America (205)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Carmen, pumnii stransi sa iasa bine analizele si la Eric si la tine!
Sa dea Dumnezeu sa nu fie lupus, dar daca este, nu te speria, asa cum zice Sanziana e destul de comun in zilele noastre si se poate tine f bine sub control.
Si eu am pe hartie un "potpourri" de sindroame si conditii autoimune pe care daca te apuci sa la google-uiesti zici ca sunt cu un picior in groapa, dar eu de fapt sunt bine mersi, singurul lucru care mi-e mai greu e sa fac bebei, dar sunt absolut convinsa ca, cu rabdare si tratamente, o vom face si pe asta.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Sinziana,
nu stiu daca la mine te refereai ca sint cititor nepoftit daca da atunci imi cer scuze si alta data nu ma mai bag de fapt am citit postarile tale la subiectul "mild asperger" dar am raspuns aici,

copila mea are 4 ani si pina pe la 18 luni nu am banuit nimic pt ca era un copil in limite normale, dupa care am inceput sa ma ingrijorez pt ca nu vorbea dar am pus-o pe seama mai multor limbi, iar dupa o vreme o inceput sa faca niste chestii care mie mi se pareau normale dar de fapt psihologii le considera semne ale autismului de exemplu isi insira masinutele sau creioanele in sir indian si era obsedata de trenuri o vreme
niste link-uri cu informatii
http://www.autismspeaks.org/about_us.php
http://www.php.com/

Fetelor, legat de acupunctura: sa stiti ca functioneaza, dar, aveti grija la cine mergeti ca sa stie sa puna acele unde trebuie pt ca pot rezulta alte efecte...eu m-am dus pt migrene si nenea cela mi-o fi pus acele gresit si mi-a crescut fertilitatea ca am ramas insarcinata imediat dupa tratament (cu contraceptie)....deci functioneaza sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Msl1 nu se referea la tine Sinzi, stai linistita, sunt sigura ca vrea sa auda cat mai multe pareri.
E doar o neintelegere

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui msl1

Fetelor, legat de acupunctura: sa stiti ca functioneaza, dar, aveti grija la cine mergeti ca sa stie sa puna acele unde trebuie pt ca pot rezulta alte efecte...eu m-am dus pt migrene si nenea cela mi-o fi pus acele gresit si mi-a crescut fertilitatea ca am ramas insarcinata imediat dupa tratament (cu contraceptie)....deci functioneaza sigur

Asta-i un side effect pe care nu mi-l doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ha ha Ramonaaaaaaaaaa!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Ioi, daca-i pe asa poate ca ar trebui sa ma duc si eu sa ma intep

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Huh ! ! ! Intzepatelor ...

Mergi la inceput

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui lai

Ioi, daca-i pe asa poate ca ar trebui sa ma duc si eu sa ma intep

Lai

dar sa ii zici ca te doare capul

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai voi nu vedeti cum de-a venit Francesca? Cred ca si Corina a avut niste dureri de cap.
Acum pe bune, tot cautind informatii si reviews despre acupuncturistii din zona am vazut ca multe femei merg pentru probleme de infertilitate. Nu stiu sigur cum s-a rezolvat, dar lumea incearca si pentru asta.
Deci Buflea - iti suna mai bine Pingping?
One thing cu care ma simt uneasy sint ierburile pe care le prescriu. Cel de la NY mi-a dat unele, dar recunosc ca le-am aruncat. Msl si Corina, voi ati primit si ierburi?

Mergi la inceput