America (205)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu Corina, unde pot sa ii vad?

Noi il ducem pe Aidan la piscina (si il bagam in apa) de la 3 luni.
Ii place f mult, uneori stam si o ora in apa.
Acum placerea cea mai mare e sa umplu cada cam pana la umeri asa, si sa se joace.

a avut o perioada de o luna in care urla efectiv dc il bagam in apa, dar i-a trecut.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Exact Cami! Asa am zis si eu, de data asta scorul n-a reflectat realitatea de pe teren.
El a zis ca habar n-am, eu ca-i partinitor, a fost interesant... Acum abia ne racorim un pic pina la meciul urmator.
Ala ca ala, dar miine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Miere- o scufunda de a dreptul pe pustoaica!!! mapple syrop baby la pg. 12 are Laura puse filmulete!!!
Sa tii doar asa in apa chiar si n colac este normal, este ca si la baie, no big deal...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Haha Ramona.. bun asa!! la meciul urmator eu ma cert singura ca al meu pleca sa il vada cu niste amici..:)

maine in schimb.. o sa fie circ iar!!!

ma duc sa hranesc gargaritzele si sa le pun la nani.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Da cine a zis ca il tin in colac? Nu suporta colacul si nici aripioarele alea de pus la maini.

Aidan sare in apa cu totul, cred ca ai vazut poza de pe fb cand ii spuneam nu sari...si in mom urmator a sarit

Tot asa l-am bagat si noi de mic, pana la 6 luni copilul are niste reflexe desprinse din perioada intrauterina si nu respira in apa (ceva de genul), dupa ce depasesc 6 luni dc nu l-ai obisnuit cu apa si scufundarile, e mai greu.

Edit pt ca am vazut pozele, super cute...nu mi-a dat niciodata prin cap sa facem astfel de poze, dar cred ca o sa luam un aparat din acela de duzina (subacvatic), tb sa imortalizez fata pisoiului meu:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

nu nu, nu ziceam de tine!!! dar asa auzi parinti ca ce mai intra copilasii in apa... si ei de la gat in sus sunt complet uscati...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Eu as vrea sa il duc la cursuri de inot, dar nu stiu sa fie cursuri pt copilasi asa de mici la noi in oras. La voi sunt?

Edit: am gasit, hmmm, nu ma asteptam pt ca tin minte ca am cautat cand era A. bebelus.
Costa 30 de doalri lectia de 30 de min si vine acasa la noi, lectie 1 - 1. Super, mersi Corina pt ca mi-ai atras atentia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami, nici aici nu ne intelegem. El tine cu Ghana (nu inteleg din ce motive), iar eu cu Uruguay - ca-i pe lista mea de locuri posibile pentru retirement. El zice ca aia oricum nu ma intreaba la intrarea in tara cu cine am tinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Intre doua povesti...

si eu tot cu Uruguay tin si al meu e cu Ghana.. noroc ca nu-i acasa. ne mai racorim pana maine..:)

maine eu tin cu Argentina el e cu Germania..la al doilea meci tin cu Spania.

Miere uitai sa zic felicitari soatei :) si la cat mai multe vanzari!!

ma duc sa termin de citit Mica Sirena ca poate adorm moatzele pana la meci.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Yeyyyy, l-am inregistrat pe Aidan la swimming lessons, luni are prima lectie, vine instructorul la noi acasa, sunt asa de incantata!

O sa-l invete tehnica asta, de supravietuire in primul rand.

Mergi la inceput