Puiuti de Randunici 2008 * (427)
Raspunsuri - Pagina 19
ramo_cata spune:
mstela sanatate si
-ici..
pt voi
va multumesc pentru urari
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
dudurutza spune:
La multi ani Ilinca! Catalina, sa-ti traiasca copiii, sa te bucuri mereu de ei
La multi ani, mami de Ramo
Sa fii sanatoasa mereu
Ramo
pt ca te-ai gandit la mine, sunt bine, o perioada mai aglomerata; sanatosi sa fim, trec toate! Sedere placuta la capitala
Am vazut poze cu puiuti frumosi, mamici relaxate,bronzate, vesele si frumoase
Gata pauza...
luny spune:
nu stiu ce a patit Tea, sper doar o viroza,dar sper sa se faca bine repede
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Buna, fetele! La multi ani, Ilinca
!
Si noi cu febra inca de-aseara... se poate sa fie de sambata, ca l-am bagat intr-o piscinuta la vecini si nu era apa prea calda, sau de la vreun virus... dar nu-i curge nasul si nu sunt semne de raceala inca. Dar tatal meu a fost si el racit, cu febra, eu racita, fara febra...deci avea de unde lua cate ceva... Sper sa ne facem bine repede.
Bebe creste, suntem bine... cu greata si voma in continuare, dar sunt optimista si ma gandesc c-o sa scap curand de ele.
Va pupam pe toti! Am vazut toate pozele, fara exceptie si am admirat mamicile si copiii. David tot nu vorbeste si mi-e o ciuda de mor! Niciun progres in sensul asta... Offf
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
CristinaGoji spune:
Va las niste poze pana reusesc sa dau de capat la capitolul asta.
Mi-i dor de voi.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CristinaGoji Va las niste poze pana reusesc sa dau de capat la capitolul asta. Mi-i dor de voi.Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
pai unde-s pozele?

Iubirea mea,
CristinaGoji spune:
hai ca am uitat sa dau link la poze
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CristinaGoji hai ca am uitat sa dau link la poze Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
au crescut copiii, nu i-am vazut de ceva timp, sunteti niste frumosi

Iubirea mea,