America (205)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_23 spune:

Multumesc mult fetelor

La Orlando, Key West si Sarasota am gasit deja hoteluri, dar la Miami (in South Beach) mi se pare foarte greu sa aleg ceva, desi am gugalit de numai! Asa ca dc are cineva o recomandare in South Beach -it will come in very handy!
Din cate am citit e bine sa te cazezi aproape de Art Deco Disctrict nu-i asa? Ca altfel gasiram si noi multe hoteluri faine, dar am vrea sa fie in buricul targului

In Fort Lauderdale si West Palm Beach e bine sa te cazezi aproape de centru sau mai inspre plaja, asta dc vrei si ceva nightlife?

Sanziana-voi in ce zona v-ati cazat la Sarasota?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sinzi, am remarcat catelul...e urias (iti sta tare bine cu el in lesa) dar are o mutrita asa de blajina
Azi nu am mai avut incidente...s-a calatorit normal (oricum n-am avut mult de calatorit - doar 3 statii ca am stat in Manhattan aseara). Ne-am dus nemtii proprietari la meci (au mincat bataie Yankees, ca de obicei cind apar eu in stadion) si apoi seara au vrut la diner pentru "greasy burgers" ca am tot tras cu bere la stadion. Tare simpatici erau imbracati la 7 ace (super scrobiti si apretati) si aliniati intr-un burger joint pe Broadway in Financial District. Spala un nene podelele ca era 11 noaptea si ei erau cu degetele pline de ketchup dar cravatele INTACTE!
(M-au innebunit de cap utilajele de la Ground Zero toata noaptea - se lucreaza in 3 schimburi - am avut un view perfect la construction site azi la 6 cind m-am sculat).

In rest, ne pregatim si noi de vacanta...plecam vineri la Cape Cod pina simbata viitoare! Eu trebuie sa-mi fac un drum la Boston in mijlocul saptaminii pentru o sedinta dar in rest, am pasat treburile la vreo 4 insi. Asa ca din 8 zile doar una voi lucra! YAY! Nu am mai avut atitea zile libere la rind de ani de zile.

Apoi copiii stau o saptamina acasa si urmeaza o saptamina cu bunicii la Lake George (pe urmele lui Buflea). Si incheiem vara cu o saptamina la New Orleans (doar eu cu cei doi baieti ai mei)

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elle_23

Multumesc mult fetelor

La Orlando, Key West si Sarasota am gasit deja hoteluri, dar la Miami (in South Beach) mi se pare foarte greu sa aleg ceva, desi am gugalit de numai! Asa ca dc are cineva o recomandare in South Beach -it will come in very handy!
Din cate am citit e bine sa te cazezi aproape de Art Deco Disctrict nu-i asa? Ca altfel gasiram si noi multe hoteluri faine, dar am vrea sa fie in buricul targului

In Fort Lauderdale si West Palm Beach e bine sa te cazezi aproape de centru sau mai inspre plaja, asta dc vrei si ceva nightlife?

Sanziana-voi in ce zona v-ati cazat la Sarasota?

In spre plaja...asta daca vrei sa faci plaja..si da,nightlife acolo gasesti cu siguranta!!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc pentru laude.

Ha, ha, Anamaria - esti sigura c-o vrei pe zvapaiata? Faine iesiri pregatiti.

Bine ati venit fetele noi.
In Ft. Lauderdale mi se pare mai bine aproape de plaja, atita vreme cit hotelul nu-i departe de Las Olas.
Vara noi am mers fara rezervari, am cerut sa vedem camerele inainte de a ne hotari. Mai ales aproape de apa in unele hoteluri miroase tare a umezeala.

Iubi, gasesti brinza ca la noi in magazinele europene. Sigur aveti rusi sau polonezi cu magazine. Au si cascaval acolo, plus brinza feta sau brinza dulce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Multumesc pentru laude.

Ha, ha, Anamaria - esti sigura c-o vrei pe zvapaiata? Faine iesiri pregatiti.

Lume multa, oameni putini

Mie imi plac copiii spirt si zvapaiati!!! Ma reincarca energia lor. Ma uit citeodata la niste copii care stau asa linistiti in carucioare sau de mina cu parintii...mi se pare ceva nepamintean Ai mei nu au stat locului. Nick s-a mai linistit acuma la pubertate dar Alex nu sta o clipa!

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_23 spune:

Multumesc din nou fetelor sunteti niste dragute. Daca mai aveti sfaturi keep going ca nu ma supar deloc

Ramona, f buna observatia ta! Cred ca de aia ne e si greu sa ne hotaram la un hotel in South Beach. La multe din cele pe care le-am gasit interesante ca si locatie cand incepem sa scormonim informatii despre ele apar comentarii de genul asta si sincer mi-ar parea rau sa ajung intr-un astfel de hotel.
In Fort Lauderdale am gasit ceva pe langa Las Olas...yuhuuu!

Sa aveti o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, am mai zis eu ca mi-a fost teama sa nu am o fata mitiita si prea "girlie". Cind ma mai vait citeodata mama zice ca am primit exact ce mi-am dorit.

Vacanta placuta Elle! Noua ne place sa conducem pe A1A, te opresti pe unde-ti face cu ochiul. Din motive sentimentale eu trag si cite o vizita in downtown Hollywood de obicei - nu ca ar fi chiar cine stie ce. Erau si doua restaurante romanesti in zona aia.
Zic si eu ca o sa-ti placa la Ft. Lauderdale daca mergi.
Cind mergi la Miami musai sa treci pe Collins Ave. si sa faci o oprire si la Bal Harbour Shops. Nu neaparat pentru shopping (tre' sa fii zillionaire), dar este dragut si poti sta la o cafea si people watching.
La polul opus oarecum este un restaurant rustic (zici ca-i coliba unchiului Tom) in Ft. Lauderdale - Tom Jenkins' Bar-B-Q. Desi acum sintem la Dallas si nu-i lipsa de Bar-B-Q bun, locul ala este pe lista mea de "must visit" cind sintem in zona.
Mi-a placut si Coral Gables, pentru arhitectura deosebita.
Daca mergeti si mai spre nord stiu ca la Daytona Beach se putea intra cu masina pe plaja - nu stiu daca mai este valabil, dar a fost asa un "feeling" deosebit cind am fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Multumesc, Ramona! Frumosa foc Anuta...imi vin ginduri de incuscrire Iar Alex al tau are asa o fata blajina, iti vine sa il maninci! Ai copii superbi!

Eu ma lupt azi cu niste sedinte...avem vizite de la nemti de dat raport anual...cica ii ducem si pe la Yankee Stadium diseara.
Si culmea ca taman azi am ramas blocata in metrou! Chiar inainte de statia unde sa ma dau jos (si vreau sa spun ca am plecat devreme de acasa, sa fiu matinala pentru sedinte) a luat foc in primul vagon! Ne-am impins pe toti pasagerii in ultimul vagon si acolo ne-a tinut 35 de minute fara aer conditionat. Se facuse fum si o caldura Bineinteles ca grija mea au fost pantofii...am plecat de acasa incaltata in Ferragamo roz pal sidefati. Cind ma gindeam ca trebuie sa o iau pe sine pe tocuri fine si dragute Noroc ca am avut in geanta o pereche de ballet flats si m-am schimbat.
M-a ajutat un nene pompier () sa ma urc pe platforma dupa ce au tras trenul pina aproape in statia precedenta (greu cu fusta strimta, dar cu putin ajutor, a mers).

Normal acum sint cu camasa transpirata si miros nitel a fum...

Anamaria

Hahahaha - ca sa vezi cum se completeaza puzzle-ul ... deci tu ai dat foc la metroul ala din cauza caruia am stat eu 45 de min in statie, asteptand sa vina ?

Deci si eu ieri ma scol mai devreme sa fac prezenta la 8:00 A.M. ca sa pot pleca la 4:30 P.M. ca trebuie sa duc copiii la un club de citit. Ajung la mine la Jersey, pe peron, o duduie spunea prin megafoane ca trenul are intarziere 20-30 min ... Ieri dimineata, afara 85 grade, umiditate cat casa, peronul in aer liber ... ca si la voi, venea lumea imbracata de business si in 10 min incepeau sa se topeasca. Mai ales barbatii - cu camasi si sacouri transpirate de la subtioara pana prin dreptul burtii . Ce imagine, ce imagine ...

Dupa o intarziere de 45 min, vine un tren de Hoboken, ca cica NY-ul era paralizat ... ne infundam toti in trenul ala, ne atingem transpiratiile, ne mirosim "parfumurile" si pana in Hoboken, la aerul conditionat al trenului, ne uscam cu totii si pielea si hainele de pe noi. In Hoboken, coboram ca la manifestatie si ne aruncam pe "path" (un metrou care duce taranii din NJ in Manhattan), aceeasi oameni, aceleasi miresme. Ajungem scartait in Manhattan, la 34 Street, unde eu, cu fardul scurs pe fatza si hainele scoarta de transpiratie uscata, ma duc la metroul B si D ... in statia de metrou - 100 grade. Incep IAR sa se moaie totul pe mine, vad alte transpiratii, ma imprietenesc cu alte "miresme" ... mai frate si stau la metrou alte 45 de min, timp in care vin in statie toate metrourile NY-ului in afara de B si D, alea care imi trebuiau mie ...nici sange pe vene pe nu mai aveam, se transpirase si ala tot prin piele. Intr-un final, vine o duduie sa ne anunte ca este sau a fost un foc in unul din metrourile de pe lina B/D si ca totul este "slow" ...

Ma arunc in primul alt metrou care ajunge in statie, care ma lasa la cuca macaii, picioarele umflate de caldura, capul umflat de nervi, hainele umflate de transpiratie ... si de acolo, mai merg 20 min pe jos pana ajung la serviciu, unde epuizata ma pravalesc la birou si astept sa vina Ratoiul sa ma miroase, poate asa moare si scap de el.

Dupa cum vedeti, scriu azi deci am supravietuit ... din pacate si Ratoiul, e bine, sanatos si la fel de mitocan.

Mergi la inceput

Deci dupa mine, potopul (nu misti fara amanta) !!! N-am stat in "miresme" decit vreo 35 de minute (palpitante, e adevarat). Am avut in vagon si un nene cu Tourette care la fiecare anunt la megafon tragea un raspberry puternic (noroc ca nu am fost chiar in raza "umeda" si zicea ceva de dulce. Apoi o tanti care cica o lasau nervii (m-as fi oferit sa-i string io nervii, dar mi s-a parut prea solida pentru mine).
M-am spalat ca pisica in baia executiva, am dat cu uscatorul de par peste camasa sa se duca "parfumul" elegant de fum. Normal ca sefu' m-a mirosit imediat a facut o mutra A facut misto de mine toata seara...ca cica nu sta linga mine la stadion!!!
Si v-am zis ca trebuia sa arat ca scoasa din cutie, da? Am fost singura femeie in totul grupul de vreo 16 insi si cea mai "disheveled"...rusinica.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce aventuri, ce aventuri, noroc cu voi ...imi mai aduceti o boare de aer proaspat (pardon, de fum) in viata mea monotona si plicticoasa:))
Florida doarme fetelor, nu va mutati aici, simt ca mi se scurge tineretea printre degete

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput