America (205)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Lidia, nu am folosit Proactiv dar eu ma lupt (ocazional) cu mici eruptii de acnee (cystic acnee). Pe mine dermatoloaga me pune pe antibiotice (vreo 2-3 luni) si Retin-A Micro. Face minuni dar trebuie sa te feresti de soare.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LidiaB spune:

Deci sa inteleg ca toate ti-au fost prescrise de dermatolog? Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Lidia, fiica mea a folosit Proactiv. Au trecut rapid cosurile, mult mai repede decit cu alte produse, in schimb pielea s-a uscat teribil plus ca ramasese cu niste urme ca niste pete pe locul fostelor cosuri.

Norocul ei ca e tinara( 16 ani) si la virsta asta inca mai trec si petele si scars insa mai incolo nu stiu.
Acum foloseste produse over the counter pe care le tot roteste, mult moisturizer, iar iarna cite o tura de antibiotic+probiotic.

Ce palpitant e la NY. Acum o inteleg si mai bine pe Ramona
Adevarul e ca si povestitoarele, amindoua, au talent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pe mine ma trec transpiratii reci acum...
Am citit ceva ce mi-a atras atentia...si am facut research...si am ajuns la concluzia...ca David s-ar putea sa aiba Asperger Syndrome....acum....pun multe chestii cap la cap...si ma intreb cum de nu am tras un semnal de alarma mai demult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Eu il gasesc pe David mult prea dezinvolt si sportiv pentru un Asperger. Asa rezulta din ceea ce ai scris tu de-a lungul timpului despre el. Cind am citit la subiectul celalalt am crezut ca povestesti despre altcineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bine ai venit Lidia. O cunostinta de-a mea folosea Proactiv si era multumita. Mai mult nu mai stiu, dar se lupta de mult timp cu acneea si intr-adevar arata mai bine cind am vazut-o eu.

La NY m-am calit eu pentru temperaturile din TX. Nici nu pare atit de rau (comparind cu statiile de metrou), ca nu-i atita umezeala.

Sinzi, nu vorbi mai prostii ca-i OK copilul.

Miere, tre' sa faci mai des echipa cu Sinzi si cu Mirela, ele vad ca au mai mult fun in FL. Iesi dintre pini si mergi mai la sud.

Am fost la Walmart sa-i iau lui Gica niste vase din alea mari pentru apa si mincare, sa nu lesine cit plecam noi in vacanta (ca la hotel nu-l duc) si am gasit cirese de NW, ca astia pe aici aduc tot din CA si alea sint tare nasolici. Cred ca am luat vreo 16 lbs., se uita lumea la mine...
Vreau sa zic ca asti-s niste hoti, la casa totul scana la pret mai mare. La cirese era $1 pe lb. in plus fata de pretul trecut la raft, daca nu eram atenta ma taxau o multime de bani in plus. La fel a fost la pepene, banane, porumb, ce am mai luat pe acolo. Incredibil!
Eu merg rar la ei, dar mai de fiecare data patesc asa, in special cu fructe si legume.

Miere, daca zisesi de chiropractor m-am pus pe roate si m-am uitat prin jur dupa acupuncturisti. Cu niste ani in urma cind am mai fost eu trebuia sa platesti din buzunar. Acum vad ca-s organizati si pe unii ii acopera si asigurarea. Numai bine, o sa merg musai. Eu m-am dres cu spatele, dar cica-i bun si la alergii/astm. O sa fiu eu cobai si daca merge bine sa vad cum ii lamuresc si pe copii sa mearga.
Am vazut filmuletele pe care le-ai pus cu chiropractori. Cred ca-i interesant, nu stiu prea multe despre asta. Daca ai fost tu si-i OK eu as incerca si varianta asta. Vezi sa aiba experienta si cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LidiaB spune:

Multumesc de raspunsuri.
O sa-l incerc sa vad ce iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ce-mi place si mie cum povestesc NY-ezele! si eu mereu am vrut acolo, dar al meu sot nici sa nu auda.. nu cred ca ar putea sa se acomodeze, de fapt nici nu vrea.. dar mie mereu mi-a placut.. asa ca stam aici in desert sa ne coacem la foc mic..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sinzi ana,
am editat si eu, sper ca nu te-am suparat ca am citit si am raspuns

Mergi la inceput