram si eu in 2007: B in carucior si cu M la leagane. Ehee, ce-a trecut timpul!
alynta27, imi pare rau pt starea de rau a lui D, poate a mancat ceva ce nu i-a priit la petrecere?
Madi, Ana ta cum e?
Vas, ce frumos! Unde ati fost cu cortul?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alynta27 spune:
Liviana el nu a mancat decat una sau doua frigarui si ceva bombonele de pe vagoanele trenului! Daca era de la carnita o mai pateau si alti copii!
Va pregatesc pozici!
Vas cred ca fetita ta ar face echipa buna cu David ca nici lui nu-i plac copii timizi! Ma bucur pentru starea ta de fericire si implinire! Suna fain "iesire cu cortul"! Cand mergi la medic?!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Am pus "cateva" poze!
Azi sunt baiat mare: 3 ani!
Pregatiri pentru petrecerea de pe 4 iulie
La iarba verde!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
doxinu spune:
Mihaela la multi ani,(cu intarziere,scuze)sa fi sanatoasa,sa ti se implineasca toate dorintele si sa te bucuri impreuna cu Stefan de minunea voastra
Vas ai dreptate sa te simti asa de bine in pielea ta.Ma bucur ca ti-ai mai revenit(ziceai ca esti sensibila, si-ti vine sa plangi din orice).
Cu marea..........eram asa de aproape sa ne vedem..........ar fi fost frumos!
Alina super pozele si sarbatoritul.Tu esti tare frumoasa si se vede ca aveti o familie implinita![]()
ckristina imi pare bine ca totul s-a rezolvat si ca sunteti bine
vas spune:
Heiiiii, buna dimineata!!!!
Ce faceti???? va pregatiti de concedii??????
Vai mai am si eu o luna........mi se pare o vesnicie!!!!!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
6+
bebelicu
alynta27 spune:
Salutare!
David de ieri de la 4 si-a revenit total! Medicul de familie nu ne-a zis care ar fi cauza! Oscila intre soare, maini nespalate , ceva ce nu ia priit...
Faza "faina" e ca m-a luat pe mine durerea de stomac pe la 21 de la niste framantari! Si uite asa tarziu in noapte a persistat! Am mancat paine prajita, sticsuri, ceai de menta, am luat si un praf de bicarbonat si nimic! Am varsat serios in doua reprize! Apoi a trecut! Nu am varsat toata sarcina, de felul meu nu o fac si acum.... Ma simt terminata! Am mancat iaurt si paine prajita de dimineata! Baietii sunt bine!
Matei de ieri ii zice lui fratesau "Dadi"! Cand sa iesim la plimbare ii spune lui tacasau "Dadi bate"! ACum ma lupt cu el ca vrea sa se urce pe birou!
Tocmai am mai avut un episod de voma! Voi ati patit sa aveti stari din astea la sfarsit de sarcina si pana atunci sa nu fi avut?! Mi se pare bizar... Cel tarziu saptamana viitoare merg la ginecolog!
Doxinu multumesc!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
vas spune:
ALYNTA, poate fi si de la ceva mancare. Poate ceva nu ti-a cazut bine, nu neaparat sarcina. Bine ca ai vomitat si te-ai mai calmat, eu pana nu demult nu credeam ca durerrile de stomac pot fi asa crunte.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
6+
bebelicu
lbelciug spune:
Mica0307, am reactionat cam tarziu pt LMA, dar cred ca urarile tot sunt binevenite: sa fii sanatoasa, fericita, implinita si norocoasa in tot ce-ti doresti!
Te asteptam cu noutati din vacanta!
alynta, e bine ca ti-ai revenit, probabil ai avut si tu ce-a avut baiatul. Mie ieri mi-a fost cumplit de rau de la o migrena. Sotul era inca la servici si l-am sunat sa vina acasa de urgenta. E rau sa fii singur in cazuri din astea. Bogdan era cu mine acasa si nu intelegea de ce nu merg cu el unde vroia, cu toat ca ma ruga frumos sa cobor din pat. Cei mici nu pot intelege ca si noi mamicile putem fi indisponibile cateodata. L-am calmat punandu-i un film la PC.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alynta27 spune:
Vas, Liviana multumesc! Sper sa treaca! Ma dreg cu o cana de ceai cu menta!
Alina-Mirela
31+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!