Puiuti de Randunici 2008 * (427)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Tot n-am timp de povesti, dar am pus cateva poze. Majoritatea sunt la Anca, asa ca mai am de asteptat...
http://entertainment.webshots.com/album/578091158LBPjPL

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, sunt super pozele!! ce curte frumoasa Abia astept si eu sa merg la mare!

Olguta ma bucur ca te-am bine-dispus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hello gagici!

Bubulina am murit de ras cu Stef!!! Ce tare e!

Vali frumoase poze Cred ca v-ati simtit super acolo, asa-i? Bravo, sa va fie de bine!

Eu mai am o luna jumate pana sa plec la mare... muuuult... si evident abia astept.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Aaaa, si ca sa o mai "laud" pe Sanziana - din copilul care spunea DA la orice ce, acum e "fetita care l-a luat pe NU in brate" La orice ii spun, o intreb, ii propun, zice NU! Offff!

Azi dimineata am fost sa duc masina in service. Vine tipul ala de la receptie, semnez de predare, si ii dau cheia sa se urce in masina si sa plece cu ea in atelier. Ei, in momentul ala, Sanziana se pune pe un urlat de ziceai ca o tai. Dadea din maini si din picioare, si tipa cheia, nuuuu tutu a meu, cheiaaa... a meu tutu
Eu tot incercam sa-i spun ca nu ne-a furat nimeni masina, ca dupa ce o repara, ne-o aduce inapoi... Ea nimic! cheiaaaa, nu-i tutuuuu!... unde-i?. Intr-un final a inteles, sau macar a acceptat explicatia Oricum a fost tare haioasa!

Mami si Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fata, fata...se pare ca numai noi bantuim pe-aici ...
Eu am luat o pauza sa se usuce pe jos, am aspirat si am spalat...apoi ma duc sa spal baia

Piscoteii mei sunt la bunii pana maine la pranz...mai incolo le fac o praji buna ca si-asa ma plictisesc singura pe-aici...

Kya, si noi mai avem o gramada pana la mare...pe 21 august mergem...Unde plecati pana la urma? la turci?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

am vazut poze misto cu valen 's familypufosii tai sunt superbi,am vazut baieti de bubu si stef vorbaret

pe toate...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Bubu noi cu o zi mai devreme plecam, pe 20!
In Antalya mergem. Dar din pozele de pe facebook nu pot sa o vad decat pe prima.

Ramo ce mai faceti?

Mami si Sanziana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gata, le-am vazut pe toate

Noi azi am avut o zi plina de pipi Balta dupa balta... o singura data prestat la olita, dar apoi a varsat-o pe toata pe jos

Mami si Sanziana

Mergi la inceput