Parinti ce nu si-au vaccinat copiii-repercursiuni?

Parinti ce nu si-au vaccinat copiii-repercursiuni? | Autor: BESTUTZA

Link direct la acest mesaj

Stiu ca exista deja multe discutii pe tema asta, dar as vrea sa stiu concret daca exista parinti ce nu au vaccinat copiii si daca au avut repercursiuni concrete-ex:nu au fost primit copiii in colectivitati.

Eu am doi copii vaccinati si as vrea ca celui de-al treilea sa nu i le fac.Fetita,Ilinca, care trebuia sa faca vaccinul la 2,5 l-a "sarit" pentru ca se mutase la 3,5,apoi la la 4 si acum vad ca se face la 7.Primul baietel le-a facut pe toate.

Poate este o parere subiectiva dar desi ei au fost in genereal niste copiii rezistenti,dupa vaccinuri au fost mai sensibili.Imediat raceau sau faceau enterocolite.Sigur, poate sa fie o impresie de-a mea, dar parca cu cel mic nu as vrea sa mai trec prin ce am trecut cu cei mari.

In spital , la nastere nu i s-a facut BCG-ul pentru ca nu era, dr neonatolog ne-a sigurat ca se poate face pana la 10 luni.Pentru unele mamici panicate de "iminenta " unei contaminari, li s-a explicat ca vaccinul este doar pentru o singura tulpina si ceea ce trebuie sa ne preocupe de fapt este cresterea imunitatii copilului.

As mai sta sa citesc in urma ,dar acum am doua saptamani cand sunt in criza acuta de timp,dupa care o sa ma mai lamuresc.

Oricum, pentru Ilinca am hotarat ca vaccinul care s-a mutat la 7 ani nu il va mai face.

Multumesc.

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui BESTUTZA
In spital , la nastere nu i s-a facut BCG-ul pentru ca nu era, dr neonatolog ne-a sigurat ca se poate face pana la 10 luni.Pentru unele mamici panicate de "iminenta " unei contaminari, li s-a explicat ca vaccinul este doar pentru o singura tulpina si ceea ce trebuie sa ne preocupe de fapt este cresterea imunitatii copilului.

As vrea sa-mi spui ce a recomandat concret neonatologul pt cresterea imunitatii, multumesc.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Atunci nu se vorbea despre solutii de cresterea imunitatii,dar cred ca vrut sa spuna ca nu trebuie sa sa creeze o panica nejustificata pentru ca exista tulpini TBC,neacoperite prin vaccin,deci copiii sutn poate la fel de expusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:

Atunci nu se vorbea despre solutii de cresterea imunitatii,dar cred ca vrut sa spuna ca nu trebuie sa sa creeze o panica nejustificata pentru ca exista tulpini TBC,neacoperite prin vaccin,deci copiii sutn poate la fel de expusi.

M-am speriat initial ca un neonatolog poate recomanda ceva solutii minune, merci mult de raspuns
Sper sa intre mamici sa-ti raspunda on topic, eu am fost pe langa, imi cer scuze .

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:

Oricum, pentru Ilinca am hotarat ca vaccinul care s-a mutat la 7 ani nu il va mai face.

Multumesc.

as vrea sa stiu si eu care este vaccinul care sa mutat la 7 ani?
multumesc.

bucatica mea!
proud

Participam la concurs! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2

Povestea afiselor noastre :

Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

off topic: Ana_a - vaccinul de 2.5 ani (DTP) este acum facut la 4 ani. cel de 7 ani a ramas acelasi.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Noi din lipsa de informare am facut vaccinul din spital si pe cel de la 2 luni. Apoi, nici unul. Copilul e sanatos, multumim lui Dumnezeu, nu a avut nevoie nici de-un paracetamol, nu muci, nu vome, nimic.

Pentru cresterea imunitatii il alaptez la cerere cat va dori.

Pe urmatorii copii nu-i voi mai vaccina deloc.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mie imi supa putin aiurea sa nu faci vaccinurile celui de al treilea copil doar pentru ca la primii ai avut senzatia ca raceau mai des sau faceau enterocolite dupa vaccin.
Este absolut normal ca un copil sa aiba si o reactie dupa administrarea unui vaccin.
Mai bine te mai gandesti putin. Vaccinurile sunt facute cu un anumit scop: prevenirea bolii respective. Daca tie ti se pare greu sa ai grija de un copil cu febra dupa vaccinare, gandeste-te mai bine cum e sa ai grija de un copil bolnav care a facut o boala ce putea fi prevenita printr-un simplu vaccin.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Noi din lipsa de informare am facut vaccinul din spital si pe cel de la 2 luni. Apoi, nici unul. Copilul e sanatos, multumim lui Dumnezeu, nu a avut nevoie nici de-un paracetamol, nu muci, nu vome, nimic.

Pentru cresterea imunitatii il alaptez la cerere cat va dori.

Pe urmatorii copii nu-i voi mai vaccina deloc.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Vaccinurile nu se fac nici impotriva raelilor nici a vomelor nici a mucilor ... deci remarca ta ca "nu i-am vaccinat ... dar nu a avut nevoie nici de-un paracetamol, nu muci, nu vome, nimic." este o ipoteza cu o concluzie total eronata. Un om poate sa nu aiba muci ani de zile dar poate sa faca poliomelita / pertusis/tbc sau tetanos etc, boli extrem de grav in comoaratie cu niste muci, impotriva carora s-au invetat vaccinurile astea

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

BESTUTZA nici eu nu am facut copiilor vaccinul de care zici si nu am avut nici o problema administrativa pana acum. La 7 ani e rapel la DT, fara componenta impotriva pertusis.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

mie mi se pare cam lipsa de responsabilitate , chiar daca risc sa fiu sanctionata pentru aceste cuvinte, dar explic acum.Din ce in ce mai multi oameni nu-si mai vaccineaza copii impotriva acestor boli grave, astfel crescand simtitor riscul ca un focar sa izbucneasca.Nu zic sa duceti copii bolnavi la vaccinare, nici nu se face in aceste conditii, dar in rest...
E ca si cum copilul fiind bolnav de o boala contagioasa e scos intre alti copii si normal ca cei nevaccinati contra bolii respective vor prelua rapid .Asa purtandu-l mai departe.
Daca nu va pasa de restul copiilor, macar de al vostru ar trebui sa va pese, ca nu se stie ce alt copil nevaccinat , poate contact boala si intrand in contact cu al vostru , nu cred ca vreti sa stiti urmarea.

Mergi la inceput