**Capsunele-n 2007(123)** Bun Venit Elias Andrei

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Am dat back si am pierdut mesajul

Asa, ziceam ca si Patrick e fan paste, pe locurile 1,2 si 3 , carbonara, apoi goale si apoi cu sos de rosii. A stat acum 3 saptamini la munte la bunici, a pus pe el cel putin 1 kgl, nu l-am cintarit inca, dar sigur nu a mincat paste, dar i-a dat mama tot felu de minunatii pe acolo! TAre mult i-a placut!

Arcadia, f frumoasa Ioana CArolina! Are ochi caprui, nu ca ai lui CAlin!
Oare ce veste ne dai?

Alynta, bine ati revenit cu bine de la mare! MAre curaj sa pleci cu 2 baieti in dotare si cu o burtica mare! Eu sint o comoda, nu credc ca m-as deplasa.

Betty, ati descoperit parcul Rozelor, din apropierea voastra? Daca da, poate ne intilmin pe acolo, mergem si noi din cind in cind.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ioana multumesc! Dar a fost tare bine! Nu e foarte comod dar ne-a priit tuturor! Cred ca si Maria a fost fericita ca nu ne-a creeat nici o problema! Doar ca oboseam mai repede si daca uitam de pastila de fier eram ametita!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, da, mergem f des in Parcul Rozelor ca e in spatele blocului meu, de fapt alege Andreea unde vrea, in Babes sau la Roze. Spune-mi sau suna-ma cand mergeti, acum e si mama la noi si e mai comod pentru mine, ca nu alerg in 2 directii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput